Silmarwen Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 4.0.1'de geliyor Justice Pointler. 4000'in üstüne çıkamıyosun. 4.0.1 ile elindeki Triumph ve Frostlarla da 4000'in üstündeysen, 4.0.3 geldiğin 4000'in üstündeki Justice Point silinip para olarak geri dönecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Sawer arkadasım bu ısı bana bı acıklarmısım nası yapıyosun nası degıstırıyorsun :)bır turlu beceremedım bırde soyle bır sorun var bende bazen dwnloader calısıyo 20-30 arası dwl yapıyorum ama bazende yapmıyo ısın garıp tarafı modeme 44225 kere acıp kapayınca dwl tekrar devam edıyor bılgısı olan? ısın garıp tarafı aynı gun cafede dwl eddı evde etmedı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Merak ettiğim birşey var. Patch geldikten sonra bütün badgler JP ve paraya dönecek. Bu arada: - 80 lvl HC'ler Justice Point mu vermeye başlayacak artık? - Vendorlardan Justice point ile mi alışveriş yapcaz? Yani diğer anlamıyla HC farmlayarak lvl 264 vendorunu mu kullanabileceğiz JP ile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 heroicler bişey veriyomu bilmiyorum ama evet 264 item alınabilcek jp ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 öyle de napıcan itemi fln bu saaten sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Heirloom felan alacaksınız şimdi alın, özellikle triumph altında marklarınız varsa halen. 1815 mark ile anca cap'e vuruyorsunuz (5000 justice point), ondada sadece bu sayfadaki mavi eşyaları veriyor. http://www.mmo-champion.com/content/1989-Cataclysm-Release-Dalaran-Portals-Cataclysm-Epic-Stats#valorpoints bana gereksiz geldi, dungeondan 2 saniyede alabileceğiniz maviler için mark biriktirmek vesaire... T11 ve türevleri epic 264 eşyalar Valor puanı ile alınabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 cap i yanlış biliyor olmayasın? 300 küsür değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 300 badge mi? o linkde calculator var, 1815 badge e anca 5k cap oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 http://www.mmo-champion.com/content/?page=2 bak burada link var elindekiler le kac jp alıcagına bak bide su var Lich King Heroic dungeon boss -- 16 Justice Points Lich King daily normal dungeon -- 12 Justice Points Lich King daily Heroic dungeon -- 23 Justice Points Lich King raid boss -- 23 Justice Points Cataclysm Heroic dungeon boss -- 75 Justice Points Cataclysm daily normal dungeon -- 75 Justice Points Cataclysm daily Heroic dungeon -- 75 Valor Points Cataclysm 10-player raid boss -- 75 Valor Points Cataclysm 25-player raid boss -- 105 Valor Points şu varmıs bide We’ve revised the Justice Points conversion rate for Emblems of Triumph and Emblems of Frost. When the upcoming 4.0.1 patch goes live, these emblems will be converted into 11.58 Justice Points (up from the previously planned 2.75 Justice Points per emblem). Justice Points accrued above the soft cap of 4,000 will be converted to gold at a rate of 47.5 silver per point (down from 2 gold per point) when patch 4.0.3 goes live. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Yukarıdaki gibiyse 345 badge'e 4k cap'e gelinebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 gem/orb felanmı alim ben şimdi 700 er tane var hairloomları pvp gearlarını felan aldım zaten bütün specler içinStone keeperler ne olcak direk paramı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 stone keeperlar honor puanına çevriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 gem vendoru kalkacağına göre çok honor tutmanın bi mantığı yok gibi harciim o zaman pivipi heirlumu alam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 bastim 50kyi mount aldim ben, zaten capteydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 heirloom'lar 80'den sonra işe yarıyor mu? Neden harcıyorsunuz ki ona? Elbet level 1-85 heirloom gelmeyecek mi cataclysm'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 O gelen kadar yeni ırklarla oynamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 goblin & worgen kasacakların işine yarar şimdikiler diğerlerini alana kadar. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 hehehe alakasız bir insan olarak bişiler değişti mi oyunda son 15-20 gundur yoksa bu tartıştıklarınız yakın zaman fantezileri mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Haftaya 4.0.1 geliyor iste o zaman 1 revamp olucak herseye.Girer bakarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 bu yeni patchte yeni char kasmayla ilgili ne gibi bir değişiklik var göremedim? herkes patchte kasarım falan diyor da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 talent sistemi değişiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 4000 cap üstü fazla badgelerinizden kazacağınız gold aşırı az. Onun yerine heirloomları alıp saklayın elbet bir işinize yarar. Daha önceden fazla badge diye almadığınız mount vs gibi şeyleride alabilirsiniz. Patch gelince bütün herşey badge değil puan isteyeceği için şimdiden almakta yarar var. Zira 350 kusur badge üzerinde kaybedeceğiniz tek şey biraz gold. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teokhan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 arkadaşlar ufak bi sorum olacak... sizce bu puanlarla mı item almak daha uygun olur yoksa badge lerlemi..(bekleyip beklememe manasında) . iş yerinde olduğum için oyunla ilgili sitelere girip araştıramıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 3.3x 4.0.0 patchini indirdim 5 gb finish e bastım şimdi aynı patchi tekrar indiriyor bu ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Otrivine said: 3.3x 4.0.0 patchini indirdim 5 gb finish e bastım şimdi aynı patchi tekrar indiriyor bu ne ya? Tekrar indirmekten ziyade kontrol ediyor olmasın o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar