Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İçinden geleni söyle rahatla topiği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hacım kabus gibi bi hafta lan!

AYT OYT! HEYT HOYT! ve çeşitli bağrışlar.. VıığJUKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA bruce lee bağırışları

omuz silkeleme ve parmakları kütletme..

tamamdır artık rahatladık..

bi ara da KAMOOON! diyip göğsüme göğsüme vururum. sonra atletin bel kısmından çeker, latino tandanslı hareketler yaparım

KAMOOOOOOOOOOOOONNN!!!
Mesaj tarihi:
Delireceğim uykum var ama uyuyamıyorum... offf

01100001 01100100 01100101 01101101
adem yanlış yazmışsın üçüncüyü

ad3m ise:
01100001 01100100 00110011 01101101

bu kadar sıkıldım uyuyamamaktan sen düşün... :(
Mesaj tarihi:
Sinüslerimin yavaş yavaş dolduğunu hissetmek çok fena lan..

Resmen loading ekranı var beynimin içinde, 51 kez esc 34 kez space 17 kez enter denedim, çıkamıyorum, illa dolacak..
Mesaj tarihi:
gecko said:

Doğru düzgün bir şeyler yaşamadığı halde geçmişinden kopamayan insanlardan nefret ediyorum.

hehe, kız eski sevgilisini mi düşünüyo hala :D?
Mesaj tarihi:
Kafam çok fena, sergi, sonrasında fasıl, alkol duvarı, doğum günü pastası offf. Eve geldim ev arkadaşlarım ayrı bir pasta, küçük süprizler... Seviyorum lan hepinizi... :D
Mesaj tarihi:
bizim bina yurtmuş myö yapmışlar sonradan
üni okuyorum ben demek istesem açarım topağını
ben yüzsüz bi insanım yaparım bunu
o değilde bu ufolar çok elektrik yakıyor lan
Mesaj tarihi:
Kızlar ne garip mahluklar lan..

Facebook'da falan bakıyosun, herhangi bi kız başka bi kız arkadaşını öperken fotoğraf koymuş. Altında yorumlar,

x: canımmmmmssss <3
y: Btnem çok güsel çıkmışsınn xoxo
x: sağol btnem senin güselliğinn x*

Abicim bunun adı lezbiyenlik, bunun başka bi açıklaması yok.

Hemcinse bu kadar ilgi duymak nedir lan? Aynısını erkeğin yaptığını hayal etsenize.. Ya da etmeyin, zaten yapmaz bi erkek. Yani tamam çok iyi arkadaşındır, hadi diyelim öperek fotoğraf da çektin.. Ama arkadaşım niye 30 tane öperek fotoğraf çektin. Lezbiyensin yani, net bi şekilde lezbiyensiniz. Toplum kaldırabilecek olsa sevişeceksiniz, ve belki üniversite yaşantınızda birbirinizin evine gidip minik öpücükler konduruyorsunuz dudaklarınıza.

Hayır içim fesat değil, bu işin sonu bu yani. Manyak mısınız çıkın erkek arkadaş edinin. Gezin ortam yapın. Karşı cinse ilgi duyun ne bileyim, normali bu lan?

Ne garipler allahım..
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...