Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 108 se alın abi, burda 60 dolar + tax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 abi japon olunca humble oluosun böle amerikalılar gibi harikayız awesome oyun yapioruz demiosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Capcom değilsen tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 birinci oyunu oynamak gerekir mi ? Yoksa direk başlamalı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Gerekmez, dal direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 ztn öyle dalıyorlar sonra oyunu bırakıyorlar sdfs bence demons souls tecrübesi şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 ben önce ikincisini oynadım. henüz bitirmedim ama oynuyorum yani gayet zevk alarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Ben 2'den basladim sonra 1e donunce bir gozume okadar hos gelmedi arada cok az fark olmasina ragmen. Zaten dark soul'da 39483924 kere olmus oldugum ve 302948 farkli class'la oynadigim icin hevesim falan da kalmadi zamanla oyle gg oldu 2 oyun birden simdilik. Su okulu bitireyim artik da yazin falan belki yeni bir heyecan denerim. Ama bence de ilk oyun sart eger benim gibi nub^2 iseniz, biraz beynin olaylarin isleyisine alismasi gerekiyo heralde o da en kolay demon souls'la cozulur diye inandim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 oyun zaten insan sabrını test niteliğinde hiç bi şekilde kücümsemeye veya laubaliliğe yer yok oyunda ahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 oyun dünyasının inanılmaz psikopat bir ben nerdeyim, noluyor ulan duyguları uyandırması inanılmaz bence. yoksa bu kadar ölmeye, saatlerce aynı mob la kapışmaya, (thrash mob ha bu arada, thrash varsa tabi bu oyunda) hayatta dayanamazdım. o yüzden demon souls tan biraz korkuyorum. act act bölünmüş oyun bildiğim kadarıyla. nereye gidiceğimi bilseydim, attığım her adımın doğru yol olduğunu bilseydim zevk alamazdım ben bu oyundan. demon souls böyle mi hissettiriyor, yoksa 2. oyun gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 demonsta 5 dünya var dünyalarda 1-1 1-2 1-3 gibi bosslara ayrılıyor. ama tabi yine sırasına göre değil herşey :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 mario gibi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 demons soulsun stageleri daha zor dark soulsunkilerden demonda 1 zone darkda 2-3 zonea falan eşit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 mario gibi ya işte, böyle platform oyunu gibi atlamalı zıplamalı yerler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 mario'nun kılıçlısı gibi işte demon souls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 demon souls daha zor, net :p Bonefire yok bi kere............... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Mario gibin düşünce ölüyon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 http://www.mcvuk.com/news/read/dark-souls-sequel-confirmed/092537 zıçtık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 hiç bitmesin her ay cıksın 100 lira verip alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 geniş kitlelere yaymak istiyoruz dedikleri an tırsmadım değil. tabi daha fazla kazansınlar, daha fazla insan oynasın ama bu 2 oyunu efsane yapan kısımları ortadan kaldırıp günümüzün boş beleş generic rpg kafasına dönerlerse büyük küfür yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 yapmazlar herhalde o kadar eşek değillerdir keşke daha zor olsa.oyun iyi bir silah yaptıktan sonra kolaylaşıyor biraz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 said: We've always been about making games for the core gamer, and they weren't necessarily games that did well financially, which is too bad. sunlar baya korkutucu sozler hakkaten ama ben de inanmiyorum yapiyi degistireceklerine.. oyunun zorlugu, hatalari acimasizca cezalandirmasi artik en meshur ozelligi haline geldi.. "prepare to die" sloganiyla cikan bir oyundan bahsediyoruz hehe.. o yuzden sanmiyorum ki cok oyuncu cekecez diye temel ozelliklerinden vazgecsinler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 ucuz olmasalardı server kiralasalardı atlus baba gibi demon's souls serverları hala açık sorunsuz çalışıyor... p2p abv... bu oyunda iyi şatışlar yapmak istiyorlarsa server şart co-op olayını biraz daha geliştirmeleri gerekiyor zorluk artmalı oyuncu sayısına göre... iki oyununda son bossları hayal kırıklığı... oyunların genelinde bosslar şaka gibi zaten daha çok four kings ve smough/ornstein tarzı boss figtları görmek isterim açıkcası... ve pvp son oyunda şaka gibiydi. adam olsunlar şu sorunlardan arınmış düzgün bir oyun yapsınlar her türlü satar. pc içinde çıkartılar mı gayet şukela rakamlara ulaşabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 PC için çıkarırlarsa zarar ederler. Marka olmuş oyunlar PC'de konsola nazaran çok düşük satış rakamlarına ulaşıyor. Bu adamlar çıkarırsa ya çok rezil bi port yapıp çıkarmak zorunda kalırlar ve hayal kırıklığı yaşatırlar veya adam akıllı portlarlar ve zarar ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 şu noktada pc için çıkması çok akıl karı değil kısa vadede ama devam oyunu 3 platform aynı anda piyasaya sürülürse güzel alıştırma olur zaten o pc release için imza atanların 90% fakir pc korsancılarıdır 3. dünya ülkelerindeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar