Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rüya

PrudenT

Öne çıkan mesajlar

abi ne kadar saçma rüya varsa ben görüyorum allah kahretmesin ya.

şimdi uyandım daha. rüyamda izmirdeki kapanan çankaya dersanesine gidiyorum bi arkadaşımla, ulan sınıftaki herkes 8. sınıftaki öğrencilerle aynı, vay anasını diyorum adamlar iki sene kazanamamış hep beraber kalmışlar falan. sonra ilkokul arkadaşım geliyor kapıdan vay sen de mi geldin falan derken telefonuma bakıyorum, bi haber var. habere göre yüksek sadakatin vokali (?!) bu sene eurovision sorularını (?!?!) hazırlıycakmış, kolaj konusunda çok başarılıymış. fujon diye bi yerde yetişmiş adam, alaylıymış çok iyi kulağı varmış falan. ne alaka lan dinlemem bile hey allahım
Sosyal ağlarda paylaş

gercekten enteresanmis.

ben gecen gun burcu esmersoyu gordum, carkifelege cikmisti, canli yayina telefonla baglanan biri biseyler demisti, burcu da sktr lan diye cevap vermisti, ama boyle hani kameralarin cektiginin sesinin gittiginden farkinda olmadan derler ya, oyle. sonra iste kivirmaya calistilar filan, zaten o sirada noluyo lan kabina koyiim diye uyandim.
Sosyal ağlarda paylaş

hayatımdaki en ilginç rüyayı anlatayım yeri gelmişken;

iş güç koşturması bi ortamda telefon çalıyor ve haber geliyor çocuğum olduğuna dair. Ancak evli miyim değil miyim karım kim tabi rüya etkisiyle hiçbirini bilmiyorum direk olayın içinde buluyorum kendimi. Sonra hastaneye gidiyorum direk, hemşireler doğumhanede odayı gösteriyo falan. Giriyorum içeri bi bakıyorum kucağında bebek, yatakta yatan kişi babannem. oğlumuz oldu diyo falan böyle başörtülü falan 70 yaşında kadın. inanılmaz bi gaflet dalalet hatta hıyanetle uyanmıştım. çok kötüydü. oğlumun babam olması düşüncesi falan kafayı kırıyodum neredeyse.
Sosyal ağlarda paylaş

nomsaR said:

iş güç koşturması bi ortamda telefon çalıyor ve haber geliyor çocuğum olduğuna dair. Ancak evli miyim değil miyim karım kim tabi rüya etkisiyle hiçbirini bilmiyorum direk olayın içinde buluyorum kendimi. Sonra hastaneye gidiyorum direk, hemşireler doğumhanede odayı gösteriyo falan. Giriyorum içeri bi bakıyorum kucağında bebek, yatakta yatan kişi babannem. oğlumuz oldu diyo falan böyle başörtülü falan 70 yaşında kadın. inanılmaz bi gaflet dalalet hatta hıyanetle uyanmıştım. çok kötüydü. oğlumun babam olması düşüncesi falan kafayı kırıyodum neredeyse.

okurken miğdem bulandı.
Sosyal ağlarda paylaş

nomsaR said:

afhuashf :D bu ne lan
Sosyal ağlarda paylaş

benim geçen gün gördüğüm bir rüya. gerçekten ilginç ve rüyada sölediğim şey acayip ağzıma takıldı.

rüya şöyle ben bir soundtrack besteciyisim ve üzerinde imdb yazan bir telefon var. arayıp şu filmi biliyo musun acil soundtrack lazım falan diyolar. kabul edip hemen bestelemeye çalışıyorum. lord of war için türkçe soundtrack lazım dediler. ve rüyamda yazdığım soundtrack şu

afrikada silah satar
sanki kendi sıkar gibi
satarkende hayal kurar
bütün insanlar gibiii

oha çok iyi oldu falan diyip kaydetmeye çalışırken uyandım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...