dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 eğer içimi rahatlatacak bir söz olsa söylerdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 kami said: gece yine uyandım. bişey yiyemediğimden karnım çok kötü. 2 saat uyumama rağmen tekrar uyuyamıycam. tüm yaptıklarına rağmen onu çok özlüyorum ama ne iletişim kuracak bir yer kaldı ne de imkanlar. birazdan içip yine kalbimi rahatlatmaya çalışıcam. midemi delip çok daha kötü olmam an meselesi. 6 gündür 3 şişe 75lik jb bitti. yanımda olacak kimsem de yok. artık insan değilim gibi. keşke 4 ay önceki gibi bir kalp krizi geçirip ölsem diye düşünüyorum sürekli. öyle işte. viski için gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 bana bir kere inansan ölürmusunki ya... cok degil 1 kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=v9L96Hh9jJc&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 queue ne garip bi kelime ya oh rahat. oha üstteki film çok iyiymiş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 ben yatıyorum. çok uykum geldi. hadi iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 çürük domates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 I wanna be adored diyip duruyorum dün geceden beri yürü git lan zihnimden yeter seni söylediğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 awww how adorable... :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Bugün ölmek için iyi bir gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 pazar pazar olup milletin tatil gununu zehir etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 abi bu panpa nedir yahu?? forumda falanda bazen goruyorum. hey panpa! boşver panpa ! bize gel panpa!sevişelim panpa! yani hiç sevmedim hatta tiksindim ! nedir abi bu yeni ergen şeysimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 calimero şu öm kutunu bi boşaltırsan sana diceklerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 böyle düzeni de,böyle dünyayı da .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAx70 Vx17 mesajı kısalttım /sae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 panpa diye hitab şekli mi olur, gerizekalı mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Borcamı olmayan anne mi olur, gerizekalı mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 bi su içip gelcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Bugün uyandım yıldiz tilbe ölmemiş hala ama evlisin vikvik, gerizekalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 neyse ben içeri gidiyorum hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 oh neyse rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 faya abendddddddddddddddddddd diyicem biraz sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 ananla ilgili bir şeyhler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 geçen hafta pazar günü sahibinden.com!dan gelen bir mesaj "hocam ürüne nakit 400tl veririm, hatta müsaitseniz bir saat içinde kadıköyde buluşalım ve ürünü teslim alayım" ben bu mesajı 10 dk sonra gördüm ve ünv bulunduğu şehre doğru yola koyulmak üzere hazırlanmıştım şimdi kim gidicek kadıköyeaaaa dedim ve nasıl olsa satarım deyip ilgilenmedim. çok pişmanım lan. akılıma sıçıyım. şimdi deli gibi alıcı arıyorum kimse yüzüme bakmıyor. sefil bir haldeyim yanarım yanarım salaklığıma üşengeçliğime yanarım. çok fenayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar