Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Korku imparatorluğu mu? Yok canııım olur mu öyle şey...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Pickles said:

Geldiği ülkenin ahlak kurallarına uymak zorunda. Ama nedense insanımızda başkalarının ahlak kurallarını benimsemek var

Geldiği ülkede ben 26 seneden uzun zamandır yaşıyorum ve o ahlak kurallarına ben de karşıyım hadi buradan yak o zaman. Madem kendi ülke vatandaşı benimsemiyor, nasıl ülkenin ahlak kuralı oluyor?

Ülkede namus bekçiliğine ahlak polisliğine soyunmuş aşırı dogmatik ve maalesef yaygın bulunan bir kesim var diye o kesimin zorbalığını tüm ülkenin ahlak kuralı olarak belirleyecez diye bişey yok.
Mesaj tarihi:
Hayır. Haberlerde turiste grup yaptılar aralarına aldılar taciz ettiler haberleri çıkar diyorum. ben böyle bir haber görmek istemiyorum açıkçası.

ama öyle birşey var rewendor bilmiyorum farkındamısın
Mesaj tarihi:
hayır bir de mini etek giyilebilir diyorsun. senin bir-iki üst modellerin de, elleri görünebilir diyor örneğin. hanginiz daha ahlaklı şimdi? sen de o adama göre ahlaksız oluyorsun.

gerçekten anlayamadınız hala herkesin ahlakının kendine ait olduğunu ve kimseyi ilgilendirmediğini.
Mesaj tarihi:
Ve burada ahlaksizligi yapan hala turistler oluyor yani oyle mi?

Tecavuz olaylarina biz de karsiyiz zaten, ama burada degismesi gereken kesim turist mi, yoksa tecavuz eden mi?

Benim savundugum seyden baskasinin ahlak kurallarina ozendigim gibi bir sonuc cikmiyor ayrica. Sadece farkli yasam tarzlarinin da olabilecegi durumu var

Bir de soyle bir sey var, turiste tecavuz edenlerin buyuk kismi, 'onlar zaten avrupalarda hep boyle yasamiyor mu?' seklinde dusunuyir. Ama boyle yapinca, onlarin ahlak kurallarina ozenen de tecavuz edenler oluyor gibi sanki.
Mesaj tarihi:
Turisti taciz ettiler olayı tamamen o taciz eden hıyarın hayvanlığı, turist ne giyerse giysin, taciz etmeyi meşru kılmıyor. Hayır bir de şunda turisti haksız/sorumlu görmek nasıl bir çirkin ilkel mantık?
Mesaj tarihi:
Bir kadın göğsünden bu kadar korkuluyor ve yaygara kopuyorsa aslında sorunun sizin kafanızda olduğunu gösterir. İkimizde aynı şeye bakıp farklı algılıyorsak aslında korkulması gereken bence sizlersiniz.

Hayır üstsüz güneşlenen bir kadını örtmeye çalışarak neyi korumak amaçlanıyor, o kadını kendinizden mi korumaya çalışıyorsunuz yoksa kendinizi o kadından mı korumaya çalışıyorsunuz.

KAdını kendinizden koruamaya çalışıyorsan kolayı var sizi toplayı bir yere koyalım toplum barışı için bence. Böylece kadını korumayada gerek kalmayacak.
Mesaj tarihi:
ya 21. y.y. da cumhuriyet türkiye'sinde tartışılan konuya bak. insanlara 'suçlu'nun tecavüz edilen değil, eden olduğunu anlatmaya, hatta buna ikna etmeye çalışıyoruz.
Mesaj tarihi:
Çok komik ya. Üzücü gerçi de gülüyorum işte ağlanacak halimize. O da öyle giyinmesinmiş, o zaman tabi çıkarmış tecavüz haberleri. Ulan tecavüz edenin öküzlüğü, şerefsizliği tecavüz etmesi. Kadın %100 masum kusura bakma, koca koca adamlar kendi dürtülerine hakim olamıyorlarsa karantina altında bi adada falan beslensinler zaten. Gelinlikle ülkeleri gezen kadıncağıza tecavüz edip sonra da öldürdüler, o da gelinlik giymseymiş gerdek gecesini çağrıştırıyor tabi tecavüz haberi çıkar di mi?
Mesaj tarihi:
Senin ülkendeki insanlar o kadar sizin deyimizinle "medenileşmedi" tamam mı. Ben tecavüzcüyü haklı görmüyorum heralde onun yaptığı hayvanlık ama kadını da suçsuz görmüyorum. Ben rahatsız oluyorum tamam mı ? Kız arkadaşımla tatil yaptığım yerde üstsüz insanların dolaşması beni geriyo kasıyo. Kafamı oraya çeviriyorum üstsüz buraya çeviriyorum üstsüz. E ben nereye bakacam arkadaşım yani ? Taa en başından standartları kadının memesi kapanmaz erkek memesiyle kadın memesi aynı şey diye dayatılsaymış bunlar olmazmış ama öyle dayatılmış öyle oluyo.
Mesaj tarihi:
Senin kafanda öyle dayatılmış işte, onlarda da tam tersi açık olması yazlık mekanda gayet doğal bir şey. E tatil beldelerinde kurum izin verdiği sürece yasadışı değil diye biliyorum, yaptıklarında yanlış bir şey yok. Cemaat otellerine git sen de :)
Mesaj tarihi:
Göğüs görmekten bu kadar rahatsız oluyorsan zaten sen de kafa olarak hastalıklısın aynı şekilde. Dürtülerini kontrol edememekten korkuyorsun demek ki. O tecavüzcüden tek farkın tamamen koyvermek yerine kaçmaya çalışman.
Mesaj tarihi:
ben de erkek göbeği görünce dayanamıyorum. KAFAMI ORAYA ÇEVİREMİYORUM TAMAM MI. KILLI ERKEK GÖBEĞİ BU İĞRENÇ BİŞEY.

dünyadaki bütün ahlaklara aykırı kıllı kocaman yuvarlak birşeyin varlığı.

LÜTFEN TÜRK HALKI KİLO VERMEDEN SOYUNMASIN.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Göğüs görmekten bu kadar rahatsız oluyorsan zaten sen de kafa olarak hastalıklısın aynı şekilde. Dürtülerini kontrol edememekten korkuyorsun demek ki. O tecavüzcüden tek farkın tamamen koyvermek yerine kaçmaya çalışman.

utanmak diye birşey duydun mu hiç ? ayıp geliyor bana bakmak, görmek istemiyorum ama tatil keyfimin de içine edilsin istemiyorum bu kadar basit.
Mesaj tarihi:
Tamam işte ben de türbanlı kadınları görünce utanıyorum, ülkemin geldiği yerden utanıyorum, görmek istemiyorum. Ama yapacak bir şey yok. Ben barlara takılıyorum onları görmüyorum, sen de cemaat otellerine git haşemalı hatunlardan hiç utanmazsın rahat olursun :)
Mesaj tarihi:
fizban said:

ben de erkek göbeği görünce dayanamıyorum. KAFAMI ORAYA ÇEVİREMİYORUM TAMAM MI. KILLI ERKEK GÖBEĞİ BU İĞRENÇ BİŞEY.

dünyadaki bütün ahlaklara aykırı kıllı kocaman yuvarlak birşeyin varlığı.

LÜTFEN TÜRK HALKI KİLO VERMEDEN SOYUNMASIN.

hahahafadsd
Mesaj tarihi:
Oha artik o-ha. Ne demek lan ciplak gezmesin. Ne guzel göz banyosu ooooh. Medeni olabilmek boyle bir şey iste. Sen bir kadını çıplak gördüğünde tecavüz dürtüleri yerine(sex objesi) bı saniye bakıp begenip yahut begenmeyip geçebiliyorsan (nefes alan varlık/kadın) belirli bir seviyeye ulasmissin demektir. Ayrıca sallamayin nerdeymiş o kadar çıplak turist? Oraya bakıyorum çıplak buraya bakıyorum çıplak ne demek ya? Kız arkadasın yanindaymis ona bak iste denize bak gök yuzune bak. Sen meme görünce direkt target locked oluyosan sorun sende ve senin abazaliginda. Bence hepsi Türkiye'deki bu sacma ahlak kurallarından dolayı oluyor sosyolojiye girmek lazım simdi...
Mesaj tarihi:
Pickles said:

zaten bunun ortası yok dimi nilep. ya haşemacısındır ya üstsüzcüsün ortası olmaz hiçbir zaman

Normal oteller bazıları rahatsız olmasın diye ahlak kurallarına göre kural koymuyorlar, turistlere rahat bir ortam sunuyorlar. Bunu sunmayanlar da cemaat otelleri genelde, o açıdan söyledim
Mesaj tarihi:
Cystein said:

Oha artik o-ha. Ne demek lan ciplak gezmesin. Ne guzel göz banyosu ooooh. Medeni olabilmek boyle bir şey iste. Sen bir kadını çıplak gördüğünde tecavüz dürtüleri yerine(sex objesi) bı saniye bakıp begenip yahut begenmeyip geçebiliyorsan (nefes alan varlık/kadın) belirli bir seviyeye ulasmissin demektir. Ayrıca sallamayin nerdeymiş o kadar çıplak turist? Oraya bakıyorum çıplak buraya bakıyorum çıplak ne demek ya? Kız arkadasın yanindaymis ona bak iste denize bak gök yuzune bak. Sen meme görünce direkt target locked oluyosan sorun sende ve senin abazaliginda. Bence hepsi Türkiye'deki bu sacma ahlak kurallarından dolayı oluyor sosyolojiye girmek lazım simdi...

Daha geçen gün marmaristeydim. Oturduğum otelin bölümünde 6 tane üstsüz 20 ila 60 yaş arasında kadın vardı. Kız arkadaşım bizzat saydı. Anlamıyosunuz şunu. Ergen değilim ve oturupta meme gördüm diye bi taraflarım kalkmıyor.Onları gördüğümde hoşuma gitmiyor arkadaş. canlı canlı meme görmek istiyosam o da kız arkadaşımınkilerdir bu kadar basit. Benim gözümde bu böyle. bunu gelipte başka şeylere yormaya gerek yok
  • Yeni Oluştur...