Gangren Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Türkiye'ye girer de, PTT tarafı bilinmez :p
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 bizim burdaki dağıtım merkezine gelse gidip elden alacam iş ki uluslararası dağıtım yerinden çıksın oyun.
mani Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 http://darksoulswiki.wikispaces.com/file/view/JPMap3.jpg/248296503/JPMap3.jpg
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 mühühüh köprüdeki dragon u kesip ssword düşürme yolunu gördüm :)
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 ya hep merak ederim bu oyunlar hangi havayolu firması ile ülkemize geliyor?(shopto'dan bahsediyorum)
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Demon Souls'u da çok oynamak istiyordum ama fırsat olmadı, bu oyunun hype yüzünden "alsam mı acabaaa?" diyordum, shopto'da pre-order'a eklemiştim ama "önce bir ara Demon Souls'u oynarım sonra bunu oynarım, acelesi yok" demiştim. Shopto'da pre-order'da durduğu için mail gelmiş, "shipped ettik" diye sdfsdfs. Oynicaz demek ki. Edit: fixed.
Red Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 knox said: Red said: oyunun keyfi knightta ya ben yine nayt oynarım muhtemelen.o armor ile atılan yavaş taklalar sdfs red,senin oyunda bir gelişme varmı ? postalamışlar mı abi yok shopto benim hsbc kabul etmiyor artık nedense tr den alıcam shoptodaki 14 poundu kurtaramadık bi sdfs
Aldueren Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Oyun feza konsola gelmiş ama 150 TL fiyat çektiler (:P)
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 ilk gün, ilk saat normaldir birkaç gün beklemek lazım
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Aldim demin , karakter yaratiyorum simdi. Demon Souls da oynamamistim daha once reskill'e baglicaklar sanirim sizin anlatmaniza gore :D
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 PREPARE TO DIE =P.. benimki de yola cikmis ama ilk gun oldugu icin trackingde gozukmuyo henuz..
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Ehuasd daha mesaji yazdiktan sonra oyuna girdim 5dakka falan oldu 2 kere oldum zaten xD Wanderer diye bi class actim fildir fildir kaciyorum sanirsin amnesia :D
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 bende /v/ takip ediyorum deli gibi şu us versiyonla eu da oynandığı tam onaylansın akıcam amerikanyadan aldırıp
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 7 kere oldum sonunda karanlikta kapi oldugunu farkettim duvar dibinde :D Oyunu acar acmaz brightness'i niye ayarlatti belli oldu
knox Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 oh benim oyunuda postaya vermişler. şimdi top ptt'de
Red Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 cumaya kadar geldi geldi yoksa pazartesi salı sdfs
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Aldueren said: Oyun feza konsola gelmiş ama 150 TL fiyat çektiler (:P)Spotçular çıldırdı.
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Aral'a yaklaşıyor spotçular yavaştan sanırım.
knox Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 ilk haftalar hep öyle uçuk fiyat ya,itelediklerine iteliyorlar işte
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 spotçu olmak varmış, paraya para demiyorlar valla...
knox Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 arkadaş oynuyor skype'dan seslerini dinliyorum,off çok feci istiyorum oyunu postacı cumaya kadar getirsin akıl almaz bahşiş atıcam sddfs
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 hemen gidip alıyorum sistem + oyunu yeter YETER
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Benim de bogazimdan gecmiyor sizin kargolar varmayinca (yalan sinavlarim bugun bitiyor , cikamam oyundan diye giremedim) Normalde bu kadar ard arda basarisiz olunca Rage Quit atma potensiyeli yuksek biriyim ama bu oyunda atmosferden midir nedir ilk bossta 7-8 kere mal gibi olmeme ragmen azimle oynadim ve Undead Asylum'dan cikmayi becerdim :D Level 5 wanderer'im , bazen bonefire'larin dibinde oturan hayal meyal karakterler goruyorum sanirim onlar diger playerlar ? Herhangi bir iletisim kuramadim uzerlerine kro gibi kosmak disinda ama player olduklarina inaniyorum bu tiplerin :D Sizin oyunlar da gelsin de birbirimizi dovelim hadi
Öne çıkan mesajlar