Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 limited olayı ne birde nerden sipariş verdin fiyatlar çok yuksek anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 abi limited olayı işte haberdeki paket, artbook falan var koleksiyoner versiyonu yani. ayrıcalığı da şu ki eğer ön şipariş verirsen dark souls'un bu versiyona sahip oluyorsun ve normal oyun fiyatına, shopto'dan verdim ben mesela ön şiparşi 120TL'ye geliyor limited edition postasıyla otuyla bokuyla, bunu değerli kılan şeyse çıkış tarihinden sonra piyasaya limited edition verilmeyecek. Ön şipariş süresince de normal versiyonu satılmıyor. Böyle bir güzellik yapmışlar hehe aha hatta link: http://www.shopto.net/PS3/VIDEO%20GAMES/PS3DA08-Dark%20Souls%20Day%20One%20Limited%20Edition.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 lan harbici ce mi lan normal box parasina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 ce değil bu ya.artık her oyun limited ayagına cıkıyor sdfs benim shoptoda 14 pound vardı lan unutmuştum.bunu ordan alayım bari fifa yı ggden alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 shopto da azitmis ama bu ne lan. oyunlar 36 pound, 5.5 mu ne shipping 40 poundu geciyor = 120 lira falan. masallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 abi bir sorun bence shoptoya, eğer paket çok büyük ve ağırsa yollamayabiliyor adamlar, son anda siparişiniz iptal olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 14 poundum olmasa almam ztn tr fiyatlarıyla aynı artık fifa 44 pound.130 tl gg de yok abi bu paket değil ya bildiğin normal kutu limited dark niye heycanlanmış anlamadım sdfs içinden bi soundtrack 2 kitapcık cıkıyor diye ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Dark Souls the videogame Video Game Soundtrack Exclusive Artbook Making-of DVD The ‘Complete’ game guide (via download). içerik fena değil,normal ile aynı fiyata satılıyor bu alınır tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 abi heyecanlanmadım, oyunun açıklanan tek CE versiyonu bu Limited Edition adıyla, Birde bu paket ABD'de çıkacak olandan bir içerik daha fazla, ABD'nin ki metal kutu bizim ki karton birde bizde making of dvd olayı var işte, Hani oyunun açıklanan tek CE'si şu bildiğim kadarıyla, normal oyun fiyatına satılıyor. Heyecanlanmamak elde değil abi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 birde 120'ye fiyat normal abi, tr'de spotçular zaten yeni oyunları, hele beklenen oyunlarsa 110-120'den satıyor. Şuna da verin artık asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 japan versiyonuna şuan elime vericeklerse oyunu 200 lira vermeye razıyım öyle çekti canım haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 benim de elime versinler hemen, oynayayım, sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 release'den once spot alip dalmayin. 145 lvl black phantom botlar login olanlari biciyor. hohoho. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Bug bulup 1 tanesini keseceksin, hohoho :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 DS LE BOX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 DarKRideR said: birde 120'ye fiyat normal abi, tr'de spotçular zaten yeni oyunları, hele beklenen oyunlarsa 110-120'den satıyor. Şuna da verin artık asdf şerefsizler vergi ödemiyor,kaynakları nasıl bilmiyorum ama toplu alım ucuza kapatıyorlardır.beklenen oyunları genelde ilk haftalar uçuk fiyat sonrasında fiyat düşüyorlar,100 tl aşağısına.sabırlı olucan almıcaksın beklicen fiyat düşsün.shopto'dan takipli posta ile 120tl'e(bugün ki kur) geliyor.spotçular da aşağı yukarı bu fiyattan satacak ilk hafta(lar) işte. sabırlı olup bu godoşlardan almamak lazım aslında ama neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 evet keşke spotçular vs olmasa da arala 400 500 lira para versek her oyun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 eh olayı bir tarafıyla anlamakta rekor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldueren Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaşıldı mı bilmiyorum. From Softvare oyunu erken oynayıp online'da avantaj elde etmek isteyen oyuncuları engellemek için dünyalara Lvl 145 Black Phantom'lar koymuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 knox said: DarKRideR said: birde 120'ye fiyat normal abi, tr'de spotçular zaten yeni oyunları, hele beklenen oyunlarsa 110-120'den satıyor. Şuna da verin artık asdf şerefsizler vergi ödemiyor,kaynakları nasıl bilmiyorum ama toplu alım ucuza kapatıyorlardır.beklenen oyunları genelde ilk haftalar uçuk fiyat sonrasında fiyat düşüyorlar,100 tl aşağısına.sabırlı olucan almıcaksın beklicen fiyat düşsün.shopto'dan takipli posta ile 120tl'e(bugün ki kur) geliyor.spotçular da aşağı yukarı bu fiyattan satacak ilk hafta(lar) işte. sabırlı olup bu godoşlardan almamak lazım aslında ama neyse. ben elimden geldiğince almamaya bakıyorum, hani böyle reddedemeyecğeim ucuzlukta bir şey görmezsem de almıyorum. birde yine beylikdüzü ps3 vardır, spotlarla içli dışlı olanlar bilir. Adam kapattı dükkanı işte askerlikti vs. diye, bana oyunlar 80-90 arasında geliyor. Aral'da bir adamım var eğer ondan gelirse 70'e kadar düşüyor bu rakam diyordu. Spotçuluk iyi iş aslında da aynı adam eskisi kadar para kazandırmadığını söylüyord işin, ps3 kırıldıktan sonra vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 http://tr.twitch.tv/moruid canlı oynuyor. Oha 3 dragonla aynı anda kapışıyorsun, nasıl sağ çıkar insan ordan yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 bazı piskopatları oyunu bitirmiş ve ng+ a geçmiş vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 oha insan olamazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 yemişim atmosferi çıktığı gibi alıp bu şarkı eşliğinde oynıycam http://www.youtube.com/watch?v=z_xuT6iPLio&feature=player_embedded#! kılıcımı getir kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 HURRY THE FUCK UP OCTOBER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar