aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Bu arada android için en güzel im programı nimbuzz. Ben msn, gtalk ve facebook için kullanıyorum, şiddetle tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Bu androidteki cihaz çeşitliliği beni biraz geriyor açıkçası. Şu anki telefonumda windows mobile var mesela, bazı wm uygulamaları çözünürlükleri uymadığından kullanılamıyor veya kötü kullanılıyor telefonumda. Androidde de böyle bir sorun var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 50 civari uygulama cekip kurdum hic birinde oyle bir soruna denk gelmedim henuz. Android 2.1 var cogu telefonda ama Android 2.2 guncellemesi cikti. Ne olur? 2.1 ile uyumlu uygulamalar 2.2 e uyumlu hale getirilene kadar 2.2 kurulu guncel telefonlarda calismaz. Ha eger saglam bir uygulama ise zaten guncellemesi cabucak yapilir. Dandik bir sey ise direk programlayaninin keyfine bakar bir nebze. Android acik kaynak kodlu ve dunyanin her yerinden envai cesit insan program gelistiriyor. Programlama biliyor isen sen bile gelistirirsin. Emulatoru var kur bagla usb kablosu ile usb debugging modunda takil kafana gore :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Şöyle bir site var. İp uçları, uygulama önerileri, kolaylıklar, yapılabilecekler vs. anlatılıyor. Belki işinize yarar diye yazayım dedim. Desire ile Galaxy S karşılaştırırken denk geldim bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Ben 2.2 kullaniyorum butun 2.1 uygulamalar calisiyo DynamicK said: 50 civari uygulama cekip kurdum hic birinde oyle bir soruna denk gelmedim henuz. Android 2.1 var cogu telefonda ama Android 2.2 guncellemesi cikti. Ne olur? 2.1 ile uyumlu uygulamalar 2.2 e uyumlu hale getirilene kadar 2.2 kurulu guncel telefonlarda calismaz. Ha eger saglam bir uygulama ise zaten guncellemesi cabucak yapilir. Dandik bir sey ise direk programlayaninin keyfine bakar bir nebze. Android acik kaynak kodlu ve dunyanin her yerinden envai cesit insan program gelistiriyor. Programlama biliyor isen sen bile gelistirirsin. Emulatoru var kur bagla usb kablosu ile usb debugging modunda takil kafana gore :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 telefon bazında konuşmaktansa genel anlamda android üzerine bir konu yapsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 var galiba android konusu, yoksa acarik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 yeni htc desire hd fena onu bekleyip alcam kesinlikle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 var android konusu evet. yani ben de öyle hatırlıyorum nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 http://friendfeed.com/ersinkoc şu adamı takip edin adroid olayında geri kalmayın =) Bir de nedense iphone kullananları aşağılamayı çok seviyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 tum android camiasinda var oyle bir tutku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Vallahi başka bir telefon alıp sürekli iphone a bok atanların tek olayı çekememezlik bence. Almışsın telefonunu takıl işte kendi çapında niye başkalarını kötülüyorsun ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 ait olma hissiyatıyla ilgili bu. sadece ayfonculara bok atılması deil mevzu. fenerlilerin hala kendilerini turkiyenin en buyuk klubu olduğuna inandırması ve diğer kulupleri ezmesi gibi bişey. ama sonuç ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 tam esh'in simdi yaptigi sey iste. kendi takiminla ya da ait oldugundan bahsetmek degil, ait olmadigini kotuleyip daha iyi bir yerde olduguna egonu inandirma durumu. hani "onlar mundar, o yuzden ben iyi bir konumdayim" sendromu. disclaimer: futbolla alakam yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 "kötülemek" ile "objektif ayar verme" arasında bir yerdeyim aslında. böyle bir ben var benim içimde sendromu diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 iphone konusunda baska telefon konusulmasin ayip dedik, geldik bu sefer desire konusunda iphone konusur olduk. ne menem nesneymis bu iphone :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Bu pis linuxçular hep böyle ya... http://www.mulaz.org/spam/wp-content/uploads/2009/06/124427745682.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 DesireHD nin ekran çözünürlüğü desire ile aynı. Sadece boyut olarak büyümüş. Belirteyim dedim. Bazıları için avantaj olsa da bazıları için dezavantaj olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 peki hd2 mi desire mi daha iyi hd2 şuan 1600tl acaba ucuzlarmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 biri win işletim sistemli diğeri android. buna karar verirsen telefonada karar verirsin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 desire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 BiTcH_oFBaT said: biri win işletim sistemli diğeri android. buna karar verirsen telefonada karar verirsin zaten ama hd2 ye android kurabiliosun kurdum dielim hd2 daha mı iyi sizce? işletim sistemi olarak android daha iyi ve rahat diolar wm'den doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Daha iyi android Desire daha iyi. Hd2 kullandim androidde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 HD2de android tam optimize değil. Bataryayı sömürüyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 bu htc desire piyasaya çıkmadımı türkiyede hala? bi araştırdımda yok hiç bi yerde hep hd var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar