Sam Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 controller çok kastırıyor, fare & klavye lazım bu seriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 ahaha bende tam klavye mouse ile oynanmaz demeye gelmiştim kontrollerin nesi zorluyor abi.tam bir gamepad oyunu oyunun kendi zor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 bazı şeyler için daha geniş mapping iyi fikir gibi gözüksede oyundaki hareket gibi daha kritik şeyleri k+m kombosu ile aynı rahatlıkta yapmak mümkün olur mu bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 işte sağa sola kaçmak, kaçarken bakış açısını sabit tutmak, onu yaparken öte yandan arada mesafeyi korumak filan gamepad'le bana hiç rahat gelmedi. istediğim şekilde hareket ettirebilsem karakteri döveceğim yerde dayak yedim olmadık şekilde. pattern'leri öğrenince zorluk bir durum yok çünkü. lock on iyi de kafi değil, sadece bunda değil monster hunter'da da çünkü aynı sıkıntıyı çektim. onda daha feci tabii locking de yok. pc'de tonla multiplatform oyun oynuyorum zaten gamepad'le hayatta oynayamadığım, işte bu seri de esasen öyle olacak bir seri heh. şu haliyle ilkini satın aldım da bunu almayacağım doğrusu, %90 sebebi gamepad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 bioware stayla space tuşuyla yapılsın herşey. dodgelarken yuvarlanıp equip weight yüzünden yerden kalkamadan dayak yiyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 klavye mouse ile olmaz bu oyun çok net... Kafadan 4 action tuşu var oyunda... Mouse sığmaz 1, bide oyun böyle 5 kişinin arasına dalam über reflexlerlerim, skillerimle hepsi öldürük çıkam türde oyun değil. Ama sonuçta pc de çıkacaksa da gamepadle oynanabilü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 benim faremde 4 tuş var, öbür elim de numpad'de. kafam rahat. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 asdfsdf neden zorluyorsun yav... al bi gamepad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 gamepad'de rahat oynayamıyorum işte onu anlattım hemen yukarıda. :) kaçabileceğim yerlerde takılıp kalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 alışırsın abi bende yeni geçtim bilgisayardan konsola. İlk başlarda kafama kafam vuruyorlardı da sonra alışınca çakıyorum kafalarına kalkanı. Ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 1.6m satmış bu sırada oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 said: An announcement is coming...... We have something in-store for our DARK SOULS Fans ! Make sure to check out the following page (Link below), share, like and tell everyone. https://www.facebook.com/darksouls/app_352678381442367 hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 PC of hackten cheatten geçilmez o serverlar korsanların fake imzaları tutmuş herhalde. 1000 satar oyun olan ds3e olur meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 iyi grafik & iyi kontrol = (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 pc versiyonunda,yeni bosslar filan olacakmış (tu) 1080p 60 fps muck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 oeh konu 85 sayfa oku oku bitmez. CO-OP olayı nasıl bu oyunda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 http://www.co-optimus.com/article/7002/dark-souls-co-op-faq.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 said: When Dark Souls first came out, an answer Miyazaki gave in a Famitsu interview said he'd choose either nothing or a pendant for his starting gift in Dark Souls. The pendant, which has no in-game function, became a focal point for the wilder elements of the community, and the centre of every conspiracy theory going. I ask Miyazaki whether Manus is a little dig at the series' more obsessive players. “That is a very interesting consideration,” says the devilish fox. “But I suppose I did not include the meaning.” And as for the original pendant speculation, brace yourselves Dark Soulers for Miyazaki's final word: “When it comes to the pendant, I actually had a little bit of an intention to play a prank. trolololo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Geç başladım biraz ama hastası oldum oyunun, muhteşemmiş valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 YA PENDANT AHAEHAHAEHAHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Merhaba Bugun dnr dan 49,99 tl ye bir dark soul ps3 icin aldim ama yan rafta ayni oyunun "prepare to die edition" diye bir baska versiyounu vardi ve 119 tl idi Bu edition farki nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 dlcsi olabiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 prepare to die edition pc için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar