Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minecraft

Phyx

Öne çıkan mesajlar

bugün bi halt yedim kule yaptım ve lav döktüm. heryer lav oldu. ormanları yaktım ekolojik sisteme zarar verdim.
işin kötü tarafı kuleyi maden sistemimdeki girişlerden birinin üzerine ve daha kötüsü yatağımın olduğu kampın üzerine yaptım.
2 saattir lav ı söndürmeye uğraşıyorum. su döktüm heryer taş oldu ve sönen lavlar taşa dönüştü. bunalımdayım :(

http://www.youtube.com/watch?v=qHnb0mSUi_0
Sosyal ağlarda paylaş

kesilmez.
çok yüksekte olduğu için kaynağı alsan da kesilmiyor. daha önce başıma geldi yolun yarısına kadar kesiliyor yarısından sonra devam ediyor kendi kendine o.0

en temizi towerın en tepesinden başla. kum koy. en tepeden kum ata ata söndürürsün :D

abi şu videoyu sen çektiysen nasıl yaptıını söyle ben sana öyle bi towerım var göstereyim nasıl döktüğümü
Sosyal ağlarda paylaş

kaynağa ulaştım ama sönmedi. taş koya koya söndürdüm. yer yer lavlara rastlayabiliyoruz fakat hepsini mühürledim. tower ın şekli bozulmuş olsada en tepe eskisi gibi. şimdi yeni bir maceraya atıldım. zirveden en yakın dağa köprü yapımı.

evet video benim. fraps ile kaydettim.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu köprü yaptım, yollar yaptım, mükemmel bir ev yaptım, üstüne tren yolu döşedim ilk üssümden 2. güzel evime. Sonra baydım yapcak bişey kalmadı ahah.

Kapıların falan da olduğu creative mod olmadığından INVedit ile malzeme hazırlayıp devasa inşaatlara girişeceğim heralde bundan sonra.

Bir de server kuruyorum kendime ama girince blokları yok edemiyorum :/
Sosyal ağlarda paylaş

beyler di'nin actigi servera bukkit i kurduk /warp /sethome /home fln hertürlü kolaylik saglanior. bekleriz ip:78.47.20.66
essentials fln kurulu ilk girdiginizde whitelist tarzi bi koruma var builder olmadan herhangi birsey yapamiorsunuz oyunda builder olmak icin bana yada zpnd ye bi pşt diin yeter
Sosyal ağlarda paylaş

moriQ said:

nileppezdel said:

Bir de server kuruyorum kendime ama girince blokları yok edemiyorum :/

bende aynı dertten muzdariptim. op vermen gerekiyor kendine. aç server bende geleyim (:

daha yaratığa da denk gelmedim mağrada. şans sanırım.

spawn yerinde blok kirilmayanzi, bi 50 100 blok uzaga gidin orda olur
ayrica kendinizi mod yaparsaniz o da olur.

Grimnax said:

beyler di'nin actigi servera bukkit i kurduk /warp /sethome /home fln hertürlü kolaylik saglanior. bekleriz ip:78.47.20.66
essentials fln kurulu ilk girdiginizde whitelist tarzi bi koruma var builder olmadan herhangi birsey yapamiorsunuz oyunda builder olmak icin bana yada zpnd ye bi pşt diin yeter

sethome gereksiz yatak varken?
warp vs. de hile :(
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Yahu köprü yaptım, yollar yaptım, mükemmel bir ev yaptım, üstüne tren yolu döşedim ilk üssümden 2. güzel evime. Sonra baydım yapcak bişey kalmadı ahah.

geceleri çölde çantanda tek bi kılıçla savaştın mı, ha savaştın mı?
portaldan nether a geçip hayatın için çarpıştın mı, ha çarpıştın mı?
:D
Sosyal ağlarda paylaş

Ahaha, benim nether'a açtığım portal zeminden 40 blok yukarda çıktı. Üstelik lav havuzunun üstünde yani dibe inemedim hiç :( Yukarı çıkıp glowstone topladım sadece, onda da 3. seferimde aşağı dönerken kahrolası ateş topu kafama dnek geldi ve her şeyimle beraber lava düştüm. Yani yeterince drama yaşadım bence nether'de sdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...