TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 teneke, tavşan, yeşil, sarı, burun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 2. 100g'lık hariboyu da yersem kusar mıyım lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 he popomdan anlamisim. ben 100 gr'in yarisinda tükeniyorum be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 100 gram ne lan öroin bile kesmez 100 gram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 bizde niye haribo yok diyorum bize niye almıyorsunuz diyorum.. yok lan genel olarak canım sıkkın sadece. yoksa yemişim hariboyu.. karnım tok sırtım pek.. cebimde haribolar. karşımda forumlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Kent Jelibon vardi da biz mi yemedik! ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 altın ayıcık > Solucan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mantardan nefret ediyorum para versen yemem zaten sevilesi bir tarafıda yok ulan millet nasıl okadar parayı bayılıyor et fiyatında nerdeyse nesini seviyorlar anlamıyorum arkadaş birde çorbaya koymazlarmı böeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ayak mantarı yenilmez aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ABİ SAATLERDİR GEÇMEDİ İÇİMDEKİ SIKINTI YETER YA OF DEFOL LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 boone said: Mantardan nefret ediyorum para versen yemem zaten sevilesi bir tarafıda yok ulan millet nasıl okadar parayı bayılıyor et fiyatında nerdeyse nesini seviyorlar anlamıyorum arkadaş birde çorbaya koymazlarmı böeh. ben de çok sevmem ama mangalda güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 pandora açıl pandora kapan zati kiralıksın sahibin ben değilim yarım tablet aspirinle geçer belki diye diye kustum bütün gece&kendimde değildim duygusal sondaj, derin depresif travma haleti ruhiyem pert&hissis biranda yavaş yavaş derine inen sızı bilmem saat kaç bir çift göz- küllük ve akan makyaj.. kıytırık manevra bozuk balans soluk surat hiç dolumsuz boş alan zombi ölümü bekler oysa heran geçirdiğin hastalıkla sınan yine de değer hayat yaşamak için buna inan.. sırf valiz.. koyacak kostumum yok sırf nefes.. almak için hiç gerek yok sırf kafes.. içine beni tıktıkları sırf insanım diye bunca yük vede bunca toz Benim evim.. TATMİNİM ZOR, KADER YAVER DESEM YALAN HADİSEM BOL, KİBRİM YALNIZ- YANSIZ İYOT MARTI KOKULU BİR ŞURUP BİZE KALAN BİLSE BELKİ BÖYLE OLSUN İSTEMEZDİ ANAM BABAM KUTSAL ÜRPER.. TAPIN Kİ SENİ DE TANRI SANSIN PİŞMANLIĞIN TENDE AÇILAN EN DERİN YARAYSA SENİ BOĞAN CANAVAR İÇTİĞİN SOĞUK SULARSA KADIN KILIĞINA GİRMİŞ ŞEYTANIMDAN MERHABA.. Davetiyenize kartvizit bayan baş kavalye, kes kurdeleni misafir et.. zıt.. aşkım cenaze seyr-ü cürmümeşhut bir nota ki cinayet Tenine sarılı mesut halde dün seviştik yok keramet.. İÇİM FERAH BUGÜN DE GEÇTİ, EZİL NEDAMET EVET HAMASET YERİNİ AL, GÜCÜM VESAYET İZİNİ SÜR ÇİZ SIRTIM LAYIK VER EMANET FETHETMİŞTİ GÖNLÜ TARİHİ BİR ESMER ZERAFET pandora açıl.. pandora kapan.. yatağımda bıraktığın yüzün kalk oradan.. tek noktada asılı kalan yüzlerce ayrıntı Kırılan yüzündeki aynadan hayatım alıntı AHŞAPTAN DAMLAYAN TİNER PARKEYE BULAŞAN ŞİİR KÜVETTE YATAN ÇOCUKLUĞUM ESKİ EVİM.. ESKİ SİHİR KURTLANMIŞ PENCEREDEN DÜŞüMÜ BÖLEN KİRİŞ ÇATISI AÇIK İÇİNDEYİM.. ÜSTÜM BAŞIM PAS KİR BULUNDUĞUM DURUM BİRİNCİ TEKİL TÜM TATLAR EKŞİ TENEKE DİBİNDE KALAN TORTU SİMSİYAH RENGİ HEP KIYISIZ BIRAKAN BOŞLUK ÇOK NADİR GEL-GİT ÇOK SARHOŞTUM BİYERİ SOYDUM ORASI BENİM EVİM.. evim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 boone said: Mantardan nefret ediyorum para versen yemem zaten sevilesi bir tarafıda yok ulan millet nasıl okadar parayı bayılıyor et fiyatında nerdeyse nesini seviyorlar anlamıyorum arkadaş birde çorbaya koymazlarmı böeh. ya et yemiyorsun uzun süredir ya da mantar ne bilmiyorsun. et fiyatına mantar ne altın kaplama falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Kara sevda bu merhem ne çare Lokman neylesin yürekte yara Haydi turnalar yarime uçun Halim görsünler kara bağlansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 içimden kusmak geliyor. böyle kussam rahat yarım saat filan kusarım. herşeyi kusarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bi de bağırmak geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 imzandaki gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 sonunda mezun oldum kurtuldum şu gaziden qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Bana 1 tane sigara bırak öyle git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 küheylan said: imzandaki gibi mi? o zaman convert oluruz olm. öyle bağırmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Kuş, köpek ve kedilere özellikle her zaman iyi davranmalıyız.( tüm hayvanlara iyi davranmalıyız) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 bütün kızlar şerefsiz (anneler ve forumdaki ablalar hariç!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 beyler anne dendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 olm ben gülşeni çok seviyorum lan. özellikle son klibindeki işveleri beni bitirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar