BramStoker Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 gecenin bu saatinde acıkılır mı ya üfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 BramStoker said: gecenin bu saatinde acıkılır mı ya üfff =< http://i.imgur.com/zZmFo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 çok heycanlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 halı sahaya cagırdılar gidicem ama evde oturmak da ayrı keyif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 kanka bu sıcakta ne çıkıcan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Thread'i nasıl başlatmışız ne hal almış. Gidin günlük'te post kasın. http://i.imgur.com/XTVmZ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Aazına aazına vururum senin de çekil aradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 sıkıldım bile ya, daha 4-5 hafta geçti. çok bunaltıyor. özgürlüğe çok düşkünüm. başladım gene aşık rollerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 wastyrx said: Aazına aazına vururum senin de çekil aradan You and what army? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Aaazını kırayım Selçuk. *Bissürü küfür falan buraya* Selçuk senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Kedi canını senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 hacı dövseydin bi de. uyarıcaksan yapıcı ol bari ne bilelim biz acemiyiz. allaallaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Harbi seviyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Günde 3 kere sevdiğimi söylemezsem yapamıyorum, o kadar seviyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 valla ascam kendimi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 fasıl ve rakı-balık diyeni dövme isteği. neyin kültürü arkadaş bu? çipura kılçığı ayıklayamayan bebe gelmiş yeeav galatada fasıl rakı-balık yapalım haftasonu diyo. kafayı koyacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Söylesem de rahatlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 moncici said: fasıl ve rakı-balık diyeni dövme isteği. neyin kültürü arkadaş bu? çipura kılçığı ayıklayamayan bebe gelmiş yeeav galatada fasıl rakı-balık yapalım haftasonu diyo. kafayı koyacağım. büyüdük biz yetişkin aktivitesi yapıyoruz kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 AAAAAAAAAAAAAAAAAAYYYH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 ALLAH KAHRETSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krysis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 önüme geleni ırzına geçip öldüresim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Possum Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 http://2.bp.blogspot.com/-EjHN7kkun4w/T1TISS8JsBI/AAAAAAAAI-A/b8Z2v3RwBu0/s1600/morpheus.jpg sicarim bacagina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Boğazında düğümlenen hıçkırık olayım.. Unutma beni, unutama beni sevgili.. Sensizliğime aşık şehrimde kimsesizler güzel gözlerin için şarkılar yazamaz oldu.. Öyle bir gel ki sevgili, arşa kadar yükselsin yüreğimin çarpıntısı, öyle bir gel ki, dağılsın saçların nuhun gemisini temsil eden bayrak misali, özgürlüğüm adına dalgalanmaya.. Yer yüzü yansın, gök yüzü yansın, dünyalar yansın ciğerim yansın. Kelimeler kifayetsiz kalsın, adım batsın şahsım bir daha adım atamasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Gerçekten canım yanıyor. Erkek adama yakışmaz diyoruz, susuyoruz amma içimde fena şeyler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar