Gangren Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Türkiye'ye girer de, PTT tarafı bilinmez :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 bizim burdaki dağıtım merkezine gelse gidip elden alacam iş ki uluslararası dağıtım yerinden çıksın oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 http://darksoulswiki.wikispaces.com/file/view/JPMap3.jpg/248296503/JPMap3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 mühühüh köprüdeki dragon u kesip ssword düşürme yolunu gördüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 ya hep merak ederim bu oyunlar hangi havayolu firması ile ülkemize geliyor?(shopto'dan bahsediyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Demon Souls'u da çok oynamak istiyordum ama fırsat olmadı, bu oyunun hype yüzünden "alsam mı acabaaa?" diyordum, shopto'da pre-order'a eklemiştim ama "önce bir ara Demon Souls'u oynarım sonra bunu oynarım, acelesi yok" demiştim. Shopto'da pre-order'da durduğu için mail gelmiş, "shipped ettik" diye sdfsdfs. Oynicaz demek ki. Edit: fixed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 demon souls argadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 knox said: Red said: oyunun keyfi knightta ya ben yine nayt oynarım muhtemelen.o armor ile atılan yavaş taklalar sdfs red,senin oyunda bir gelişme varmı ? postalamışlar mı abi yok shopto benim hsbc kabul etmiyor artık nedense tr den alıcam shoptodaki 14 poundu kurtaramadık bi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldueren Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Oyun feza konsola gelmiş ama 150 TL fiyat çektiler (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 ilk gün, ilk saat normaldir birkaç gün beklemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Aldim demin , karakter yaratiyorum simdi. Demon Souls da oynamamistim daha once reskill'e baglicaklar sanirim sizin anlatmaniza gore :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 PREPARE TO DIE =P.. benimki de yola cikmis ama ilk gun oldugu icin trackingde gozukmuyo henuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Ehuasd daha mesaji yazdiktan sonra oyuna girdim 5dakka falan oldu 2 kere oldum zaten xD Wanderer diye bi class actim fildir fildir kaciyorum sanirsin amnesia :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 bende /v/ takip ediyorum deli gibi şu us versiyonla eu da oynandığı tam onaylansın akıcam amerikanyadan aldırıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 7 kere oldum sonunda karanlikta kapi oldugunu farkettim duvar dibinde :D Oyunu acar acmaz brightness'i niye ayarlatti belli oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 oh benim oyunuda postaya vermişler. şimdi top ptt'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 cumaya kadar geldi geldi yoksa pazartesi salı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Aldueren said: Oyun feza konsola gelmiş ama 150 TL fiyat çektiler (:P)Spotçular çıldırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Benimkide yolda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Aral'a yaklaşıyor spotçular yavaştan sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 ilk haftalar hep öyle uçuk fiyat ya,itelediklerine iteliyorlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 spotçu olmak varmış, paraya para demiyorlar valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 arkadaş oynuyor skype'dan seslerini dinliyorum,off çok feci istiyorum oyunu postacı cumaya kadar getirsin akıl almaz bahşiş atıcam sddfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 hemen gidip alıyorum sistem + oyunu yeter YETER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Benim de bogazimdan gecmiyor sizin kargolar varmayinca (yalan sinavlarim bugun bitiyor , cikamam oyundan diye giremedim) Normalde bu kadar ard arda basarisiz olunca Rage Quit atma potensiyeli yuksek biriyim ama bu oyunda atmosferden midir nedir ilk bossta 7-8 kere mal gibi olmeme ragmen azimle oynadim ve Undead Asylum'dan cikmayi becerdim :D Level 5 wanderer'im , bazen bonefire'larin dibinde oturan hayal meyal karakterler goruyorum sanirim onlar diger playerlar ? Herhangi bir iletisim kuramadim uzerlerine kro gibi kosmak disinda ama player olduklarina inaniyorum bu tiplerin :D Sizin oyunlar da gelsin de birbirimizi dovelim hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar