Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010 Referandum Sonuçları

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

Bugün şahit olduğum MÜNFERİT bir olayı anlatayım.

Özürlü bir vatandaş, yanında CHP kadın kollarından bir bayan.

Kadın adama pusulada hayır olan kısmı gösterip bak buraya basacaksın mührü, hadi diyerek adamı paravanın arkasına yolladı.

Bunu CHP'liler yapıyor diye demiyorum ama bu kadar ucuz bu ülkenin siyaseti.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Paketteki 2 madde haric hepsi yapılmayıp 2si hızla uygulanacak o olacak. Cocuk istismarına devlet izin vermemeli mesela. Super bir madde ama ne zaman nasıl hangi yolla buna dur diyecek bir deay yok yani gunu gelir dur deriz acelesi yok olacak diger maddeler gibi.

bu madde zaten yıllar önce çocuk koruma kanunu nezdinde düzenlenmiş bir madde yani bu anayasa değişikliği olsada olmasada zaten vardı :)
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Kadın adama pusulada hayır olan kısmı gösterip bak buraya basacaksın mührü, hadi diyerek adamı paravanın arkasına yolladı.

adamın yanındaki kadın tanıdıgıdır, kendisi istemistir gostermesini.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

sipeyskeyk said:

adamın yanındaki kadın tanıdıgıdır, kendisi istemistir gostermesini.

muhakkak. oradaki bütün herkes kadına laf etti, ayıp değil mi diye. size ne dedi kadın. hayır şimdi bunu mu savunacaksın nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

GEd said:

balon said:

Boykotçuların çoğunun chp'ye oy verecek olduğuna da inanmayıp aksine tam tersine evet oyu atacağını bildiğim için bu sonucun hayırcılar için iyi bir sonuç bile olduğunu düşünüyorum.

Pusulada zaten ya evet ya hayır var chp yoktu.

emin misin?

ben şey diyordum, buna oy vermeden önce referandumda evet/hayır denilen maddelerle ilgili test yapılsın ve bu testin sonucuna göre verilen oylar değerlendirmeye alınsın. millet bilmeden atıyor çünkü oyları. hem bu sayede "benim oyumla seçimde sadece partiye oy veren bağnaz parti taraftarı salakların oyu nasıl bir olur ki?" döngüsü de kırılmış olur bak.

sonra da bu testte sorulan soruların dışarı sızdırıldığı tespit edilsin ve seçimler iptal edilsin..
netekim bize demokrasi bol gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

hayır sen neye satastıgının farkında degilsin. engellileri kullananlar bizzat su yasa ile evet diyenler. acıp okusaydın maddeleri anlardın.

adam evete basmak istedi de kadın hayır kısmını mı gosterdi nedir? cok biliyosun sanki aralarındaki muhabbeti de ötüyosun burda.

birincisi şu seviyesiz üslubunu düzelt.

ikinici görmediğin konu hakkında boş boş atıp tutma, adam kendinde değildi kadın 4-5 kere gösterdi bak burası bak burası diye. hayır oradaki herkes olayı gördü, ama bir tek sen doğrusunu biliyorsun değil mi?

bırak ya.

edit: ha bu arada "engellileri kullananlar" diyorsun. Sanırım "Sizinkiler"e bir saldırı olarak algıladın bunu. Ama öyle değil, bunu Türkiye'deki her siyasi parti yapıyor. Benimki genel bir eleştiriydi, ama anlayana sivri sinek saz...
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

sinad said:

Şu evet diyenler. gerçekten geleceğe mektup yazabilirler mi. Bi açsınlar çok değil 5 sene sonra. Neye evet demişsiniz neye hayır.
Kişisel gelişim için faydalı olabilir.

tayyip ne diyosa onu diyo onlar. biseyi okuyup anlamalarına luzum yok. coban/koyun iliskisi var.

yuru be

sakin olun, ettiginiz lafi gondermeden okuyun, kitlettirmeyin bana topici
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...