Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Souls (Demon Souls 2)

mani

Öne çıkan mesajlar

Kaede said:

xunnun msn history ABİ BOKUNU YİYİM NOLUR Bİ GÜN AYARLA GELİP MSG4 OYNIYIM ile dolu

Bunu yeni görüyorum, evini şereflendirmeye gelmeye korkuyorum tecavüz ediceksin diye keltoş.

Sırada ne var, HALO REACH de oynarsınız artık.

http://i.imgur.com/MScnL.jpg

Böyle çok pro ateş edersiniz controller'la. Sick aim bro.

Şaka bir yana bir ara geleyim de oynayalım şunu, fakirim PS'im yok, kadere gel.
Sosyal ağlarda paylaş

of blighttown'i bitirmenin mutlulugunu yasiyorum icimde.

yalniz blighttown'a gideceklere iki tavsiyem var,

birincisi depths (sewer) kesinlikle spider shieldi bulun. ikincisi gitmeden once darkroot garden'da agaclari farmlayarak 5 tane falan blooming moss kasin. normalleri poison'a iyi geliyo ancak toxic yerseniz, blooming'den assagisi kurtarmiyo.
Sosyal ağlarda paylaş

aynalitahir said:

Kaede said:

xunnun msn history ABİ BOKUNU YİYİM NOLUR Bİ GÜN AYARLA GELİP MSG4 OYNIYIM ile dolu

Bunu yeni görüyorum, evini şereflendirmeye gelmeye korkuyorum tecavüz ediceksin diye keltoş.

Sırada ne var, HALO REACH de oynarsınız artık.

http://i.imgur.com/MScnL.jpg

Böyle çok pro ateş edersiniz controller'la. Sick aim bro.

Şaka bir yana bir ara geleyim de oynayalım şunu, fakirim PS'im yok, kadere gel.

kıyamam
Sosyal ağlarda paylaş

depths bitirmemiş olanlar okumasın

Gaping dragon'la ilk savaşımda yukarıdaki büyücüyü öldürmemişim, gang rape ettiler beni. Öldükten sonra bossa geri dönerken deliğin tekine düştüm yanlışlıkla, üç kurbağa köşeye sıkıştırdı beni, curse yedim. Bin küfür sallayıp ragequit ettim, yarın Anor Londo mudur nedir oradan curse'ü kaldırtacağım.

Sosyal ağlarda paylaş

curse için alternatifler

Firelink Shrine ın aşşağısındaki şehrin dışında, gargoyleları öldürünce ordaki bishoptan satın alabilirsiniz. Ve ya ilk başlangıçtaki yere geri dönüp oradaki kuş yuvasına cracked red orb koyabilirsiniz. Karşılığında curse u cure eden 2 tane item veriyor.

Sosyal ağlarda paylaş

mani said:

abi. ilk dragonu öldürmek için okla kastım. 500 tane ok harcadım ölmedi. adam 3 vurdu öldü fuuuu. bilseydim okadar soulu harcamazdım oklara.

ölmüyor, okla yarıya getirdiğin zaman healleniyor. Tavsiyem heallenmeden 2 3 önceki oka kadar azalt hp yi, sonra çık dışarı erkek gibi dövüş

erkek gibi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...