SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Eternalus egede okuyordu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 ne kadar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 ben olsam 2.05 ile mezun olanlara takdiri ilahi belgesi verirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 2.05 mi İKİSIFIRBEŞ NE YEA HEPSİ CC Mİ BİLAER? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 bi kere okul otelden bozma birde bakın bizim kampüse resmen bir forum bornova Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 CcC 2.05 CcC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loplop Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 9 ay ike ike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 arkadaşlar siz benim işsiz olma ihtimalimi sevmişsiniz ama benim iş bulma derdim yok. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ha bir de, BEAT IT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 o yüzden ortalama derdim de yok. son derece net bir ortalama ile ihtiyacım olan diplomaya kavuşmuş bulunmaktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Lyvanna_Dolores said: ahanda bir ekonomizede daha. allah sipeyse, ablama ve pek sevgili arkadaşım senkoya sabırlar versin.umarım tez vakit iş bulursun sipeys. ablan kim yavrum senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 bölüm ney mrk ettim ben de 1.8le 3'e geçebildim ucundan 2.05 bulursam iyi mezuniyette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 bölüm ekonomi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 iş peşinde koşmak yerine bizi bekleyen bir hazır işin olması ne güzel bir duygu değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 ben de 2.83le probationdayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Pickles said: iş peşinde koşmak yerine bizi bekleyen bir hazır işin olması ne güzel bir duygu değil mi en azından kafa rahat, o tabi işin geyiği hazır işimiz var diye boş da durmadık. Ayıptır söylemesi Türkiye'de faaliyet gösteren über bir uluslararası şirkette staj yapmışlığımız bile vardır. yani siz fakirlerden farkım olarak hazır işim var, bir de üzerine kendim BAYA iyiyim, akademik başarı hariç :/ forumun en antipatik adamı olma yolunda hızla ilerlemekteyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Baba koltuğum var benim başka kimlerin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 abi adamla dalga gecmeyin. benim de ortalamam 2.01 suan. gayet de yardırıcam ortalıgı. bi mezun olayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 dgfhasfhgsg bu ne be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 şaka maka insanın kendi işinin olmaması kadar güzel birşey yok aga. Gecen gündüzün yok hafta içi haftasonun yok çalış babam çalış ölüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 geçsinler abi dalga. başarıyı ortalama ile ölçen adamlarsa gerçekten, geçsinler yani asıl ben onlara üzülürüm :) ben şahsen bizzat kendim 3-4 arası mezun olan birçok arkadaştan çok daha iyi bir pozisyondayım hayata karşı, bu da yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Pickles said: şaka maka insanın kendi işinin olmaması kadar güzel birşey yok aga. Gecen gündüzün yok hafta içi haftasonun yok çalış babam çalış ölüyoruz hiç bişi okumadım sadece bunu okudum ve çok doğru daha yeni girdim lan eve! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 akademik basari baska neyle olculucek lan, makale mi yazdin? researchun mu var? allaha sirk mi kostunuz? rusa mi gittiniz? nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 abi bizim bölümde sin(2n)/sin(n) işlemini 2 bulan çocuk 3.5 yılda 3 küsür ortalamayla bitirdi. yalan ortalama sırf ineklik+hocalara yalakalık+derslere düzenli gitme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 sabah 8 akşam 9 anasını satayım. bir de başka birisinin yanında çalışmak kadar rahat birşey yok. sorun mu var işte? bırakırsın orada, 5-6 çıkarsın bakarsın dalgana. kendi işinde sorun yaşarsan o sorun seninle birlikte eve, eğlenmeye gittiğin yere vs. gelir. Hayattan zerre keyif alamassın. ciddi ciddi düşünüyorum mayışlı iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar