Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 MrLevie said: beyler niye blackliste aldınız beni? oyuna giremiyorum you are not white listed on this server diyor? edit: bi dakka serverda mı bişi var yoksa ben update ettim diye mi giremiyorum? sanırsam dünki ortalığı karıştıran arkadaşlardan sonra güvenlik seviyesi yükseltildi sdf adminden özel yetki almak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 herhangi bir usernamele de girilmiyor zaten... haberiniz olsun. benim izinleri de bi admin ayarlayabilir mi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 eheh aynen whitelist kullanmaya basladim serverda seni eklemeyi unutmusum mrlevie kusura bakma :P girebilirsin simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 piston mod tam çalışmıyordu en son. çalıştığı kadarını ekleyin yine :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 whitelist pls lemonhead42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasteinwoman Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 bende girmek istiyorum tek başıma bizim yazlığı inşa etmekten sıkıldım. hem ip lazım hemde whiteliste mi girmem lazım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 önce bi update ediyosun 1.6.6 ya.sonra giriyosun IP adresi de şu 188.132.163.128 .sonra bi bakmışsın oyundasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasteinwoman Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 white liste girmem lazım.. bi ara alın beni çok hamaratımdır. username:volki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 onu grime sölicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 volki ve lemonhead42 whiteliste alindi gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Arkadaşlar, server için bi plugin istiyorum, Serverimizin "Anti-Seks" pluginine ihtiyacı var.. Neden mi? İŞTE O GÖRÜNTÜLER http://dl.dropbox.com/u/18366514/2011-06-07_13.22.45.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 benim skinim kanli kanli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ya bişey sorucam 3d gözlük aldım ama 3d göremiyorum ne iş bu, yeşil pembe almışım acaba gözlük camının rengiyle alakası varmı? oyunda da göremedim 3d yutupta 3d vidyolarda falan da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 red cyan diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 sigil senin icin fesat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 hepsini oynatabilecek bir gözlük mevcut değil mi ya mesela sinemadaki gibi siyah gözlüklerden alsam? mesela bu http://urun.gittigidiyor.com/Real-D-3D-Polarize-Gozluk_W0QQidZZ40081299 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Abi ekran 3D destekli mi? O desteklemiyosa ekranı bükmeden 3D yapamıyosun malesef. O diil de canım çekiyo oyunu hep işteyken falan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 destekli beybi , magenta green 3d şeysilerini oynatıyor onlarda sorun yaşamadım siyah olan şeyeder mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 O 3D türlerine hiç kafam basmıyo benim ya. Tuttursunlar bi standart artık, böyle çok karışık. Minecraft'ınki anaglgıdffldfılşik mi neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 camlari duvarlari girip evlere giren hayvanlar olmasin lütfen.. yoksa ne anlami var dimi kapilari kitlemenin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 benim de kapılarımı kırarak girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 100x50 bi tane oda yapalim hep birlkte oturalim o zman eve fln gereh yok dime :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Grieferın biri duvarlarımı ve camlarımı kesmiş :( Toprağımı da delmiş hangi allahsız yaptı lan Eve giriş yapılan yerdeki heykelimsi girişimin de taşlarını çalmış. Crafting boardumu da yürütmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 benimde bodrum katımdaki pencereleri biri sürekli kırıyor ne zaman gelsem evi su basmış buluyorum. hayır döşemeler tahta şişiyo sonra yoksa cam değerli değil sizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 WorldGuard ile bu isi hangi düdük yapiosa engellicez ya. oyunda beni yakalayinca arsanizi üstünüze vermemi isteyin. evin arsasinin bulundugu chunklari nickinize registerlayip kayitli kisiler disinda(admin powah hertürlü gecer o ayri mwah) kimsenin herhangi bir etkilisime gecememesini saglayacagiz. Belediye calisiyor oylarinizi bekliyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar