NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 abv 4yıl boşuna bir ilişki için çaba harcamışım uzun bir süre forever alone takılacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Tavsiye etmiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 sürekli kendi kendime 9gagdeki yorumları okumayacağımı söyleyip sonra gidip gene okuyorum kıl oluyorum bilmiyorum benim gözüme fazla batıyor belki ama özellikle bizim millette sürekli bi beğenmeme, "pfft ben de yaparım la bunu" tavrı var böyle yorumlar görüp fitil oluyorum sabah sabah yapmayın olm lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 seyit başkan! karı gibi adamsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 3 sene oldu. Şerefe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Ayrıldığım kız benden 10 yaş büyük biriyle.. F*ck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Argos'un postundan dolayı mesaj geldi lan bana, mesajım sanadır yönetim duyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Ananla ilgili bişiler bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 tek sınavımı bayram dönüşü pazartesiye koyanların analarının kulaklarını çınlatıyorum şu an.nerden bulucam lan ben antalyada kentsel ders notunu allahsız kitapsızlar??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 ahah aynı durumdayım ya. gerçi benim durum daha da vahim. 10:40'ta uçağım kalkıyor izmirden, 13:00'da okulda olmam lazım her şeyin tıkır tıkır işlediği mükemmel bir dünyada bu mümkün aslında ama şu anda çok uzak bir ihtimal. mesela 1 saat rötar yerim kesin, sonra havaş beklerim vs. neyse hayırlısı aa günlük zannedip günlük kafasında yazmışım biraz, canım sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 günü gününe çalışsaydın böyle olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Senin kadar şeref yoksunu insan az vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Ne kadar aptal bi siteniz var sizin öyle ya?!?! Alt tarafı bişi yaptıracaz anasını satayım!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Bu kadar içilir mi? Bu kadar uykusuz kalınır mı? Tatil diye bu kadar abartmaya gerek var mıydı? İşte böyle yataklara düşer, burnunu çeke çeke yatarsın. Hak ettim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 cüzdan neredesin laynnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 oha bir saat aramısım sonunda buuldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Şu hayatta "şişman ve çirkin türk kızı özgüveni" ne sahip olabilsem, ülke kurar bağımsızlığımı ilan ederim yemin ediyorum. O çirkinlik, o yağlar, o kayık sıfat.. Ama o özgüven ile giyilen kıyafetler, dekolteler, sokak ortasında kahkahalar,, Çok kötü çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Gelcek ay Bursa'ya gideyim diyordum, 210 lira doğalgaz, 96 lira digiturk faturası geldi. fuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Bu havada 210 lira gaz mı gelir abi Evde kombine çevrim santrali mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 abi ben yeni taşındım bu eve de, geçen yıl da 400 lira falan geldiği oluyormuş. şimdi aradım işte 1 saat boyunca yaktığı miktarı tutucam ona göre bakıcaz hata sıkıntı var mı diye. ki illa olması lazım üşüyorum lan evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Lord_Argos said: Ayrıldığım kız benden 10 yaş büyük biriyle.. F*ck. Bu bana oldu ve yanlış açıdan bakıyorsun bence. Senden ayrılınca acılan sosyal/duygusal boslugu anca o yaşlarda biri doldurabiliyorsa iyi hissetmen lazım. Bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 xunn said: Lord_Argos said: Ayrıldığım kız benden 10 yaş büyük biriyle.. F*ck. Bu bana oldu ve yanlış açıdan bakıyorsun bence. Senden ayrılınca acılan sosyal/duygusal boslugu anca o yaşlarda biri doldurabiliyorsa iyi hissetmen lazım. Bence. Mantıklı. Neyse ya herifte bir firmada bölge müdürüymüş zaten artık unutmak en iyisi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 40 yılın başında işim düştü bi götürmediniz lan beni. Alacağınız olsun hibinalar -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 SeaGle said: Şu hayatta "şişman ve çirkin türk kızı özgüveni" ne sahip olabilsem, ülke kurar bağımsızlığımı ilan ederim yemin ediyorum. O çirkinlik, o yağlar, o kayık sıfat.. Ama o özgüven ile giyilen kıyafetler, dekolteler, sokak ortasında kahkahalar,, Çok kötü çok. kendimle barışığım tamam mı! sılak! ha kendiyle barışık ama utanmadan ortamın en filinta adamına yazılırlar. iki yüzlüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar