Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 düzenim bozulunca çok sinirleniyorum bugün ihtiyacım olan eşyayı dün bıraktığım yerden alabilmeliyim, aynı rafın diğer köşesinden değil 1 ay önce not aldığım bir şeyi masamın aynı noktasında bulabilmeliyim istanbul'a dönmem lazım sanırım artık, ondan sonra my house my rules olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 bazı insanlara sadece facebooktan arkadaş kalmamız gerektiğini söyleyemiyorum common bişey yok 3 ay önce öyle random biri naber akşam görüşelim mi diyor heyallam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 pompiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 paticik goruntulu chat ciksada millet birbirine girip rahatlasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Mr_Hand said: SERVERU sinirden Japonca öğrenmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Irzı kırık hamam çocuğu -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 hormetli abuneci ne abi? abune mi satıyorum ben! hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 bize de gele gele gavur izmirin müslüman kızı denk geliyor arkadaş. vay anasını ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bojo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 biri şu kariyer kellerinin hepsini işten atsa ne sevinicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 fizili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Belirli bi yaşı geçip forumda ahkam üzerine ahkam yapıştıran kelli felli adamlar bence düşünsel pedofili. Artık iktidarsızlık mıdır, orta yaş bunalımıyla kombine tatminsizlik midir. Ortaokulda münazarada pandik attılar da ne diyeceğinizi mi unuttunuz. İlerleyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 çok mu sıcak yoksa bana mı öyle geliyor. dışarıya çıkmadım bilmiyorum hava dışarıda nasıl ama evin için çok çok sıcak, laptop um sıcaklığı 81 derecede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 ben bu misafir olaylarını neden sevmiyorum ya, ev g.t kadar o yüzden mi acaba? bitse de gitsek artık. eve geldim bi kere ekmek almak dışında dışarı çıkmadım 3 gündür. sıcağın da etkisi var tabi ama köy gibi yerde dışarı çıkıp napacaksın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 ankarada usuom lan ben ne sicagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 oglum üşümek için neler vermezdim son 3-4 gün serindi hava istanbul'da,yine aşırı sıcaklar geliyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 senko said: ankarada usuom lan ben ne sicagi adanadayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 negzel iste ben soguk hava insani degilim ya o yuzden ankara eskisehir fln hava olarak cok ters izmirin yazina koy, ankaranin ayazina kiyasla nerdeyse hic rahatsiz olmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 ne diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 ciddiyim abi nem ve sicaklik kar ve soguk kadar etkilemiyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 oglum hayatları değişmemiz gerek seninle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 winnerlar arası hayat değişim programı.. uuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 sen sus hacı iltica etmişsin kurtulmussun senden büyük winner mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 ne iltica ama. lol. americaaahhya mı gittim allasen. her gün şöle kalkıyorum ben burada http://www.youtube.com/watch?v=Xf8KuKKE678 gerçi tr'de de farklı değildi. orada da böle kalkıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar