cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 31 den sonra muhabbeti 52 ye getirmen iyi oldu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 sırada 6 ile 9'un nefes kesen dansı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 dövlet bahçeliyi çağırsın biri. ona ihtiyacımız olucak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 69dan da tavşan yapmaya çalışan çifti itfaiye zor ayırdı. çift müşahede altında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 İkibindokuzun yanındaaaaki diyo ya, o yanındaaaki çok güzel oluyo bozkurtcanınısenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ben o şirketinde o patronların da o çalışanın daa taaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 noel babuş hediye getirmezsen geyiklerin seninle cinsel ilişkiye girsin !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 SeaGle said: 31 ne ya ofs... Ben diferansiyelin 2. vizesinden 31 aldım, Hoca kağıtları dağıtıyor bu arada, bakın bi hatam varsa itiraz edin diye Adımı söyledi, kalktım, kağıdı alıcam, tabi notu da söylüyo kağıdı almaya giderken otuzbir dedi, kağıdı aldım, ama hafif gülüyorum, 100 den fazla makine mühendisliği öğrencisi içinden çeşitli yerlerden "ahıuhahmsfıhah" şeklinde ince gülmeler geliyor tabi, ulan gülsem mi ciddi mi dursam bilemedim, 4.5 metrelik yol bitmedi, bitmedi, ah ulan.. ahaha setenay <3 söyle lan, kaç kız var sınıfınızda. bizim dönemde 90 kişide 9 tane vardı, 4 tanesinin benden fazla bıyığı vardı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 "Ilke Kaya" said: kizlarin, bob marley'in su unlu "she's a whore but you have to appreciate her" temali yazisini her yere koymalari bitsin artik ya, kac yil oldu. Hislerime tercüman oldugu için penth'e teşekkürü borç bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 stimpak said: ahaha setenay <3 söyle lan, kaç kız var sınıfınızda. bizim dönemde 90 kişide 9 tane vardı, 4 tanesinin benden fazla bıyığı vardı asdf Bizde 120 kişi falan var 1. öğreti sanırım bizim sınıfta 2 tane var çift numaraların grubunda 4 tane var galiba 6/120 işte hacı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 gazi üniverstesi bütün öğretim görevlilerin profların qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 internetin ücretsiz olmasını istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 endless_night said: gazi üniverstesi bütün öğretim görevlilerin profların qq aha ispitlerim ki afgjasdjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 ecel'e ece diye yazan abazan genç son yolculuğuna uğurlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 yüksek sesle müzik en iyi meditasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 bir insan 2 günde 7 kez ttnet tarafından kampanya için aranır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 necmi31 31necmi muhabbeti edince geçen gün üniversitenin mezunlar sitesinde birşey gördüm paylaşayım dedim http://muhendislik.karaelmas.edu.tr/v1/1/mezunlar/2000_makina.pdf En alt sağdaki kişi...kaçırmıcaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trigger Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 serdar ortaç dinliyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 NE BELLİ ULAN! 2d'den iki analiz mi, 2d analiz mi,3d analiz mi belli değil... Linear mi, Linear Buckling mi, Geometric nonlinear mi, geometric and material nonlinear mi belli değil.. sheet analizleri shell mi yoksa compact kesit gibi alınıp frame mi yapılacak belli değil.. detaylı birleşim analizi yapılacak mı belli değil.. birleşime girilecekse nereler tam rijit alınacak belli değil.. her halükarda düz frame mi yapılacak, yoksa fem mi yapılacak belli değil.. bi de üstüne pushover proğramı yazmam gerekcek mi o da belli değil.. NE BELLİ ULAN Ne BELLİ11!! bir de shift tuşum tam basmıyor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Senin soyunu sopunu ananı bacını out of existance etsinler e mi! Dunya etrafında dönuyo dimi he amk. Yeter Be! Sabır bu da çin seddi değil ki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 anlayın beni bi lan bi anlayın beni bi anlayın insan evlatları anlayın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mechul1 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 hani bi foruma yeni üye olursun ve neresinden baslasam die düsünür daralirsin ya aynen öle hissediorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 pelin seni istiyorum işte be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 hay ben senin simlockuna telefon gibi geri gondercem valla ne kodmus arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 siyah beyaz çıktı kaç para? cemil özalit 10kuruş aldı sayfa başına. fazla değil mi bu? bi de arkalı önlü bastırdım diye dedim oradan düş o zaman. "çıktılarda kağıda bakmıyoruz!!!!!" diye çemkirdi kasadaki kız. "tamam lan 70sf boş a4 versene" diye geri püskürttüm ama bi işe yaramadı.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar