gecko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 İntikam güzel bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 salvation arama bende be kaltak yiktin attin emekleri,severdim dilekleri.Obur taraftada bile yok sana hakkim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 yine çıkamadım ofisden poffffff oysaki ne hayallerim vardı eve gidip lvl 83 olucaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 hacım kabus gibi bi hafta lan! AYT OYT! HEYT HOYT! ve çeşitli bağrışlar.. VıığJUKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA bruce lee bağırışları omuz silkeleme ve parmakları kütletme.. tamamdır artık rahatladık.. bi ara da KAMOOON! diyip göğsüme göğsüme vururum. sonra atletin bel kısmından çeker, latino tandanslı hareketler yaparım KAMOOOOOOOOOOOOONNN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 futboldan anlamıyorum.napıyım denedim maç günleri düzenledim olmuyor,sarmıyor. oh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Doğru düzgün bir şeyler yaşamadığı halde geçmişinden kopamayan insanlardan nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Bok gibi bir gün işten ayrıldım sinir stress hala ayaktayım böyle hayatın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Ama rahatlamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Delireceğim uykum var ama uyuyamıyorum... offf 01100001 01100100 01100101 01101101 adem yanlış yazmışsın üçüncüyü ad3m ise: 01100001 01100100 00110011 01101101 bu kadar sıkıldım uyuyamamaktan sen düşün... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Sinüslerimin yavaş yavaş dolduğunu hissetmek çok fena lan.. Resmen loading ekranı var beynimin içinde, 51 kez esc 34 kez space 17 kez enter denedim, çıkamıyorum, illa dolacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 geçmiş olsun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 gecko yat uyu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 gecko said: Doğru düzgün bir şeyler yaşamadığı halde geçmişinden kopamayan insanlardan nefret ediyorum. hehe, kız eski sevgilisini mi düşünüyo hala :D? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 evet, yüzüme de söyledi hatta. bi halt yaşamamış çocuk daha, bende pek yaşamadım ama ondan fazla en azından sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Kafam çok fena, sergi, sonrasında fasıl, alkol duvarı, doğum günü pastası offf. Eve geldim ev arkadaşlarım ayrı bir pasta, küçük süprizler... Seviyorum lan hepinizi... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Ne zaman didim hacı? fm 2006 kurucağımı ne zaman didim hacı. Bugün didim. Negzel lan ehe Bütün gece benimsin fm ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 hayat bana küçük sürprizler yapma artık. istemiyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 imza kağıdına başkasının yerine imza attığımda/atıldığında tek tek yoklama alan hocaları öldürmek istiyorum, yapmayın lan allahsizlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Bende üniversite okuyorum diyebilmenin bir sürü yolu varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 bizim bina yurtmuş myö yapmışlar sonradan üni okuyorum ben demek istesem açarım topağını ben yüzsüz bi insanım yaparım bunu o değilde bu ufolar çok elektrik yakıyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Kızlar ne garip mahluklar lan.. Facebook'da falan bakıyosun, herhangi bi kız başka bi kız arkadaşını öperken fotoğraf koymuş. Altında yorumlar, x: canımmmmmssss <3 y: Btnem çok güsel çıkmışsınn xoxo x: sağol btnem senin güselliğinn x* Abicim bunun adı lezbiyenlik, bunun başka bi açıklaması yok. Hemcinse bu kadar ilgi duymak nedir lan? Aynısını erkeğin yaptığını hayal etsenize.. Ya da etmeyin, zaten yapmaz bi erkek. Yani tamam çok iyi arkadaşındır, hadi diyelim öperek fotoğraf da çektin.. Ama arkadaşım niye 30 tane öperek fotoğraf çektin. Lezbiyensin yani, net bi şekilde lezbiyensiniz. Toplum kaldırabilecek olsa sevişeceksiniz, ve belki üniversite yaşantınızda birbirinizin evine gidip minik öpücükler konduruyorsunuz dudaklarınıza. Hayır içim fesat değil, bu işin sonu bu yani. Manyak mısınız çıkın erkek arkadaş edinin. Gezin ortam yapın. Karşı cinse ilgi duyun ne bileyim, normali bu lan? Ne garipler allahım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 kızlara biseksüellik yakışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 said: Hemcinse bu kadar ilgi duymak nedir lan? Aynısını erkeğin yaptığını hayal etsenize.. cengiz chok gusel ckmssn bebeegmmmm <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 hayir canim o BFF kültürü. tabi bazi hatunlar biseksüel havasi vererek karsi cinsin ilgisini cekmeye calisiyolar, yalan degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 nil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar