b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 zombi geceleri yapıyoruz da malzemeler tükenmeye başladı. aklınıza gelen her türlü güzel zombili film,diziyi burda paylaşırsanız sevinirim. meşhur da olsa fark etmez film mesela dawn of dead'i henüz izlemedik hep bi problem çıktı onu izlemeye kalktığımızda := bi de bi sorum olcak. bi tane dizi varmış -dead set değil, the walking dead de henüz başlamadı sanırım?- bilen var mı hep farklı hikayeler oluyormuş? bu arada resident evil gibi amele zombi değil. 28 days later falan gibi pis zombili! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 shaun of the dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 from dusk till dawn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 BEYLER!!! bi türlü anlatamadık... 28 serisindekiler zombi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 FromTheHell said: shaun of the dead tek sevdiğim zombili film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Dawn of the dead'i kesin izle zombieland var güzel eğlencelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Cystein said: BEYLER!!! bi türlü anlatamadık... 28 serisindekiler zombi değilzombili film ganre ında geçer ama. ne diye anlatıcan. virüslenmiş yürüyen kuduruk insanlı film mi. karantina. iyi. ama recin remakei olduguna göre rec daha iyidir heralde. imdbde karantina 6.1 rec 7.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 28 günde virüs kapmış insanlar var canlanan ölüler yok. action survival olur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 virüslü de kabulümüz hatta hani Blindness da kabul edilip izlendi. ama asıl konsept zombi,survival gibi şimdi living dead serisine abancaz. bu arada zombieland oldukça başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 zombili bili bili zom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 28 serisinde virüs yüzünden önce ölüp sonra dirilmiyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 ölünce ölüyolar aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 en iyi zombi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 bitene kadar bitmez hayat bitti mi de biter ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 yanmış zombidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 combo breaker gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 zonbi ve conbo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Ada(türk yapımı deyip geçme ben başarılı buldum), Doghouse(bu da virüslü ama geyik), Dead Snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 striptizci zombiler diye bi film var. kışın gecenin bi vaktinde yaklaşık 1 saat izleyip sızmıştım.sonrada bu filmi nasıl izledim diye kendime kahkaha atarak gülmüştüm. not:abi bu başlık nedir hayvanlı gibi ahsduash. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Az bilinen bir film olarak Zombie Diaries. Ghosts of Mars da aslinda bir zombi filmidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 zombieland Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Vargath said: Ada(türk yapımı deyip geçme ben başarılı buldum), Doghouse(bu da virüslü ama geyik), Dead Snow.ada da oynayan biriyle barda karsilastiktan sonra filmi izledim 2 saat once yanimda oturan kizin adam yemesi baya bi enteresandi onun disinda komik film. yari sipoylir elinde canta olan yasli nine zombinin hastasiyim. o nasil bir zombidir yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Dead Set Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar