Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Souls (Demon Souls 2)

mani

Öne çıkan mesajlar

abi limited olayı işte haberdeki paket, artbook falan var koleksiyoner versiyonu yani. ayrıcalığı da şu ki eğer ön şipariş verirsen dark souls'un bu versiyona sahip oluyorsun ve normal oyun fiyatına,

shopto'dan verdim ben mesela ön şiparşi 120TL'ye geliyor limited edition postasıyla otuyla bokuyla,

bunu değerli kılan şeyse çıkış tarihinden sonra piyasaya limited edition verilmeyecek. Ön şipariş süresince de normal versiyonu satılmıyor. Böyle bir güzellik yapmışlar hehe

aha hatta link: http://www.shopto.net/PS3/VIDEO%20GAMES/PS3DA08-Dark%20Souls%20Day%20One%20Limited%20Edition.html
Sosyal ağlarda paylaş

abi heyecanlanmadım, oyunun açıklanan tek CE versiyonu bu Limited Edition adıyla,

Birde bu paket ABD'de çıkacak olandan bir içerik daha fazla, ABD'nin ki metal kutu bizim ki karton birde bizde making of dvd olayı var işte,

Hani oyunun açıklanan tek CE'si şu bildiğim kadarıyla, normal oyun fiyatına satılıyor. Heyecanlanmamak elde değil abi asdf
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

birde 120'ye fiyat normal abi, tr'de spotçular zaten yeni oyunları, hele beklenen oyunlarsa 110-120'den satıyor. Şuna da verin artık asdf

şerefsizler vergi ödemiyor,kaynakları nasıl bilmiyorum ama toplu alım ucuza kapatıyorlardır.beklenen oyunları genelde ilk haftalar uçuk fiyat sonrasında fiyat düşüyorlar,100 tl aşağısına.sabırlı olucan almıcaksın beklicen fiyat düşsün.shopto'dan takipli posta ile 120tl'e(bugün ki kur) geliyor.spotçular da aşağı yukarı bu fiyattan satacak ilk hafta(lar) işte.

sabırlı olup bu godoşlardan almamak lazım aslında ama neyse.
Sosyal ağlarda paylaş

knox said:

DarKRideR said:

birde 120'ye fiyat normal abi, tr'de spotçular zaten yeni oyunları, hele beklenen oyunlarsa 110-120'den satıyor. Şuna da verin artık asdf

şerefsizler vergi ödemiyor,kaynakları nasıl bilmiyorum ama toplu alım ucuza kapatıyorlardır.beklenen oyunları genelde ilk haftalar uçuk fiyat sonrasında fiyat düşüyorlar,100 tl aşağısına.sabırlı olucan almıcaksın beklicen fiyat düşsün.shopto'dan takipli posta ile 120tl'e(bugün ki kur) geliyor.spotçular da aşağı yukarı bu fiyattan satacak ilk hafta(lar) işte.

sabırlı olup bu godoşlardan almamak lazım aslında ama neyse.

ben elimden geldiğince almamaya bakıyorum, hani böyle reddedemeyecğeim ucuzlukta bir şey görmezsem de almıyorum.

birde yine beylikdüzü ps3 vardır, spotlarla içli dışlı olanlar bilir. Adam kapattı dükkanı işte askerlikti vs. diye, bana oyunlar 80-90 arasında geliyor. Aral'da bir adamım var eğer ondan gelirse 70'e kadar düşüyor bu rakam diyordu.

Spotçuluk iyi iş aslında da aynı adam eskisi kadar para kazandırmadığını söylüyord işin, ps3 kırıldıktan sonra vs.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...