Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Cheat Engine işe yarıyormuş allahtan. Limitsiz kaynak uğraşmadan oh miss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 beyler evimi yuvamı yurdumu kaybettim nasıl pusula yapıcam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Crafting list buradan bakabilirsin craftlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 subpie.com'da bir tane minecraft server'ı çalışıyor şuanda, yeni server arayanlara duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 peki ya dwarf fortress? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 df nin serverı nasıl olcak ki cüce.. zaten hadi oynayım dedim 55 rejected, yarım saat oldu anca yapabildi hala history bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 AHAHAHAH pig killer machine mükemmelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 abi oyun cok degisik kafalarda, asdf dun ilk defa revangelis sagolsun, server kurup denedik knoxville ile, baslamaya calistigimizda saat 11 civarindaydi, oyunu birakmaya calisirken saat 6:30 gibi bi saatti. en son sabaha karsi 5 sularinda yerin dibine kadar kazdigimizda diamond freak out da yasadik hatta. WOAH thats so intense, woah omg double redstone all the way omg omg omg. look at that , starting look like a triple redstone! omg double diamond across the tunnel , what is this mean? oh .. god. its so BRIGHT, its so BEATIFUL QQ omg thats a f ing complete double diamond , right in below our yard =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Ahaha pig killer (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Anelor said: http://www.youtube.com/watch?v=uv-FORwG2oo ABİİİİİ AHAHAHAHAHAH puhahaha koptum .d::d:d:dd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 kharonla oynarken hakkaten sapıttık ya. tercihen bizim gibi yeni başlayan falan varsa dürtsün bizi takılalım beraber. dağdan kendimize ev oymamız. ev oyarken benim bir darbemle içeriyi su basması. o zaman havuz yapalım şahane olur diyip beni akarsuyun girişini kapatmam ve bulamamam. evden çok uzaklarda kömür ararken evin altının "zonguldak" çıkması (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 evden kömür aramak için baya uzaklaşıp daha sonra evin altından zonguldak çıkması olayı benim de başıma gelmişti adsfkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 omg its a double coal , what is this mean? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=LGkkyKZVzug&feature=player_embedded#! siz hala ev yapin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 o- ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 OHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 töbe töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 dwarf fortress ve lbp olanlardan bahsetmedim, daha fazla rencide olmayalim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 şilili madenci etkinliği düzenlendi mi oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 paticik'te minecraft ateşi çabuk söndü. sıkıntı temalı son kompozisyonumu buraya yerleştirmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Hazır Civ'in etkisi altındayken Minecraft'da Colossus yapayım diyordum da bunu gördüm: http://i.imgur.com/5b4vR.jpg Aahahaha ne kadar iyi yapmış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 heauhueah bender iiymiş hakikatten. benim başarım sadece adminium seviyesinde orman kurmakta kaldı :) 2 haftadır da açıp oynamadım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ben de kazmaya basldım demir falan bulunca seviniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 biri oyunu öğretsin bana ya. yapıyorum bi çok şeyi eşya falan yapıyorum ev yaptım falan. ama misal red wire stone falan buldum dümdüz yerin altına kazınca. sanırım kablo gibi kullanılıo. eve kapı otomatı yapıyım diyorum basınca açılsın. misal nasıl yapıcam bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar