Roqq Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Ben bu oyuna kadar Pesciydim. Ancak şimdi Fifa aklımı aldı ya, çok hoş olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 ohş diyorum ben de çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 benim gamepadi görmüyor oyun ne yapmalı acaba :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Bhnjwymz5L0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 tunch said: benim gamepadi görmüyor oyun ne yapmalı acaba :S ben game settingsden controller bölümü boştu onları ayarladım gamepade göre sonra olduydu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 basıyorum algılamıyor işte bendeki sorun o :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Benim de algılamıyodu ama naptığımı unututm taktım çıkardım baştan açtım bişeyler yaptım asdadad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 moriQ said: http://www.youtube.com/watch?v=Bhnjwymz5L0 süpermiş bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 TINI GEYM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 said: fifa'nın şimdiye kadar en beğenilen sürümü neydi? 99. fifa'nın şu anda onun kadar beğenilen sürümü ne? 11. çıkart 99'dan. kaldı 88. bugün ayın kaçı? 18'i. at 10'u başından, at! kaldı mı sekiz? çıkart 88 den. kaç etti? 80. böl ikiye. ve işte milliyetçi hareket partisinin 40. yıldönümü. işte bu sebeptendir ki, pes'in demosunda bir maç yaptıktan sonra açıp defalarca oynadım, çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Pro cam'de koşarken fokuslanması çok tatlı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Pes 2011 sonrası dayanamayıp indirdim, oynadım. Akıyor mübarek, şahane olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ben Malum Dükkanlar A.Ş.'den siparişini verdim, 11 saate falan elimde olacak. demosu çok güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 çok güzel olmuş ya. lütfen sahadan çıkın arkadaşım diye türkçe anons yapıyolar stadlarda falan dasuhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holysuffer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Bakırköy taraflarında satın alabileceğimiz biyer yokmu yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 oyun mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 arkadaslar fıfa da pestekı gibi hem avrupa hem lig olayı var mı yoksa sadece lig mi oynuyoruz ornegin manager mode'da? Bu sorunun cevabı cok onemli benim için hem lig hem avrupa yoksa oynamamın mantıgı yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 avrupa var niye olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 fifa nın bi modelinde yoktu en son 2000lerde oynadım. sonrasında sanki bi versiyonunda sadece lig de oynuyorduk avrupa kupalarına acılamıyorduk. ondan dolayı sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ohş çok güzel oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 oyun güzel güzel olmasına,aşırı zor saç baş yonduracak kıvam da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 be pro modunu oynuyorum. oyuncum çok kazma. şutları alakasız. hangi statlara vermem gerek şutların anlamlı olabilmesi için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 be a pro da become a legend gibi orta halli bir oyuncuyla başlama yok mu acaba? neye istesem ben veriyor,tamam sonra exp ile arttırabiliyorum ama pes styla daha iyiydi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 pc de pes ile fifa arasinda fifa'yi sectim ben :D bakalim konsolda hangisi kazanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar