Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 düz deil yerin dibi. öle işte saçma sapan dizili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 hmm ya F3 yapnca y ekseninde daha vardi 0a ulasmaya da ondan garip geldi eyw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Bende yeni başladım arada stres atmak için iyi geliyor valla. Liman kurdum, fener kurdum, tarla işine giricem vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 çöl sıcağına ragmen inşaata devam! http://i51.tinypic.com/2vs1276.jpg içerden ve tepeden: http://i53.tinypic.com/e8pu0k.jpg http://i53.tinypic.com/eg1z6b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Cystein said: 2- boğularak ölmüyler. boguluyorlar? ama tamamiyle su altinda olmalari lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Grafik modları haricinde hangi modları öneriyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 bugün bi halt yedim kule yaptım ve lav döktüm. heryer lav oldu. ormanları yaktım ekolojik sisteme zarar verdim. işin kötü tarafı kuleyi maden sistemimdeki girişlerden birinin üzerine ve daha kötüsü yatağımın olduğu kampın üzerine yaptım. 2 saattir lav ı söndürmeye uğraşıyorum. su döktüm heryer taş oldu ve sönen lavlar taşa dönüştü. bunalımdayım :( http://www.youtube.com/watch?v=qHnb0mSUi_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 etrafa iskele şeklinde bi yükselti yapıp lavın kaynağına taş koyman lazım su dökme sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 lavın kaynak kısmını kovayla alırsan kesilmesi lazım akıntının edit; bide nether ne psikopat yermiş lan o sesler ne öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Eğer sadece bir kova lav döktüysen dış iskeleden tırmanıp aynı karedeki lavı alırsan çok büyük kısım lavın kaybolması gerekiyor. Aynı faciayı su ile yaşamıştım bende. Bu şekilde yapınca olay çözüldü ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 işte tam nereye döktüm onu kestiremiyorum. 3 kova aldım yanıma çıkıyorum zirveye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 kesilmez. çok yüksekte olduğu için kaynağı alsan da kesilmiyor. daha önce başıma geldi yolun yarısına kadar kesiliyor yarısından sonra devam ediyor kendi kendine o.0 en temizi towerın en tepesinden başla. kum koy. en tepeden kum ata ata söndürürsün :D abi şu videoyu sen çektiysen nasıl yaptıını söyle ben sana öyle bi towerım var göstereyim nasıl döktüğümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 kaynağa ulaştım ama sönmedi. taş koya koya söndürdüm. yer yer lavlara rastlayabiliyoruz fakat hepsini mühürledim. tower ın şekli bozulmuş olsada en tepe eskisi gibi. şimdi yeni bir maceraya atıldım. zirveden en yakın dağa köprü yapımı. evet video benim. fraps ile kaydettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Yahu köprü yaptım, yollar yaptım, mükemmel bir ev yaptım, üstüne tren yolu döşedim ilk üssümden 2. güzel evime. Sonra baydım yapcak bişey kalmadı ahah. Kapıların falan da olduğu creative mod olmadığından INVedit ile malzeme hazırlayıp devasa inşaatlara girişeceğim heralde bundan sonra. Bir de server kuruyorum kendime ama girince blokları yok edemiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Ya şu mağaralarda denk gelen yaratıkları nasıl hallediyorsunuz siz? Çok fazlalar abi, öldürmekle bitmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Çok aydınlattın mı az spawn oluyorlar, yakında zindan varsa oradan bol bol geliyor olabilirler sesleri takip edip duvarları kazarak bulabilirsin muhtemelen. Bir de en kötü peaceful'a al :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 nileppezdel said: Bir de server kuruyorum kendime ama girince blokları yok edemiyorum :/ bende aynı dertten muzdariptim. op vermen gerekiyor kendine. aç server bende geleyim (: daha yaratığa da denk gelmedim mağrada. şans sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Tamam maç bitsin konuşalım bir denerim onu yapmayı, şimdi maça kaçıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 beyler di'nin actigi servera bukkit i kurduk /warp /sethome /home fln hertürlü kolaylik saglanior. bekleriz ip:78.47.20.66 essentials fln kurulu ilk girdiginizde whitelist tarzi bi koruma var builder olmadan herhangi birsey yapamiorsunuz oyunda builder olmak icin bana yada zpnd ye bi pşt diin yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 moriQ said: nileppezdel said: Bir de server kuruyorum kendime ama girince blokları yok edemiyorum :/ bende aynı dertten muzdariptim. op vermen gerekiyor kendine. aç server bende geleyim (: daha yaratığa da denk gelmedim mağrada. şans sanırım. spawn yerinde blok kirilmayanzi, bi 50 100 blok uzaga gidin orda olur ayrica kendinizi mod yaparsaniz o da olur. Grimnax said: beyler di'nin actigi servera bukkit i kurduk /warp /sethome /home fln hertürlü kolaylik saglanior. bekleriz ip:78.47.20.66 essentials fln kurulu ilk girdiginizde whitelist tarzi bi koruma var builder olmadan herhangi birsey yapamiorsunuz oyunda builder olmak icin bana yada zpnd ye bi pşt diin yeter sethome gereksiz yatak varken? warp vs. de hile :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 nileppezdel said: Yahu köprü yaptım, yollar yaptım, mükemmel bir ev yaptım, üstüne tren yolu döşedim ilk üssümden 2. güzel evime. Sonra baydım yapcak bişey kalmadı ahah. geceleri çölde çantanda tek bi kılıçla savaştın mı, ha savaştın mı? portaldan nether a geçip hayatın için çarpıştın mı, ha çarpıştın mı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Ahaha, benim nether'a açtığım portal zeminden 40 blok yukarda çıktı. Üstelik lav havuzunun üstünde yani dibe inemedim hiç :( Yukarı çıkıp glowstone topladım sadece, onda da 3. seferimde aşağı dönerken kahrolası ateş topu kafama dnek geldi ve her şeyimle beraber lava düştüm. Yani yeterince drama yaşadım bence nether'de sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 http://d3uwin5q170wpc.cloudfront.net/photo/117075_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Abi onunla uğraşılır mı ya osdgsfdhfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 dinin map resetlendi ve plugin mi geldi banamı öyle geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar