Reyna Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Yer varsa bende katılmak isterim .. ilk kez oynıycam .. dreag ten alırım oyun bilgilerini .. tabii yer varsa .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Reyna (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 veto'suz bir lig olmaz. orası kesin. hangi draft olacağı da oylansın ayrıca burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Aynen oylama yapalım artık zaman geçiyor, 1-Draft type: Auction/Snake 2-Trade vote: League/Commisioner(Bunu oylamaya çok gerek yok heralde benim dışımda çoğunluk league vote istiyor.) Benim oylarım:1-Auction 2-Commisioner vote. Daha lige kimin katılacağı belli değil bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 evet, liste ciksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Oylamadan önce bir liste çıkartalım, konuşup karar verelim kesin oynayacaklara sonra anket gibin yaparız oylamayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Buraya yazmayın da p.m atın khalaya sonra yazsın kimler varsa liste halinde, snake draft lig de kurarız olmadı veteranlar orda oynamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 khala BulletRide dreagloth aquila Silphatos sabonis mokoko Masquerade Pha Khelben Holy rlx eagle_dnz Geçen seneden onay vermeyen 1 kişi kaldı, bu sene talep yoğun. Ligi duruma göre 16 kişi yapabiliriz ya da division yapabiliriz. Yeni katılmak isteyen arkadaşlar; screwy, spidee, radagast62, kaspar, moncici, cystein, mithat, jaxx, reyna, sliht, ronaldinho ve argoth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Masquare geçen sene hiç ilgilenmedi drafftan sonra, Yeni başvuranlardan; Spidee Screwy Rada Kaspar direk gelsin zaten bunlardan yamuk çıkmaz, 20 ye tamamlayalım derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 zaten en az 16 olsun, bracketler dengeli olsun. 14 olunca playoff'a 6 kalıyor, ilk 2 bay geçiyor falan. 16 olsun 2 division yapalım, yeni gelenler 2. ligden başlasın. 1. ligden son 3 düşsün, 2. ligden ilk 3 çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 O da güzel fikirmiş, ama bence 20 yapalım bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Hatta isterseniz bu ligin yanına bi de Dynasty lig yapalım o da inanılmaz zevkli oluyor, bu sene auction draft yaparız, bu seneden 5 oyuncu keeper seçip bi sonraki sezona başlarız, ligdeki sıralamaya göre de snake draft sıralaması belirleyip snake drafttan devam ederiz, tradelerde draft hakkı falan da alıp verebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 cok karisik seyler yapmayin lan, anlamiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Ben hala burdayım adım geçmiş yani vazgecmedım burdayım dıye belirtiim istedim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 akalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 bnm +3 üm var. 1 tanesi geçen sene dahil ettiğim takımı "dylan" olan arkadaşım. eğer yer olursa haber verin. division falan deniyodu bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 khala BulletRide dreagloth aquila Silphatos sabonis mokoko Pha Khelben Holy rlx eagle_dnz, burda 12 var zaten, Spidee, Kaspar, Screwy, Rada 16, Dylan da gelsin geçen sene ilgilenmişti etti 17, Mithat'ı alırız 18, geriye kalan 2 spotu isteyenlerden dolduralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Ben reyna ya kefilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 geçen senenin yarı finalisti olarak girememişiz peh. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Reyna'yı da alalım Sercan kefilse eder 19. Yanlız division olayının bir esprisi yok belirteyim ama isterseniz koyalım farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Masquerade said: geçen senenin yarı finalisti olarak girememişiz peh. :p benim yazdığım liste geçerli şu an, varsın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Ya adam zerre ilgilenmemiş, neden var? Ben istemiyorum ilgilenmeyen adamla oynamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 ne gibi ilgilenmemişim mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Çoğu hafta doğru düzgün kadro dahi kurmadın, ki bu en basic şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 abi kurmadan nasıl yarı final yapıcam? normal sezonu da ilk 4 içinde bitirmiştim yamulmuyorsam ki uzun süre 2. sırada kaldım. o zaman karsımdakiler daha da betermiş. illa ki kaçtığı olmuştur ama kadrona bakmadın sezon boyu demek ağır olmuş. neyse uzatmayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar