Holy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 sen ise bi gecede yiyosun o parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Ahaha yok daha neler. Olm siz benden daha çok para harcıyorsunuzdur lan oraya buraya. Ben köleyim bişi görmüyorum hiç =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Hadi hadiiii, asyalıları topluyosun ankara gecelerine sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 şefimin kafasına dizüstü atasım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 allah belanı versin tarecgosa 30+ try attım su legend questi yapamadım lockla pff priestle hemen yapmıştım halbuki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 her öksürdüğümde hıçkırıyorum şu an nefes tutmak vs işe yaramaz oldu, yarım limon yiyip anca kesiyorum hıçkırığı sonra öksürüyorum gene devam, çıldırmak üzereyim gidip diyaframı aldırıcam şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Holy said: Hadi hadiiii, asyalıları topluyosun ankara gecelerine sen. Flamen kızlarına takılıyorum sarı sarı O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 O kadar saat boşa çalıştım. Gerçi sonradan lazım olacak ama olsun. Randevularını geç iptal eden insanların aazını kırmak lazım. Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 daima hayatın kıyısında kalmak, sürekli ne yaptıklarını merak etmek ve bilememek. zor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Kalabalıkların arasında yalnız öleceğiz agalatör. Kabullensek mi diyorum arada bir, sonra geçiyor ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 devam etmem gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 şubab şubuluba dub sub duba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Sakinliğimi korumakta zorlanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Film karakterine aşık ol, 1965'te çekilmiş olsun. Bravo. http://i.imgur.com/6KVLM.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 şiki şiki baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Uyumak isteyecek kadar yorgun, uyuyamayacak kadar üzgünüm. Lé fu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 uyuyunca geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 gece yine uyandım. bişey yiyemediğimden karnım çok kötü. 2 saat uyumama rağmen tekrar uyuyamıycam. tüm yaptıklarına rağmen onu çok özlüyorum ama ne iletişim kuracak bir yer kaldı ne de imkanlar. birazdan içip yine kalbimi rahatlatmaya çalışıcam. midemi delip çok daha kötü olmam an meselesi. 6 gündür 3 şişe 75lik jb bitti. yanımda olacak kimsem de yok. artık insan değilim gibi. keşke 4 ay önceki gibi bir kalp krizi geçirip ölsem diye düşünüyorum sürekli. öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 yapma be abi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 BEN BÖYLE KABUSUN TA..................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 AAAAAAAAAAAAAAAKİKİKİKİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thermo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 kami said: gece yine uyandım. bişey yiyemediğimden karnım çok kötü. 2 saat uyumama rağmen tekrar uyuyamıycam. tüm yaptıklarına rağmen onu çok özlüyorum ama ne iletişim kuracak bir yer kaldı ne de imkanlar. birazdan içip yine kalbimi rahatlatmaya çalışıcam. midemi delip çok daha kötü olmam an meselesi. 6 gündür 3 şişe 75lik jb bitti. yanımda olacak kimsem de yok. artık insan değilim gibi. keşke 4 ay önceki gibi bir kalp krizi geçirip ölsem diye düşünüyorum sürekli. öyle işte. http://img366.imageshack.us/img366/4489/huggles1em6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Thermo said: kami said: gece yine uyandım. bişey yiyemediğimden karnım çok kötü. 2 saat uyumama rağmen tekrar uyuyamıycam. tüm yaptıklarına rağmen onu çok özlüyorum ama ne iletişim kuracak bir yer kaldı ne de imkanlar. birazdan içip yine kalbimi rahatlatmaya çalışıcam. midemi delip çok daha kötü olmam an meselesi. 6 gündür 3 şişe 75lik jb bitti. yanımda olacak kimsem de yok. artık insan değilim gibi. keşke 4 ay önceki gibi bir kalp krizi geçirip ölsem diye düşünüyorum sürekli. öyle işte. http://img366.imageshack.us/img366/4489/huggles1em6.jpg Olmamış bu. Fotonun sol tarafını kes tekrar koy buraya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 hay ben senin gibi arkadasin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar