Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 ben aslında topici açan arkadaşı anlayabiliyorum. adam kavgayı kazanamayacağını bildiğinden girmiyor ama aynı zamanda o kişinin cezalandırılmasını falan da istiyor. bence bunu düzeltmek için yapabileceği hiçbirşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 var abi bıçak var silah var var oğlu var hani büyük bi istek duyuyorsa adam karşısındakini gayet skertebilir, yapmayın allahaşkına badiyle vücutla hatta cesaretle bi halt olduğu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Dayak yiye yiye, atmayı öğreneceksin. Bugün başlarsan 3 yıl içinde öğrenmiş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Çak iki bira reyis. Kendine gel, çakraların açılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 serkan hakli. gerisini okumadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 7thBreath said: abi gülüyorum şuan özellikle birinci paragraf :D, dodge skillimiz max kaç olamalı mevzuya girmeden önce ? "atletik isen, yapabiliyorsan" diyorum said: şöle bişi yazdıysanız bence hayatınızda hiç kavga etmediniz, etmeyin de zaten kaçın ben kaçıyorum artık iyi de yapıyorum. şöyle bir şey yazıyorsanız, okuma yazma bilmiyorsunuz demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Çelimsiz biriysen de çok rahat adam dövebilirsin. Hatta yazacağım 3 yöntemle birden fazla kişiyle de aynı anda başa çıkabilirsin. Tabi yardımcı aletler de kullanıyorsun fakat bıçak, çakı gibi kesici aletlerin aksine adamı öldürme riskin daha az. 1-)Şok Cihazı-50 TL Anında 500.000 volt verebiliyor yani fazla söze gerek yok. Hiçbir prosedürle uğraşmadan yanında taşıyabiliyorsun. Adam üzerinde bir kere kullandıktan sonra kavgaya yere düşeni tekmeleyerek devam edebilirsin. 2-)Teleskobik Jop-30 TL 15 cm'lik ufak boyuyla taşmıası kolay, tek bi hareketle ise 50 cm boya ulaşıyor. Yalnız bunu taşıması sorun olabilir bayağı tehlikeli alet çünkü. Kullanırken bele veya kafaya vurup adamı sakat bırakmak yerine kollarına, baldıra, kab a ete falan çalışmak daha çok işine gelecektir. 3-)Biber Gazı 10 TL Bildiğimiz biber gazı işte, sık adamın suratına. Adamın şaşkınlığından yararlanıp geçir bir iki tane oldu bitti işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 ben bunlarla adam döveceğime dayak yerim daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 boş ver abi san pisirik ol.bişey oldumu buraya yaz döner bıçaklarıyla geliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Rusya'da neo-nazi itin teki laf attı bana trenden inerken, camdan ne var lan **** diye bagırdım, bana dogru pencereye gelmeye basladı, ben dedim allah süper kavga var, sonra sakin sakin cantayı açıp sprey çıkardı ben ciddiyetimi yitirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 adamlar kimyasalı seviyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 euhaue son 2 post yardırmış güldüm gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 said: Anında 500.000 volt verebiliyor yani fazla söze gerek yok. saka yapiyosun? p.s gercekmis, volt degil watt okudum bi an sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 adam pısırık olmaktan bıktım demiş, siz de alet edevat koymuşsunuz. aletle dövdükten sonra ne anladım ben pısırık olmamaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 dendi mi bilmiyorum ama o copa oturturlar adamı adam kavga etmedim hiç diyor.copla falan girmesi daha kötü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Herheangi bir dövüş sporuna git. Tavsiyem benimde yaptığım muai thai, dovus sporu yaparken kendi gücünü ve karşındakinin gücünü tartmayı öğrendiğinden güven gelir. Sopa, jop falan eğer illa kavga etmen lazım ve yeneceksen kullan ama şöyle bir mevzu var adam mahkemeye giderse direk maffolursun. Birde bunlarla dövecekse dövmesin daha iyi diyen arkadaşlar, bence olay dayak yiyeceğine bunla döv daha iyiye getirmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 canberk senin dayak yemek gibi bir problemin olmadığı için arkadaşın psikolijisini anlayamazsın bence lan. ben sen olsam herkesi döverim olm. çok çocuksu fakat ciddi bişekilde söylüyorum bunu sdjfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 ben ten olsam ben de herkesi doverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 kız olsam herkese verirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 findik kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 kisisel aydinlanma kitaplari oku dicem ve ardindan tum pati dalga gececek, olsun soleyim belki sana bir yarari olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 bol bol süt iç. kalsiyumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar