Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HTC Desire

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu androidteki cihaz çeşitliliği beni biraz geriyor açıkçası. Şu anki telefonumda windows mobile var mesela, bazı wm uygulamaları çözünürlükleri uymadığından kullanılamıyor veya kötü kullanılıyor telefonumda. Androidde de böyle bir sorun var mıdır?
  • Admin
Mesaj tarihi:
50 civari uygulama cekip kurdum hic birinde oyle bir soruna denk gelmedim henuz. Android 2.1 var cogu telefonda ama Android 2.2 guncellemesi cikti. Ne olur? 2.1 ile uyumlu uygulamalar 2.2 e uyumlu hale getirilene kadar 2.2 kurulu guncel telefonlarda calismaz. Ha eger saglam bir uygulama ise zaten guncellemesi cabucak yapilir. Dandik bir sey ise direk programlayaninin keyfine bakar bir nebze. Android acik kaynak kodlu ve dunyanin her yerinden envai cesit insan program gelistiriyor. Programlama biliyor isen sen bile gelistirirsin. Emulatoru var kur bagla usb kablosu ile usb debugging modunda takil kafana gore :)
Mesaj tarihi:
Şöyle bir site var. İp uçları, uygulama önerileri, kolaylıklar, yapılabilecekler vs. anlatılıyor. Belki işinize yarar diye yazayım dedim. Desire ile Galaxy S karşılaştırırken denk geldim bugün.
Mesaj tarihi:
Ben 2.2 kullaniyorum butun 2.1 uygulamalar calisiyo
DynamicK said:

50 civari uygulama cekip kurdum hic birinde oyle bir soruna denk gelmedim henuz. Android 2.1 var cogu telefonda ama Android 2.2 guncellemesi cikti. Ne olur? 2.1 ile uyumlu uygulamalar 2.2 e uyumlu hale getirilene kadar 2.2 kurulu guncel telefonlarda calismaz. Ha eger saglam bir uygulama ise zaten guncellemesi cabucak yapilir. Dandik bir sey ise direk programlayaninin keyfine bakar bir nebze. Android acik kaynak kodlu ve dunyanin her yerinden envai cesit insan program gelistiriyor. Programlama biliyor isen sen bile gelistirirsin. Emulatoru var kur bagla usb kablosu ile usb debugging modunda takil kafana gore :)
Mesaj tarihi:
Vallahi başka bir telefon alıp sürekli iphone a bok atanların tek olayı çekememezlik bence. Almışsın telefonunu takıl işte kendi çapında niye başkalarını kötülüyorsun ki.
Mesaj tarihi:
ait olma hissiyatıyla ilgili bu. sadece ayfonculara bok atılması deil mevzu.

fenerlilerin hala kendilerini turkiyenin en buyuk klubu olduğuna inandırması ve diğer kulupleri ezmesi gibi bişey.

ama sonuç ortada.
Mesaj tarihi:
tam esh'in simdi yaptigi sey iste. kendi takiminla ya da ait oldugundan bahsetmek degil, ait olmadigini kotuleyip daha iyi bir yerde olduguna egonu inandirma durumu. hani "onlar mundar, o yuzden ben iyi bir konumdayim" sendromu.

disclaimer: futbolla alakam yoktur
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:

biri win işletim sistemli diğeri android.
buna karar verirsen telefonada karar verirsin zaten

ama hd2 ye android kurabiliosun kurdum dielim hd2 daha mı iyi sizce?

işletim sistemi olarak android daha iyi ve rahat diolar wm'den doğru mu?
  • Yeni Oluştur...