Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 11


Masquerade

Öne çıkan mesajlar

senko said:

e niye 2v2 online oyniyayayim ki zaten. tanımadığın adamla ne kadar koordine oynayabilirsin.
fifa'da var işte 11e11 oynanıyor. ama tam bir kaos var sahada. herkes forvet mübarek. online için gereksiz modlar bunlar.

ha arkadaş ortamında bambaşka tabii 2v2'ler.

sen hiç paticik fc maçı izlemedin galiba :)








reklam oldu biraz evet
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu herkesin yanındaki adama pas atmayıpta special movesla adam geçmeye calıstıgı.yandaki adam boş kaleye atıcak olsa bile pas vermeden şut çeken paticik fc mi :)

yalansız random 11 v 11 maçlar çok daha iyi olabiliyor.hani sanki yanındaki adamla akrabanla falan oynuyormuş gibi adamlar sana öyle pas atıyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben oynadım butun gun. oyun baya guzel olmus. fifa 10'da eksik olan ne varsa duzeltilmiş gibi. artık paslar ole her attığınız yere gitmiyo artık. pasları atıcağınız kişinin yakınlığına uzaklığına gore ayarlamak gerekio. ztn pas metrede gozukuyo ideal pas şiddeti. şutlar falan baya değişmiş. aşırtma olayı tamamen değişmiş. penaltı atmada çok değişik. wc2010'da sanırım vardı bole. baya zor ama alışınca rahat rahat atılıyo. bide elle oynama olayını koymuşlar. şutlar falan ele kola çarpabilio. şole bi sorun varki maçlarda çok fazla penaltı oluyo.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi şu oyunu PCde nasıl begenmiyorsunuz anlamadım yahu. FIFA10'u da PS3te begenmediniz o zaman, ya da kafanız iyi ve placebo etkisindesiniz.

bence kimse kimsenin lafına kanmasın, benimki dahil, gitsin demoyu indirip yargılamasını kendi yapsın. PS3teki FIFAnın aynısı, zevkten zevke koşuyorum sabahtan beri.

//ha bu arada demoyu PS3te de PCde de oynadım, bir iki kozmetik özellik dışında aman aman bir fark yok, pro passing PCdeki manual passingden çok farklı degil ve "BİR OYUNDA KALECİ OLMAK BENİM HAYATIMDAKİ YEGANE EMEL." şeklinde bir anafikre sahip degilseniz PS3 versiyonuna fazladan onlarca lira akıtmanıza da gerek yok.

//edit 2
"özelliklerin yarısının olmaması" gibi bir olay zaten yok, iki özellik eksik sadece, birisi pro passing öbürü de personality plus. personality plus ile fazladan 5-6 tane daha vücut modeli ekleniyor, pro passing'in olayı da pasların daha isabetli atılabilmesi analog ile. PC'de gamepadle oynuyorsanız inanın öyle aman aman bir fark yok yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...