barnacle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 sir said: ben bu kamera tespiti olayını çözemedim tam, internethaber dışında bi kaynak var mı? bi de niye 20 kişi, o kadar ses 20 kişiden mi çıktı? onun dışında, gerek U2'da gerek final maçında insanların yuhalaması bence çok çirkin ve gereksiz bi davranıştır. ama bu davranış gözaltı gerekçesi midir, hayır. "kameradan tespit etmişler ve gözaltına almışlar" olayı doğruysa bu ülkede kıyametin kopması lazım, belki de ben gözden kaçırdım o yüzden bikaç kaynak daha verebilirseniz sevinirim. eet bu ülkede hala devlet büyüğüne hakaret, atatürke hakaret, türklüğe hakaret kanunlarının yürürlükte olması da utancımızdır. nerde yuhalasınlar? mektup mu yollasınlar yuh yazıp? her gün sokakta görüyo insanlar sanki devlet erkanımızı.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 susup sesinizi çıkartmayacaksınız. içinizden yuhlamak da yok.. ha bu arada hakaret ile tepkinin farkını anlayamamak da ayrı bir komedi unsuru elbette.
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 adam köprüde yürüyünce parayla yapamayacağımız reklam oldu, siz maraton koşusu filan yapılınca da delleniyor musunuz bari? orada adam medenice "böyle bir imkan sağlandığı için teşekkür ederim" diyor ve yuhalanıyor. yuhalanan egemen bağış değil, konuşan bono. adam şaşırdı kaldı ki biz de diyoruz ne oldu. "peki politikacılardan bahsetmeyelim. neden bahsedelim? köprünüz çok güzeldi" dedi dalga geçti. böyle çocukça ve saçma bir tepkiyle de ancak bu kadar güzel dalga geçilirdi doğrusu. sanki böyle halkımız hiç protesto edemiyor da en iğreti iki yerde imkan bulmuşlar, "hadi bulmuşken bastırın" diye girişmişler. adamlar 30 yıldır ilk defa konser vermeye gelmiş, öbürü de ilk defa basket kadar popüler bir sporda bir dünya şampiyonasına evsahipliği yapmış ve finalini oynamışız. evet protestonun da yeri var adabı var.
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 biz bizeyken mi yapalım? hatta çocuk yollayalım başbakana, annemler müsaitseniz oturmaya gelicek, yuhalıcaz sizi diye?
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 bono dalga geçmedi olayı anladı. oraya insanlar müzik için gelmiş, politikacıdan bahsederse tepkiyle karşılaşabilir.
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 adam ilk defa mı halk arasına çıkıyor? gören olmamış sanki bugüne dek halka açık mekanda. konserde bono neden yuhalanıyor onu da söyle bari. mantığı nedir? of lol konseri seyretmedin herhalde ki onu diyorsun, baştan aşağı politik mesajlarla yoğurulmuştu konser ki u2 dinlemiş insan bilir taaa kuruluşlarından beri şarkılarının önemli bölümü politik mesajlar üzerine kurulu diye. dalga geçildiğini anlayamamak da vahim.
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 her çıktığında yuhalanıyo abi :D anneye laf ediyo sonra.
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 barnacle said: oraya insanlar müzik için gelmiş, politikacıdan bahsederse tepkiyle karşılaşabilir.
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 said: konseri seyretmedin herhalde ki onu diyorsun, baştan aşağı politik mesajlarla yoğurulmuştu konser ki u2 dinlemiş insan bilir taaa kuruluşlarından beri şarkılarının önemli bölümü politik mesajlar üzerine kurulu diye. dalga geçildiğini anlayamamak da vahim.
mani Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 abi aşırı reklamımız oldu bono gelince. haftalarca konuştu dünya basını of of of of amana aman aman. akın akın turist yağıyor memlekete. dolar milyarderi oldu bir anda küçük esnaf. çok feci reklam. dünya basketbol şampiyonasınında çok reklamı oldu aman aman of muazzam. dalga mı geçiyorsunuz abi ? dünya basınını takip ettiniz mi siz dünya şampiyonası boyunca ? final maçı günü açtım baktım bbc, reuters, espn, cnn ana sayfada 1 tane haber göremedim. didik didik aradım falan sağda solda ufacık yere koymuşlar. ama ilk dikkatimi çeken red foxes a yapılan engelleme oldu haberler arasında. haklısınız süper reklam yaptık. utanacaksanız açılış töreninden utanın. spordan sorumlu bakanın yaptığı konuşmadan utanın. çıkıpta parti ve hükümet propagandası yapmasından utanın mesela. müslüm gürses'in çıkmasından utanın ne işi var orda diye. bir birinden alakasız sanatçıların ve eserlerin, farklı türlerin çorba yapılıp anlamsız bir truva atının ayaklarından fırlayan horon tepen truvalı kıyafeti giymiş dansçılardan utanın. organizasyon yapmayı becerememekten utanın.
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Sam said: said: konseri seyretmedin herhalde ki onu diyorsun, baştan aşağı politik mesajlarla yoğurulmuştu konser ki u2 dinlemiş insan bilir taaa kuruluşlarından beri şarkılarının önemli bölümü politik mesajlar üzerine kurulu diye. dalga geçildiğini anlayamamak da vahim. haketmiş o zaman. politika böyle birşey. u2'nun şarkılarındaki politik mesajları iktidar yanlısı mı peki?
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 mani, evet çünkü reklam dediğin böyle cnn.com anasayfasında bir hafta tepede durmalı değil mi? 8-) narsist fazıl çıkacağına müslüm çıksın, japonya'da basket maçı törenine gitsem piyanist yerine enka dinlemeyi tercih ederim. barnacle, iktidar yanlısı nedir lol. bir davet ve imkan karşılığında teşekkür etmek bu kadar anormal mi geldi size anlayamıyorum ama en azından dünya'nın türkiye'den ibaret olmadığını ve adamların bir teşekkür etmekten zerre çıkarı olamayacağını herhalde farkedebiliyor olmanız lazım? çok komik yani, ne konuştuğunuzun farkında mısınız? :p "yandaş bono cola turka irlanda mümessilliğini aldı" haberi çıktı da ben mi görmedim ahah
mani Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 kimse cnn reklamımızı yapsın demiyor yahu okumuyor musun ? adamlar kendi maçlarının olduğu gün, final maçının olduğu gün bile ana sayfalarında sabit duracak bir haber linki koymuyorlar. bu türkiye'nin yaptığı organizasyonla alakalı değil zaten. basketbol şampiyonası öyle aman aman, milyarlarca insanın televizyon başına kitlendiği bir organizasyon değil ne yazık ki. hele hele amerika için hiç değil. U2 nun türkiye ye gelmeside öyle adam akıllı bi reklam yapmadı. abartmayın lütfen türkiye nin reklamı oldu diye. boğaz köprüsünde yürümesin paşam ayrıca. kimse kusura bakmasın ama maraton ile Bono arasında fark var.
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 milyarlarca insanın ekran başına kitlendiği futbol dünya kupası dışında bir olay yok ki, beklentini sanki biraz abartmışsın? dünya da abd'den ibaret değil. reklamı kantarla mı tartıp karar veriyorsun değerine onu bilemiyorum ama takip eden, gezen gören insanlar için bunlar hep farkedilir şeyler. maraton için sadece tek şerit kapanmıyor ayrıca zaten. :p
sir Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 nerde yuhalıcaz çok güzel bi soru, aslında bi bakıma muhalefetin çaresizliğini de gösteriyo. yuhalamak bence çocukça bi tepkidir, herhangi bi yerde herhangi birine de yapılsa "oh burda yuhalamışlar çok şahane oldu" diye düşünmem. doğru dürüst bir fikir ifadesi de değil. yumurta-domates atmak falan da aynı şekilde. ha rakip takımı yuhalamışsın, ha başbakanı. ne demek istiyosun? yuhalayarak ne anlatmaya çalışıyosun? sen benim rakibimsin anlamına da gelebilir, allah belanı versin anlamına da =) siyasileri yuhalamak siyaseti ayağa düşürmek gibi geliyo bana, çirkin geliyo. protesto yapılacaksa şöyle güzelinden bi pankart açmak falan çok daha anlamlı bence. ama bu benim fikrim. yuhalayanın gözaltına alınması kadar da hoyratça bi uygulama olamaz, dediğim gibi bu konuda bikaç kaynak vs beklemekteyim. dolayısıyla yeri ve zamanı çok da önemli değil, yuhalamak çok aman aman bir protesto değil. sam'in de dediği gibi U2 konserinde soonn derece gereksizdi öyle bi tepki.
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 sir said: nerde yuhalıcaz çok güzel bi soru, aslında bi bakıma muhalefetin çaresizliğini de gösteriyo. yuhalamak bence çocukça bi tepkidir, herhangi bi yerde herhangi birine de yapılsa "oh burda yuhalamışlar çok şahane oldu" diye düşünmem. doğru dürüst bir fikir ifadesi de değil. yumurta-domates atmak falan da aynı şekilde. ha rakip takımı yuhalamışsın, ha başbakanı. ne demek istiyosun? yuhalayarak ne anlatmaya çalışıyosun? sen benim rakibimsin anlamına da gelebilir, allah belanı versin anlamına da =) siyasileri yuhalamak siyaseti ayağa düşürmek gibi geliyo bana, çirkin geliyo. protesto yapılacaksa şöyle güzelinden bi pankart açmak falan çok daha anlamlı bence. ama bu benim fikrim. yuhalayanın gözaltına alınması kadar da hoyratça bi uygulama olamaz, dediğim gibi bu konuda bikaç kaynak vs beklemekteyim. dolayısıyla yeri ve zamanı çok da önemli değil, yuhalamak çok aman aman bir protesto değil. sam'in de dediği gibi U2 konserinde soonn derece gereksizdi öyle bi tepki. komikli misiniz arkadaşım? pankart açana neler yapıyolar gördük. siz ne yapıyosunuz mesela? bi iki örnek alalım öğrenmiş olalım.
mani Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 yuhalamak , ıslıklamak vs kitlesel bir tepkidir sir. tek bi birey yuhalasa yaklısın aptalca ve saçma bir tepki olur. ama binlerce, yüzlerce insanın tek bi ağızdan nasıl tepki vermesini bekliyorsun. spontane şarkı, türkü besteleyip öyle mi ses duyursunlar. zaten amaç orda o siyasiye, lidere tepki göstermek. onu rahatsız etmek. İnsanların bir takım şeylerin farkında olduğunu hissetmesini sağlamak. final maçı günü referandum yapılmış. önemli bir gün. insanlar ıslıklayarak çok şeyi ifade ettiler esasında orda. bunu basit bir yöntem olarak görmek çok yanlış.
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 bizde sam'le sir'ü liberal bilirdik.
mani Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 esas pankart açılsa o maç sırasında ozaman bu planlı programlı provakatif bir eylem olurdu. bu ıslıklama ve yuhalama başbakan ve cumhurbaşkanı sahneye çıktığında oldu. insanlar hep bir ağızdan tepki gösterdi. ayrıca nasıl pankart sokacaksınız lütfen ya. hani çok demokrat bir başbakanımız var da siz pankarttan bahsediyorsunuz. köşe yazarlarına atarlanan, kendisine soru soran gazeteciyi canlı yayında azarlayan, karikatüristlere her fırsatta dava açan bir başbakan için sıradan bir insan pankart açsın bakalım. bir sonraki dalgada ergenekondan 500. sanık olur.
Max Damage Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 sir said: nerde yuhalıcaz çok güzel bi soru, aslında bi bakıma muhalefetin çaresizliğini de gösteriyo. yuhalamak bence çocukça bi tepkidir, herhangi bi yerde herhangi birine de yapılsa "oh burda yuhalamışlar çok şahane oldu" diye düşünmem. doğru dürüst bir fikir ifadesi de değil. yumurta-domates atmak falan da aynı şekilde. ha rakip takımı yuhalamışsın, ha başbakanı. ne demek istiyosun? yuhalayarak ne anlatmaya çalışıyosun? sen benim rakibimsin anlamına da gelebilir, allah belanı versin anlamına da =) siyasileri yuhalamak siyaseti ayağa düşürmek gibi geliyo bana, çirkin geliyo. protesto yapılacaksa şöyle güzelinden bi pankart açmak falan çok daha anlamlı bence. ama bu benim fikrim. yuhalayanın gözaltına alınması kadar da hoyratça bi uygulama olamaz, dediğim gibi bu konuda bikaç kaynak vs beklemekteyim. dolayısıyla yeri ve zamanı çok da önemli değil, yuhalamak çok aman aman bir protesto değil. sam'in de dediği gibi U2 konserinde soonn derece gereksizdi öyle bi tepki. Sir kardeşim sayenizde bu memlekette siz liberallerin aynı matbaadan çıkma pankartları dışında bir pankart açılamıyor. Bilmiyormuş gibi konuşma lütfen. Ayrıca iyi veya kötü bişey olsun ama yuhaladı diye adamları darp etmek nedir acaba? Bunu bana açıklar mısın?
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 barnacle said: bizde sam'le sir'ü liberal bilirdik. duruma bağlı olarak olaylara taraf olarak bilmekte fayda var.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 bononun yuhalanması cok yerindeydi. teşekkür etti, sonra devamını getiricek oldu işte o sırada yuhalandı. gezdin köprümüzü beğendin saol ama gidipte uzaktan türkiyenın kenarına köşesine karışırsan laf işitirsin yanı bu kadar basıt.
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 sam o diil de bi rasmussen vardı nooldu?
sir Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 bir takım şeylerin farkındayım, öyleyse: YUUUUUUUUUUUUUUH cidden anlayamıyorum yani, bireysel olduğunda saçma olan şey kitlesel olunca niye çok anlamlı olsun çözemedim. başbakanın da eve gidip "yuhalandım ulan ühhü bana yapılır mıydı bu bee" şeklinde rahatsız olacağını zannetmiyorum =) çok anlık, çok geçici ve çok yüzeysel.
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 limuzinlerimizle yazı yazsaydık keşke, hem uzaydan da gözükürdü =(((((
Öne çıkan mesajlar