Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pisirik olmaktan biktim.

Nuzu

Öne çıkan mesajlar

7thBreath said:

abi gülüyorum şuan özellikle birinci paragraf :D, dodge skillimiz max kaç olamalı mevzuya girmeden önce ?

"atletik isen, yapabiliyorsan" diyorum

said:
şöle bişi yazdıysanız bence hayatınızda hiç kavga etmediniz, etmeyin de zaten kaçın ben kaçıyorum artık iyi de yapıyorum.

şöyle bir şey yazıyorsanız, okuma yazma bilmiyorsunuz demektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Çelimsiz biriysen de çok rahat adam dövebilirsin. Hatta yazacağım 3 yöntemle birden fazla kişiyle de aynı anda başa çıkabilirsin. Tabi yardımcı aletler de kullanıyorsun fakat bıçak, çakı gibi kesici aletlerin aksine adamı öldürme riskin daha az.

1-)Şok Cihazı-50 TL

Anında 500.000 volt verebiliyor yani fazla söze gerek yok. Hiçbir prosedürle uğraşmadan yanında taşıyabiliyorsun. Adam üzerinde bir kere kullandıktan sonra kavgaya yere düşeni tekmeleyerek devam edebilirsin.

2-)Teleskobik Jop-30 TL

15 cm'lik ufak boyuyla taşmıası kolay, tek bi hareketle ise 50 cm boya ulaşıyor. Yalnız bunu taşıması sorun olabilir bayağı tehlikeli alet çünkü. Kullanırken bele veya kafaya vurup adamı sakat bırakmak yerine kollarına, baldıra, kab a ete falan çalışmak daha çok işine gelecektir.

3-)Biber Gazı 10 TL

Bildiğimiz biber gazı işte, sık adamın suratına. Adamın şaşkınlığından yararlanıp geçir bir iki tane oldu bitti işte.

Sosyal ağlarda paylaş

Herheangi bir dövüş sporuna git. Tavsiyem benimde yaptığım muai thai, dovus sporu yaparken kendi gücünü ve karşındakinin gücünü tartmayı öğrendiğinden güven gelir.

Sopa, jop falan eğer illa kavga etmen lazım ve yeneceksen kullan ama şöyle bir mevzu var adam mahkemeye giderse direk maffolursun. Birde bunlarla dövecekse dövmesin daha iyi diyen arkadaşlar, bence olay dayak yiyeceğine bunla döv daha iyiye getirmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...