PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 abi ne kadar saçma rüya varsa ben görüyorum allah kahretmesin ya. şimdi uyandım daha. rüyamda izmirdeki kapanan çankaya dersanesine gidiyorum bi arkadaşımla, ulan sınıftaki herkes 8. sınıftaki öğrencilerle aynı, vay anasını diyorum adamlar iki sene kazanamamış hep beraber kalmışlar falan. sonra ilkokul arkadaşım geliyor kapıdan vay sen de mi geldin falan derken telefonuma bakıyorum, bi haber var. habere göre yüksek sadakatin vokali (?!) bu sene eurovision sorularını (?!?!) hazırlıycakmış, kolaj konusunda çok başarılıymış. fujon diye bi yerde yetişmiş adam, alaylıymış çok iyi kulağı varmış falan. ne alaka lan dinlemem bile hey allahım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 gercekten enteresanmis. ben gecen gun burcu esmersoyu gordum, carkifelege cikmisti, canli yayina telefonla baglanan biri biseyler demisti, burcu da sktr lan diye cevap vermisti, ama boyle hani kameralarin cektiginin sesinin gittiginden farkinda olmadan derler ya, oyle. sonra iste kivirmaya calistilar filan, zaten o sirada noluyo lan kabina koyiim diye uyandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 fujon nedir abi ahahfd ayrıca burcu esmersoy'un böyle bir rüyada harcanması:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 insanlar rüya görüyorlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Ayrıca burcu esmersoy un rüyada harcanması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Black-ice said: fujon nedir abi ahahfd abi akşam arkadaşla samuray muhabbeti yapmıştık baya sonra rüyamda çince kelime uyduruyorum işte ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Rüyalar öteki dünyaya açılan kapıdır arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 "biz o kapıyı kırıyoruz!" LSD çilingircilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Bu mu ilginç ben gördüğüm rüyayı anlatacak kelimeler bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 hayatımdaki en ilginç rüyayı anlatayım yeri gelmişken; iş güç koşturması bi ortamda telefon çalıyor ve haber geliyor çocuğum olduğuna dair. Ancak evli miyim değil miyim karım kim tabi rüya etkisiyle hiçbirini bilmiyorum direk olayın içinde buluyorum kendimi. Sonra hastaneye gidiyorum direk, hemşireler doğumhanede odayı gösteriyo falan. Giriyorum içeri bi bakıyorum kucağında bebek, yatakta yatan kişi babannem. oğlumuz oldu diyo falan böyle başörtülü falan 70 yaşında kadın. inanılmaz bi gaflet dalalet hatta hıyanetle uyanmıştım. çok kötüydü. oğlumun babam olması düşüncesi falan kafayı kırıyodum neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 baban olmaz amcan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 babam da olabilir, rüya işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 gene de hunharca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 nomsaR said: hayatımdaki en ilginç rüyayı anlatayım yeri gelmişken; iş güç koşturması bi ortamda telefon çalıyor ve haber geliyor çocuğum olduğuna dair. Ancak evli miyim değil miyim karım kim tabi rüya etkisiyle hiçbirini bilmiyorum direk olayın içinde buluyorum kendimi. Sonra hastaneye gidiyorum direk, hemşireler doğumhanede odayı gösteriyo falan. Giriyorum içeri bi bakıyorum kucağında bebek, yatakta yatan kişi babannem. oğlumuz oldu diyo falan böyle başörtülü falan 70 yaşında kadın. inanılmaz bi gaflet dalalet hatta hıyanetle uyanmıştım. çok kötüydü. oğlumun babam olması düşüncesi falan kafayı kırıyodum neredeyse. okurken miğdem bulandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 bende çok ilginç rüyalar görüyorum ama 1-2 saat sonra unutuyorum görüp de en son hatırladığım bir rüya succubus ile alakalıydı :( sübyan succubus hemide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 çoğu zaman ölüyorum rüyamda daha gerçekleşmedi hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 nomsaR said: hayatımdaki en ilginç rüyayı anlatayım yeri gelmişken; iş güç koşturması bi ortamda telefon çalıyor ve haber geliyor çocuğum olduğuna dair. Ancak evli miyim değil miyim karım kim tabi rüya etkisiyle hiçbirini bilmiyorum direk olayın içinde buluyorum kendimi. Sonra hastaneye gidiyorum direk, hemşireler doğumhanede odayı gösteriyo falan. Giriyorum içeri bi bakıyorum kucağında bebek, yatakta yatan kişi babannem. oğlumuz oldu diyo falan böyle başörtülü falan 70 yaşında kadın. inanılmaz bi gaflet dalalet hatta hıyanetle uyanmıştım. çok kötüydü. oğlumun babam olması düşüncesi falan kafayı kırıyodum neredeyse. afhuashf :D bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Hayır olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Lan beni 3 gundur kopekler kovalıyor ruyamda. Düşmanımda yoktur halbuki. Şeker gibi adamım kimseye zararım dokunmaz. Eski sevgililerimle görüşmüyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 köpek gene iyi.. ben rüyamda radar anteni gördüm. onu da kısa bi süre gördüm hani.. maks 2-3dk... radar anteni adeta bir radar anteninin dönmesi gerektiği gibi, tatlı bir telaşla dönüp duruyordu.. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 benim geçen gün gördüğüm bir rüya. gerçekten ilginç ve rüyada sölediğim şey acayip ağzıma takıldı. rüya şöyle ben bir soundtrack besteciyisim ve üzerinde imdb yazan bir telefon var. arayıp şu filmi biliyo musun acil soundtrack lazım falan diyolar. kabul edip hemen bestelemeye çalışıyorum. lord of war için türkçe soundtrack lazım dediler. ve rüyamda yazdığım soundtrack şu afrikada silah satar sanki kendi sıkar gibi satarkende hayal kurar bütün insanlar gibiii oha çok iyi oldu falan diyip kaydetmeye çalışırken uyandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 ben çok güzel bi rüya gördüm. yanımdakini kaldırıp anlattım unutmayayım diye. sonra not aldım. kısa filmini çekicem. keywords:yanımdakini kaldırdım, kısa film çekicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar