GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 kim trolledi lan evimi baslamayın direk trolle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 özledik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 o map duruor hala benim yedeklerde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 evet ve nihayet son teknoloji ve yerin 100 km altında olan tarlam bitti ve sizlerle paylaşıyorum :P http://i.imgur.com/SDgZa.png http://imgur.com/UwvG6.png http://i.imgur.com/TT4rs.png http://i.imgur.com/qKd5p.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ulan ben daha bi ev yapamadım ya, ön tarafı kazdım şelale yapayım yüksekten aksın dedim, tüm alanı su bastı sdşlfjsgj bi insan bu kadar yetersiz olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mm2 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Volkan abi Benide al Hiç kimseyi rahatsız etmiyeceğim Söz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Cheaz said: yapabilirseniz yer altından yapın onu ama kim uğrasıcak onla şimdi derseniz kalsın yani kimsenin evi yok o tarafda nasıl yok? benim ev direk o yolun önünden ve etafından geçtiği dagın üstünde ve yanında, "manzaramı bozuhyorsunuz amuhagoyduklrmn......" :P bence kalsın ya, baktık server tutuyor o zaman yer altına döseriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 iyi o zaman önceden ray döşemeyi düşünüyorduk ama bozmayalım dedik çevreyi sorun olursa kaldırılır yol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 of şu yeni abondoned mine shaftlar nası büyük lan, dolaş dolaş bitmio harcadığım meşalenin hesabı yok, neyseki kömür odun var bolca, bide zehirli örümcek her bi yer, en az 4 tane spawner yokettim, ama karpuz tohumu buldum sandıklarda sonunda, diamond bile çıkabiliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mm2 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 volkan abi beni neden almıyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Ben de merak ettim onu ya. Ne yaptin da kizdirdin bu kadar adami anlat bakayim bi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ahah benim cafeden eleman bu ya daha onceki serverlara girmek icin üyelik alip kandırmaya fln calıstıydı beni :P tek basına sorun cıkarmaz eleman da bunu aldımı bunun ekürileri gelicek sorun cıkarıcak bana bizi nie almion fln die :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Şimdi söyleyeceklerimi tüm kalbimle söylüyorum Ulan bir avuç kişiyiz şurda kimin oynadığı ne yaptığı belli benim tahtama kadar çalmak hakkaten aşşağılık bir hareket gidin single'da creative olarak oynayın sınırsız her bişey işte 28 tane demir gününüzü kurtaracaksa oynamayın lan zaten dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 server version kac suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 1.8.1 heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 1.8.2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ya servera reset atılcaksa söyleyin bırakayım uğraşmayı boşuna 2 gündür kazdığım clayin glowstone un haddi hesabı yok lüt-fen bi de bi avuç kişi arasında bile hırsızlık yapılıyorsa getirin abi private chestleri, hatta lot parcel olayını da getirin herkesin arsası kendine özel olsun altı üstüyle kimse dokunmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 reset nerden çıktı yok öyle bişey hayır abi öyle de boku çıkıyo lot parcel falan güvendiğimiz kişilerle oynarız biz bize oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 şevki neler yapıyorsun oyunda bir çek de göreyim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 gel lan sen de oyna ev yapıyorum falan =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 yani şöyle 4-5 kişinin olduğu yerde bu kadar sorun olması oynama isteğini kaçırıyo res atılmıcak derseniz direk girişelim etrafı adam edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Aglama Sevki =/ Duzelticez lan iste guncel plug-in'ler cikinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 DoruK said: yani şöyle 4-5 kişinin olduğu yerde bu kadar sorun olması oynama isteğini kaçırıyo res atılmıcak derseniz direk girişelim etrafı adam edelim atılır büyük ihtimalle pek uraşmayın şimdilik o map de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Ben adam gibi kale yapalim, ordan yerlesim alanlarini satiliga cikaralim oyun ici parayla, oyuncular da oyunda para kazanip oralari alsinlar. + NPC'ler koyalim, alisveris yapilsin gerekirse diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Britannia adasını yapalım lan. Birileri de düzenek kassın notalarla Britain mzüiği yapalım gezeriz dı dııııııı dı dıııı dıdıdı dı dı dı dıııııı dı dııı dıdıdııııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar