Osirix Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Arada bir sarı parıltı oluyor karakterimin kafasının etrafında, nedir bu? Edit: Sanırım hiç yoktan bir estus flask geliyor parıltı olunca, ama niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Bıraktığın comment rate leniyordur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 abi taurus demon geriye zıplarken köprüden düştü öldü ya. loot gitti asfklahfsklahsfakls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Kaede said: xunnun msn history ABİ BOKUNU YİYİM NOLUR Bİ GÜN AYARLA GELİP MSG4 OYNIYIM ile dolu Bunu yeni görüyorum, evini şereflendirmeye gelmeye korkuyorum tecavüz ediceksin diye keltoş. Sırada ne var, HALO REACH de oynarsınız artık. http://i.imgur.com/MScnL.jpg Böyle çok pro ateş edersiniz controller'la. Sick aim bro. Şaka bir yana bir ara geleyim de oynayalım şunu, fakirim PS'im yok, kadere gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 adam acc basıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Osirix said: Arada bir sarı parıltı oluyor karakterimin kafasının etrafında, nedir bu? Edit: Sanırım hiç yoktan bir estus flask geliyor parıltı olunca, ama niye? bonfire'ını biri kindle'larsa geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 mani said: abi taurus demon geriye zıplarken köprüden düştü öldü ya. loot gitti asfklahfsklahsfakls. genelde bu gibi durumlarda oyundan çıkıp tekrar girince loot'u alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Osirix said: Arada bir sarı parıltı oluyor karakterimin kafasının etrafında, nedir bu? Edit: Sanırım hiç yoktan bir estus flask geliyor parıltı olunca, ama niye? Başkası kindle edince bonfire, sana da bonus geliyor aynı networkteysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 of blighttown'i bitirmenin mutlulugunu yasiyorum icimde. yalniz blighttown'a gideceklere iki tavsiyem var, birincisi depths (sewer) kesinlikle spider shieldi bulun. ikincisi gitmeden once darkroot garden'da agaclari farmlayarak 5 tane falan blooming moss kasin. normalleri poison'a iyi geliyo ancak toxic yerseniz, blooming'den assagisi kurtarmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 http://images.4chan.org/v/src/1318775100906.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 aynalitahir said: Kaede said: xunnun msn history ABİ BOKUNU YİYİM NOLUR Bİ GÜN AYARLA GELİP MSG4 OYNIYIM ile dolu Bunu yeni görüyorum, evini şereflendirmeye gelmeye korkuyorum tecavüz ediceksin diye keltoş. Sırada ne var, HALO REACH de oynarsınız artık. http://i.imgur.com/MScnL.jpg Böyle çok pro ateş edersiniz controller'la. Sick aim bro. Şaka bir yana bir ara geleyim de oynayalım şunu, fakirim PS'im yok, kadere gel. kıyamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 depths bitirmemiş olanlar okumasın Gaping dragon'la ilk savaşımda yukarıdaki büyücüyü öldürmemişim, gang rape ettiler beni. Öldükten sonra bossa geri dönerken deliğin tekine düştüm yanlışlıkla, üç kurbağa köşeye sıkıştırdı beni, curse yedim. Bin küfür sallayıp ragequit ettim, yarın Anor Londo mudur nedir oradan curse'ü kaldırtacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 curse için alternatifler Firelink Shrine ın aşşağısındaki şehrin dışında, gargoyleları öldürünce ordaki bishoptan satın alabilirsiniz. Ve ya ilk başlangıçtaki yere geri dönüp oradaki kuş yuvasına cracked red orb koyabilirsiniz. Karşılığında curse u cure eden 2 tane item veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 gg`de limited edition 130 lira alsam mı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 şimdi alsan benimkinden önce gelir yarında getirmez bence ptt.oyunu çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 koyuldu mu önceden bilmiyorum da, dark souls'u 1.5 saatte bitirmiş adamlar, youtube'a da videolarını koymuşlar asfsad http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=x9ymysN3qQ8 ilk part bu, devam ettirirsiniz yandan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 gerekless uğraş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 abi. ilk dragonu öldürmek için okla kastım. 500 tane ok harcadım ölmedi. adam 3 vurdu öldü fuuuu. bilseydim okadar soulu harcamazdım oklara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Gapping i curse lü kestim, iyiyim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 mani said: abi. ilk dragonu öldürmek için okla kastım. 500 tane ok harcadım ölmedi. adam 3 vurdu öldü fuuuu. bilseydim okadar soulu harcamazdım oklara. ölmüyor, okla yarıya getirdiğin zaman healleniyor. Tavsiyem heallenmeden 2 3 önceki oka kadar azalt hp yi, sonra çık dışarı erkek gibi dövüş erkek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 dreagloth said: Gapping i curse lü kestim, iyiyim :p dragonu kesmeden önce kuyruğunu kesersen 50 str isteyen axe düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 ptt ayıp lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 oyunum yola çıktı red. gg üzerinden alcaktım vazgeçip istanbuldaki arkadaşı yolladım dükkana aldırdım ona 110 liraya tanıdıkmış. http://troll.me/images/you-mad-xzibit-1/you-mad-bro.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 1.04 patch'i gelicek yakında,bir kaç nerf ile beraber.magic shield falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=93LFz_j5fQA&has_verified=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar