deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 http://www.benekli.bz.tc/images/3.jpg Hayatımda ilk kez maç topici açıyorum, Galatasaray'lı olmakla beraber sonunda izmirden de bir takımın süper lige çıkabilmiş olması beni mutlu etti. Stadyum: İzmir Atatürk Tarih / Saat: 18.09.2010 / 20.30 Hakemler: Halis Özkahya, Cem Satman, Muhittin Gürses 4. hakem: Mustafa İlker Coşkun Hava Durumu: İzmir’de maç günü havanın açık olması bekleniyor. Sıcaklık en düşük 19, en yüksek ise 33 derece olacak. Nem oranının ise maç gününde yüzde 57 ila 68 arasında seyredeceği tahmin ediliyor. Yayın: Lig TV Muhtemel 11'ler; BUCASPOR Carlos Koray Tomas Orhan Ak Mulemun Ragıp İbrahim Leko Musa Mendy Alberto GALATASARAY Ufuk Lucas Neill Servet Insua Ali Turan Mustafa Sarp Ayhan Elano Misimovic Kewell Baros Yalnız başka bir yerde de Barış yerine Serkan oynayacak vs. deniyordu, bakalım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 yine ayhan, yine ayhan, yine ayhan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAyhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 az önce bülent korkmaz'a olan saygımı kaybettim. adam geçen hafta ayhan ve sarp sayesinde kazandığımızı söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 adam amc ama ne bir asisti ne bir golü var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 ayhana amc diyeni önce allah sonra rıdvan çarpar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 ayhan adam değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 maç böyle giderse buca ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 izliyemiyorum neler oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 bi cacık oldugu yok.ayhan ve sarp var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 saha inönüden bile kötü lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 hadi Orhan sira sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Ali baba yapmıyor yayın bu sefer =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 serverları çökmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Tek yer vardı şu an izlediğim o da gg oldu of of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 barnacle said: adam amc ama ne bir asisti ne bir golü var... Esh said: ayhana amc diyeni önce allah sonra rıdvan çarpar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 abi lig tv nin sezon başında 1 ay için 72 lira kökmesiyle dijitürk müşteri hizmetlerine ana avrat girmem bir oldu. ulan kampanya vardı izliyoduk 20 liraya, bitince haber vermeden köklüyolar. bu yapılan aydın doanlıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 amma kahır bela oldu yea gs izlemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Galatasaray kainatın en sıkıcı futbol takımı olma yolunda hızla ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 haftaya banko ilk yarı0 oynarım madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 29 mac daha dayanilmaz lan buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 bu sene bu sahalar nedir böyle ya? bu mu lan 400 milyon dolarlık lig. fakirler resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Lucescu dönemi hariç -gerçi onda da şukuyu kapıyorduk- ben 96'dan beri bu kadar temposuz bir Galatasaray izlemedim, Arda topu ezse de en azından bir heyecan oluyordu adam geçince, bir de Türk medyası bence troll lan. Ayhan-Mustafa Sarp'ı tek beğenen kurum şu dünyada, Cana-Elano kur orta sahayı Aydın'ı da al Pino'nun yerine bari şu maçlık böyle olsun. Keita lazımdı bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Abi radyoda bile sıkıldım, iyi ki iptal etmişim digiturk u bu sene. Fener-BJK maçlarını zaten dışarda izliyordum. Oh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 bu sene bize koaly maç yok :) ne samiyende ne de lig sonuncusuna karşı anca arda gelicek yabancı kontenjanı boşalcak cana ile başlıcaz bam olmadan belki o zaman düzelir elano gibi bir adamımız var yararlanamıyoruz o da ayrı mesele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar