Mithat Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Rewendor said: Ataşehirden 45 dakkada geliniyor rush hourda çıkmazsan. Mecidiyeköye 1.5 saatte gittim. Hatta burdan kadıkoye(sogutlucesme metrobuse) 40 kusur dakikada falan gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 banlıydım yazamamıştım ya, Kayseri'deki kupa finaline gittik biz kocaeli'den kalkıp, hem dedim Beşiktaş'ı izlerim orada hemde ülkede Beşiktaş'tan sonra en çok desteklediğim takımı canlı izlerim. Sanırım hayatımdaki en renkli organizasyonlardan bir tanesiydi. O kadar eğlendim ki gelecek sene kombineyi dayayıp gidecem sanırım maçlarına IBB'nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 http://kralspor.ensonhaber.com/boz-baykuslarin-basina-gelmedik-kalmadi-2011-12-04.html Haydarpaşa’ya gitmek için yola çıkan 7 kişi treni kaçırınca Harem’den otobüse binerek Ankara’ya gitmek isterler. Boz Baykuşlar’dan bir tanesi yanlışlıkla bir tarikatın otobüsüne bindiğini ancak Bolu’ya geldiğinde anlar. Bir diğeri ise Ankara otobüsü yerine Çorlu arabasına bindiğini çok geç fark eder. Ankara otobüsüne binen ancak İzmit’te sevgilisiyle uzun süre konuşunca otobüsü kaçıran Boz Baykuş ise tam anlamıyla Türk Filmlerine konu olacak cinsten. Otobüsü kaçırdığını anlayınca geri dönüş için çareler arayan ve parası olmadan İstanbul'a dönemeyeceğini anlayan genç taraftar, babasını arayarak durumu izah eder. Babasının duruma inanması ve kendisini alması ise ancak gece yarısını bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Birkaç haftadır Boz Baykuş pankartları emniyet tarafından geri çeviriliyor sokulmuyordu. Beşiktaş maçında boş pankart açacaklardı onu bile yaptırmadılar. http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/395284_304170072956444_118325551540898_953553_417895964_n.jpg Bu maç bunu açmışlar sadfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Neden sokulmuyordu pankartları? Küfür müfür de yok bildiğim kadarıyla pankartlarında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 ya gerilim yaratır, sorun çıkartır diye, sudan sebepler, mesela beşiktaş maçında stada pankart sokmak yasaklandı diye adamların pankartlarını almamış emniyet, fakat öyle bir yasak yok bildiğim kadarıyla Fener maçındaki bir pankart yüzünden aslında, ŞL'ye gidememeleriyle ilgili bir dalga söz konusuydu. O zamandan beri gerilim yaratmaya kasıyor diye mimlemiş galiba emniyet bunları, ne küfür ne hareket hiçbirşey olmamasına rağmen alınmıyordu. İki haftadır sosyal medyada bayağı üstüne gidilince demek ki bu hafta buna izin verdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 #pankartsestir https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/381281_302709159769795_156462581061121_950439_181835532_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 bizim palermo maçında bir pink mafia pankartımız vardı, pankartı asanları gözaltına almıştı polis çete misiniz lan siz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 ahah çetemisiniz lan siz iyimiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 haber metnini buldum stargazete said: Fenerli taraftarların İtalya’nın mafyasıyla ünlü Sicilya Adası’nın takımı Palermo’ya atfen hazırladığı ‘Pink Mafia’ pankartı başa bela oldu... Sarı-Lacivertliler ‘Mafya kurmak’ suçundan gözaltına alındı. PALERMO maçında polisler tarihe geçecek bir ‘komediye’ imza attı! Fenerliler, mafyasıyla ünlü İtalya’nın Sicilya Adası’nın takımı, renkleri Pembe-Siyah olan Palermo’yla dalga geçmek için ‘Pink Mafia’ (Pembe Mafya) pankartı açtı. Ancak polisler gelip, ‘Siz mafya mısınız? Ne bu pankart’ diye sordu. Taraftarlar da ‘Mafya olsak rengimiz pembe mi olur? Hiç pembe mafya gördünüz mü? Palermo’nun renkleriyle dalga geçiyoruz’ dediler. Polisler durumu anlayışla karşıladı ancak telsizin ucundaki amirlerini bir türlü ikna edemediler. Ve pankartı hazırlayan taraftarlar, ‘mafya kurmak’ suçundan gözaltına alındılar. 45 dakikalık gözaltının ardından amir ikna oldu ve taraftarlar özgürlüklerine kavuştu! http://i.imgur.com/1nRuv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar