shipitducy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 biletix en buyuk karaborsaci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 mokoko said: suBzer0 said: Bu maçı Beşiktaş'a vermezler abi , Fener eğer bu maçta yenilirse çok yara alır ve ligden kopar buda yayın gelirlerine çok yansır, onun için çok felaket bir maç olur.. bu postumu maçtan sonra tekrar koyucam buraya... ooo ağlamalar daha şimdiden başlamış... yoo ağlamadım hocam sadece tahminimi söyledim , maçtan sonrada bakın ben demiştim dicem ve susucam.. Ağlamak işte böyle böyle oldu da onun için yenildik filan demek , öyle bişey demedim sonuçta.. ayrıca yapılan haksızlıkları söylemek ve onlara sitem etmek ne zamandan beri ağlamak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Klasik Fenerli tepkisi işte sen boşver, anlayan anladı demek istediğini zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 3-4 senedir ligde kimsenin durumuna bakmıyor maclar abi öle dusuncelerle macları takip ediyorsan bence etme ne kazandıgında sevinebilirsin ne kaybettinde üzülebilirsin bende mac tahmini yapim cok kart cıkacak gibime geliyor fener sinirli baslar ve arka arkaya sarı görürse bjk 2 fazlayla macı bitirir ama bi alex faktörü var acık alan bjk defansı arasına atacagı pasları dusununce kabusumuz olabilir edit: guizayı bu maclık oynatabilirler aslında adam bizim maclarda forvete benziyor gol atıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 ya bazı gazetelerde niyangın tek forvet oynadığından felan yakındığı yazıyor.e bu adam marsilyadada tek forvet oynamıyormuydu ki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 üst oynadım maça hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Beşiktaş farka gider tek kale maç olur gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 allah affeder ibo affetmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 beşiktaş maçı biletleri karaborsada çok para etmez. ancak son maç ya da sıralamada önemli bir kulvar ise o maça göre fiyat artabilir. isteyen olursa uygun bilet bulabilirim, son güne kadar ulaşılsın bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 aktiftablet said: Klasik Fenerli tepkisi işte sen boşver, anlayan anladı demek istediğini zaten. klasik için sürekli tekrar gerekir. galatasaraylıların sık tekrarlarını, "klasik"'lerini ibretle takip ediyoruz bu forumda. ezbere konuşulmasın, bir kez daha usanmadan uyarıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 suBzer0 said: mokoko said: suBzer0 said: Bu maçı Beşiktaş'a vermezler abi , Fener eğer bu maçta yenilirse çok yara alır ve ligden kopar buda yayın gelirlerine çok yansır, onun için çok felaket bir maç olur.. bu postumu maçtan sonra tekrar koyucam buraya... ooo ağlamalar daha şimdiden başlamış... yoo ağlamadım hocam sadece tahminimi söyledim , maçtan sonrada bakın ben demiştim dicem ve susucam.. Ağlamak işte böyle böyle oldu da onun için yenildik filan demek , öyle bişey demedim sonuçta.. ayrıca yapılan haksızlıkları söylemek ve onlara sitem etmek ne zamandan beri ağlamak? uefa bile penaltımızı vermiyor bee :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 ben demistim !!!111birbir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 suBzer0 said: Bu maçı Beşiktaş'a vermezler abi , Fener eğer bu maçta yenilirse çok yara alır ve ligden kopar buda yayın gelirlerine çok yansır, onun için çok felaket bir maç olur.. bu postumu maçtan sonra tekrar koyucam buraya... +1903 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Pzero kardeşim +1903 dediyse yerden göğe kadar haklıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Esnaf said: ya bazı gazetelerde niyangın tek forvet oynadığından felan yakındığı yazıyor.e bu adam marsilyadada tek forvet oynamıyormuydu ki :S ben 3 forvet oynuyordu diye biliyorum marsilya yı , 3 lü forvetin sağında gibiydi sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Aykut hoca eski sistemle çıksa maç fener lehine olur ama bence öyle çıkmıcak. yaptığından dönmeyi göze alabilecek bi adama benzemiyo. alex ve guiza şu anki beşiktaş defansını yiyip bitirir ama aykut hocanın oynatmıcagını dusunuyorm bu adamları. umarım da oynatmaz. fenerbahçe daha istekli çıkıcak ve arkasında taraftar desteği olacak ama beşiktaş ilk 20 dakika gol bulup fenere bi süre daha top oynatmazsa maçı rahat kazanır. bundan sonra aykut hoca ne yaparsa yapsın kurtaramaz maçı. belki çaresizlikten alex i alır ama guizayı ilk 18 e bile almıcaktır zaten. bu arada ilk gol hava topundan gelicek gibi geliyo bu maç ama hayırlısı bakalım. ortayı q7 açsın temennimle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 guizanın ayağı alçıdaydı 1 hafta önce istesede oynatamaz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 olm hala guiza oynar oynamaz tartışması yapıyonuz. herif ameliyat oldu lan geçen hafta. ayrıca aykutun sistemiyle oynanmayacak bu maç, azizin 4-3-1-2 siyle semih niang forvet çıkartacak, arkada alex.stoç dia falan yedek oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 guizayı bilmiyodum. dediğin gibi çıkarlarsa beşiktaş ezer ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 abi schuster futbol felsefem diip hucum futbolu oynatır,sofia macı bi kadro sürerse fb 2-3 tane rahat sallar,biz de atarız ama daha cok zorlanırız,neticede kaybederiz. fakat uyumlu ve defansif yönü agır basan bi kadro ile cıkarsak rahat geceriz fb yi. umarım kale de hakan oynar,bence nihat da oynamalı,bobo kesinlikle ilk 11 de baslamalı aksi takdirde ısınamıyor bobo oyuna sonradan girdigi maclarda. stoch u arkaya kacırmassak fb nin gol atması cok zorlasır ama sacma sapan ofsayt taktigi uygulamaya baslanırsa cok kötü olur stoch defans arkasına giderek rahat gol atabilir ya da attırabilir. özet olarak macın sonucunu belirleyecek olan schuster in sürdügü kadro olacak. son olarak bi manitam olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 İyide Sofia kadrosu Fener ile oynayacağımız maç yüzünden öyleydi, bu hafta manisa ile felan oynasaydık sofia maçına farklı bir kadro sürerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 yani teorik olarak 4-3-3 çıkarsa fener, bi manitam olsaya döner maç. schuster de keriz deil sonuçta . necip ernst guti q7 bobo ne varsa allahın emri kontrollü girişecek. luganonun kırmızı görmesi muhtemel bu maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 selcuğun golü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 selçuk sakat adelesi ödem yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 fener kesin kaybeder o zaman derbilerde selçuk kazananı belirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar