RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Bazı saygı gösterilen bünyelerin aslında o gösterilen saygıyı hak etmediklerini yeni yeni anlıyorum. Kendilerine buradan sevgi dolusu nahcıklar yolluyorum. Babayı alırlar bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Abim gelicek ben diyardan gidecek diyordum ama adam acaip bi patetik döndü lan! Çıkacam dediğim bok çukurunun daha bi derinlerine dalmak zorunda kaldım gene. Araba çarpsada kurtulsam yea. Otobiste olur bak. ps: Kafama uçakta düşebilir benim için problem yok. FUFUFFUFUFUUUUUUUUU!!!!!!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Hayatım vakit kayıplarından ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 türk usulü motivasyon; onu aşağıla ve işlerin iyi olmasını bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 vay ak arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 SEGA said: Dear Dasaaa, As you may be aware, the SEGA Pass system has been offline since yesterday, Thursday 16 June. Over the last 24 hours we have identified that unauthorised entry was gained to our SEGA Pass database. We immediately took the appropriate action to protect our consumers’ data and isolate the location of the breach. We have launched an investigation into the extent of the breach of our public systems. We have identified that a subset of SEGA Pass members emails addresses, dates of birth and encrypted passwords were obtained. To stress, none of the passwords obtained were stored in plain text. Please note that no personal payment information was stored by SEGA as we use external payment providers, meaning your payment details were not at risk from this intrusion. If you use the same login information for other websites and/or services as you do for SEGA Pass, you should change that information immediately. We have also reset your password and all access to SEGA Pass has been temporarily suspended. Additionally we recommend you please take extra caution if you should receive suspicious emails that ask for personal or sensitive information. Therefore please do not attempt to login to SEGA Pass at present, we will communicate when the service becomes available. We sincerely apologise for this incident and regret any inconvenience caused. We are contacting all our members with these recommendations. If you have any further questions please contact SEGA customer support on [email protected] ya sokayım sizin bilmem neyinize arkadaş... ne şifre girdiğimi hatırlıyorum, ne de ne bilgi girdiğimi.. hay sega'na senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 çok bezdim ya önümüzdeki 4 gün uyicam galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 YETEEEEEEEEEEEEEERRRRRR. ÇOOOOOOOOOOK AZ KALDI... ÇOK AZ. Bıktım kedisini sevdiğim işinden de, dünyasından da, sorumluluğundan da, bu daimi looptan da... Bu ne? BU NE? Ne istiyorsun daha benden. Yetmedi mi o kadar yük? Bi rahar bırak be arkadaşım. Cizıs kırayst... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 http://twitter.com/#!/missing_word Taniyan var mi ya? Kadinim olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Deacon said: http://twitter.com/#!/missing_word Taniyan var mi ya? Kadinim olsun. İnsanlık beş para etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 tam bir paçoz fakir özenti metalci denyo. bi de erkek galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 bugün 1500km yol yaptım, yolda uyukluyodum nerdeyse girecektim sağa sola, eve geldim şimdi mis gibi yataam yanımda bana bakıyo, ama UYKUM YOK LAN! bu nası iş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Pasta said: tam bir paçoz fakir özenti metalci denyo. bi de erkek galiba. Of kadinim olsun yazarken cok korktum biliyor musn acaba erkek mi diye. Ama ilk cumleni yakistiramadim. Ne yanlisini gordun? Hem de emre aydin fan'i. Hayko cepkinle tweetlesiyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Abi neler diyorsun farkında mısın <'.'> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Farkindayim ve bitiriyorum ya. Son zamanlarin en kliselerinden "cok sakat var" lafiyla kapatiyorum hatta. ea faniymis. Sabir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Abi neler diyorsun farkında mısın <'.'> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 DRaGoN_SLaYeR said: bugün 1500km yol yaptım, yolda uyukluyodum nerdeyse girecektim sağa sola, eve geldim şimdi mis gibi yataam yanımda bana bakıyo, ama UYKUM YOK LAN! bu nası iş.. kamyon şöförü müsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Descartess Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Kıza açılamadım bi. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ofis bomboşken bi sıçayım dedim, kapıdan 20 tane hatun girdi. bakım sırıtmaya başladılar. AYNEN GERİ DÖNDÜM, arkamdan gülüşmeler falan. LAN şimdi ben oraya tekrar gidersem çok komik olcak, tuvalete giricem ama tabelaya yazmak istiorm "ben aslında sıçmıyorum" ve çook kuulum hepiniz beni tercih etmelisiniz hepinizlede tek tek yatabilirim, no prablım. AMA LÜTFEN FISIR FISIR KONUŞUP GULMEYIN YA NASI GITCEM BEN ORAYA OFFF KIM BUNLAR ABI NAPIOLAR DRYAD MISINIZdönüşüm çok komikti ama cidden, bildiğin onlara doğru ilerlerken kızarıp 180 derece pat diye döndüm TAM MÜHENDİS OLMUŞUM BEN BU KADAR DA OLMAZ OZAN YUH ağzına sıçayım senin ozan ya naptın, selam çakıp gideydin ya, ama güvenemiosun bembeyaz kıllı ve 3424324 kiloluk gobegıne bunları tiwitledim demin trustori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 lan sabah erken uyanıcam, uykum yok. yan oda da duvaya projektör ile yansıtılmış braveheart izliyor ev arkadaşları ona da katılasım var of. ne çirkin derdim varmış lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Uyumam lazım ve hiç yok. Hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 mjtpxtgewteajnupjdjqtmtp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 abi uyanmak dert. uyandın, kalkıcan duşa giricen, kahvaltısı var bilmem ne.. hepsi dert vallahi. 2hafta uykuya ihtiyacım olmasın mesela. ya da kışın uyuyayım da yazı ayakta geçireyim. uykuya ihtiyaç duymak bile salakça ya, neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 hay senin gibi servis pek e Fumefx çalışmıyor fuuuu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 sipeşıl effektz mi yapıyonus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar