Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 super oyun asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 yeni versiyonda grafikteki buglar düzelmiş mi? piksel piksel kare kare çıkıyodu bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 it's not a bug, it's a feature! sandbox olayı ve bitmek bilmeyen keşfetme olayı güzel zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Ardeth said: yeni versiyonda grafikteki buglar düzelmiş mi? piksel piksel kare kare çıkıyodu bende düzeltmişler ya oblivion grafiklerinde şu an oyun baya güzel ama boyutu 25'e katlandı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Tartışmasız gelmiş geçmiş en iyi indie oyun. Başka birşey yazmama gerek yok ama bardağınızı uzatırsanız soğuk su koyabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 En son çıkan versiyonu ne şimdi noob edition alfa betalar var aklım karıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Beta 1.2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Abi nedanko harasslansın ve server açılsın allah aşkına ya. Gerekirse donasyon da yapalım. Gavur serverları da güzel de biz bize oynayalım, öyle tam çıkacak eğlencesi oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Proje sorumlusu olarak Ali Ağaoğlunu çaıralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 evet pati serverı güzel olurdu, üniversite bağlantısıyla mp oynayabildiğim bir elin parmağı oyundan birisi :p bana bi survival mp ip'si versenize güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 şskldjfhasdf http://images.encyclopediadramatica.com/images/thumb/7/7c/Minecraft9111.png/800px-Minecraft9111.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ahahahah adamlar yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 server kurmayı bilen biri kursun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 bir ara singleda epey vakit harcadım: planlamadan, belirli bir konsept olmadan yapıyorum bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 emek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 emege saygi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 tuna texture packini değiştir yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Vaktinde ilk bulduğumu yüklemiştim. Niyetliyim ama karar veremedim. RPG texture pack fena değil gibiydi. Tavsiyelere açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Mila's Texture overhaul mu ne var sanırım bende. Bunlar da benden, evet hayatsız bi haftasonu geçirdim. Lazım arada. resim için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 oha yine emek var asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 oha ya helal neler yapmışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 gimlinin ev şu yanan ünlü evi andırıyo biraz dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Benim kullandığım mod hiç bu kadar güzel değil :( Siz ne kullanıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Gimli said: Mila's Texture overhaul mu ne var sanırım bende. Bunlar da benden, evet hayatsız bi haftasonu geçirdim. Lazım arada. resim için tıkla emege saygi +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar