senko Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 1makaleyi 1haftada anca anlayan kafami ...... ulan adam gibi yazsaniza sunlari, bizde aci cekmeden anlayalim. ȶ degeri veripte ȶ'nin ne anlama geldigini soylememek nedir lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 :(((((((((((((((((((((((((((((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 avoncular amwaycılar v.b. benzer şeyler yapan arkadaşlar sizlere vericek param yok ürünlerinizi istemiyorum tüm türkiye mi bu işle ugraşır olmuş offsss... düşün yakamdan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 amway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 topicdeki sorunluları görünce seviniyorum nedense. :) sorunu olmamak çok hoş bi' şey be paticikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Ya nedenn , nasıl bir zihniyet cumartesiye vize koyar.Gerizekalı herif ya 8 ders alıyorum 7 si vizeyi ders saatinde yapıyor. Numeric analysis gibi boktan saçma sapan ders cumartesi yapıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 sigaraya başladım kelimesini kullanınca niye küfür etmişim gibi bakışlarla karşılaşıyorum anlamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 olmamis, yine günlük mesaji atmissin. xunn, haddini bildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Libya’ya müdahale gibi bir saçmalık olabilir mi? NATO’nun ne işi var Libya’da? Biz Türkiye olarak bunun karşısındayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 okul bok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 ben niye lesser mesajlar atıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 tam yuzmeye gideyim dedim omuzum agrimaya basladi heh gidesimde yoktu cok gerci ne bileyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Tırt ziraat meendizleri ya, Hem geç kalıyorlar, hem aramıyorlar hem de planlarımı bozuyorlar >.< FUFUFUFU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 dün gece rahat uyuyamadım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 wastyrx said: Tırt ziraat meendizleri ya, Hem geç kalıyorlar, hem aramıyorlar hem de planlarımı bozuyorlar >.< FUFUFUFU ziraatçiden mühendis mi olur abi iki gübre atan mühendis olsaydı köylerde dolu var o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 lan gram bilmediğin konuya yorum yapmışsın, seni döverim sigıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Adam haklı beyler. Köydeki çiftçiden daha efektif değiller. Bir sürü tırt teori bilgiye sahipler, pratikte çiftçi döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Ben bilgisinde falan değilim ya, dürzüler hala gelmediler daha bir sürü şey gösterecem adamlara -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mr_Hand said: lan gram bilmediğin konuya yorum yapmışsın, seni döverim sigıl. neyini bilicem abi zeytin mart sonu nisan başında budanmaya başlar portakal kış meyvesidir çiçeğe gübre verirsen daha iyi büyür kaktüse çok su vermeye gerek yok toprağı arada bir analiz ettirmek lazım bu kadar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 SeaGle said: Mr_Hand said: lan gram bilmediğin konuya yorum yapmışsın, seni döverim sigıl. neyini bilicem abi zeytin mart sonu nisan başında budanmaya başlar portakal kış meyvesidir çiçeğe gübre verirsen daha iyi büyür kaktüse çok su vermeye gerek yok toprağı arada bir analiz ettirmek lazım bu kadar işte. ahaha :D tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 iş bulamıyorum, azıma sıçim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 vasifsizsindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 aynen öyleyim ya, vasıf kazanmamada izin vermiyolar sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 nereye yazsam bilemedim buraya yazayım bi aydan fazla süredir devamlı benle uğraşan çok açık sinyaller veren sonra da beni reddeden ve tüm iletişimini kesen kız, öldürecem lan seni üçe bölücem yemin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 4 hafta devamsızlık yapıp 5. haftada hastalanıp yataklara düşüp yerine imza attıracak tek bir kişi bulamayan eşşeoğlu öğrenci benim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar