xunn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Spor konusan insanları hor görüyorum. Oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 gay olmak bir seçim değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Meriç değilim lan ben uzayın az!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 paticikte çoğu kişinin sc oynamayı bilmediğini düşünüyorum çoğu kişininde cheese yaparak platinium yada diamond lige çıkıp bunu başarı olarak görmesini baya aptalca buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 denk ve yüksek oranlarda sevgi ve nefret doluyum. kafam sürekli karışık. dün boğazından içeri beton dökerek öldürmek istediğim adama bugün ona da yazık diyorum. yarın baltayla doğramayı hayal edeceğimi de biliyorum. kötü tarafım kazansın da rahat edeyim istiyorum ama bir türlü olmuyor. oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 yeni gelen balonluların millete artizlik taslamasına uyuz oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 balonumla dövmeyi çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Ban lendikten sonra hemen acc açanlara da, buna izin verilmesine de kılım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 insanlardan nefret ediyorum. çevremde bulunmalarına tahammül edemiyorum ve tek sözlerini bile duymaktan tiksiniyorum. (hepsinden demiyim de 10 kişiden 9 u filan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 ve hayır, liseli değilim. emo hiç değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 patide suya yazı yazmak gibi ban atılıp, formaliteden verilen maillere adam akıllı mail yazıldığında cevap gelmemesi sonucu yeni açılan bi accountun bu kadar kıllatmasını kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Competetive PvP komünitesinde kontrolünü kaybeden insanlar beni çok eğlendiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 kız arkadaşımı çok seviyorum elimin bir tersi bir de düzüyle tokat atsam çok rahatliycam ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 bir insan herhangi bişeyin fanatiğiyse beni soğutuyor kendinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Halüsinasyon görüyorum arada bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 oyun yok piyasada adam gibi çok kılım herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 halisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 halüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 hâlis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Feministler tamamen gerzek bir topluluk. Reverse sexism direk. Bir de günümüzde kadınların özgür cinsellik adı altında herkesle yatıp bunda ahlaki hiçbir sorun görmemesi benim cinselliğe olan inancımı soğutuyor. Hayır başına buyruk ve asi değil, kaşarsınız. Bunu kabul ettiğiniz sürece isterseniz Papa'yla yatın, kknp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 wastyrx said: Halüsinasyon görüyorum arada bir. iyide içinden geleni söyle topici bu senin başına ne geldiği yada neler geldiği topici değil günlük değil anlıycan burda bi isyan söz konusu bir çığlık atma topici. her yerde kendinle ilgili kusurları yazarsan ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 osuruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 beni düzelttiğini sanan insanları sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 en birinciyim tarzı insanları sevmiyorum,uzak durun benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 sürekli sorunlu görünüp ilgi orospuluğu yapan insanlar evet bunlardan nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar