vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 aallah senin gani ganiiii bilani virsin günes alerjisiiiiiiii >.< alaman köylüsü oldum tam, heidi gibi. günes alerjisini madureyi madur durumuna sokan bir birey gibi görmek.... in this case, ben nazire, günes alerjisi de = hüsnü senlendirici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zpnd Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 LG Allah bin turlu belani versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 insanları sevmemeye başladım niyeyse hepsini hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 3 5 kişi ölse üzülürümde diğerleri hemen şimdi ölebilir hatta çok eğlenceli olur huhahuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 keşke ölseler ya hatta hahahahah çok komik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 ben kim ölürse üzülürüm, o yüzden allah benim de belami versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 allahla aranıza karışmak istemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Saeros said: BAKIN METAL DINLIYORUM METALCIYIM HERKES BILSIN YANI dermis gibi kulaklik takip da sesini sonuna kadar acip disariya canli muzik yayini yapan kisilerin agzina yumruklaya yumruklaya sokmak istiyorum kulakliklarini rapçiler ve haykocular yapıyor bunu genellikle uyuz oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 benimle inatlaşan insanlar gerçekten çok salaklar lan düşününce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Hoşlandığımı söyledim sonund ya ohh be dünya varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 kermit said: 3 5 kişi ölse üzülürümde diğerleri hemen şimdi ölebilir hatta çok eğlenceli olur huhahuha ben öliyim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 hayatımın geçen her saniyesinden nefret ediyorum lan. daimi adventure oyunu gibi, sorun çöz, sorun çöz... yok bir de extreme problemler hep. etliye sütlüye karışmayan birisi olarak beni bulmaması gereken şeyler. cidden nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 bizim bir american dreamimiz olamayacak mı dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 unutamıyorum uleen unutamıyorum. seneler doldurmuş gamzelerini, ama gözlerine dokunmamış yar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 wastyrx said: endless_night said: gazi üniversitesi öğretim görevlisi volkan yılmaz senin qq Gazi Makinede mi okuyorsun sen? Daha önce aha ispiklerim ki dediğim sen miydin ki aceba O_o aynen 1 dersden okulu bitiremiyom 2 dönemdir bu adam yüzünden darlandırdı beni :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 CV ayarlayıp göndericem hatta CV hazır fakat bir adet kendime ait resmim yok :D şaka degil bırakın vesikalık falan sadece benim bulundugum bir adet resmim yok :D fotosuz göndericem sanırım ama sorun olur mu bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 goldbären said: bizim bir american dreamimiz olamayacak mı dasaaa abi törkiş diriim bile yok ki bende. "drim mirim yok sana." demişler yollamadan önce herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 fotosuz cv sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Facebookta taglendigim resimlerden birinde sadece kafamı kesip koydum çokta cuk oturdu aşırı mutluyum ilk defa bir işe yaradın facebook :D yine de sagol dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 allah benim belamı vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 afferin ona o zaman! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 plot twist: allah dasaaaymış! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 AAAAAAAAAAAEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 KİMİN AHINI ALDIM ULEEEEEEEEEEEEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar