Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ehliyetsiz, alkollü: 2 Ölü.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dartanian said:

Yok korku kendim kullanırken değil.Bi arkadaşım veya ne bileyim otobüsteyken falan korkuyorum :D

abi sen kesinlikle motorsiklete binme,hele baska biri kullanacaksa hcc binme :D
Mesaj tarihi:
Abi evet, trafik her an ölümle burun buruna olabildiğin birşey. Profesyonel sürücü yoktur hatta, karşıdaki ne kadar iyi biliyorsa sen de o derece yaşama şansına sahipsin, acı gerçek.

Rahmetli dedem taksi şöförüymüş. Yılları direksiyonda geçmiş. Çok da dikkatli biri imiş kendisi, hatta babamdaki, bizdeki trafik ciddiyeti de onun sayesindedir yani. O eski zamanlarda, trafik bile adam gibi yokken karşıdan gelen kamyon patlatmış yani. Ne kadar iyi şöför olursan ol, daracık bi yolda üzerine gelen kamyon ya sana vurur ya sen yandaki uçuruma düşersin. O da birinci seçeneği yaşamış, kazada ölmemiş ama kırılan kaburgaları ciğerine batınca dolaylı yoldan ölmüş.

Bu örnek yani, şu anda da aynı. Sen normal gidiyorsundur makas atan bi şerefsiz bi anda seni de kendini de götütür. Alkollü biri yandan yola fırlar, sen hem kendin gidersin, hem onu biçersin. Adam ışığa dikkat etmez, alır götürür. Böyle bu işler.

Trafikte 2 göz yetmiyor, dört göze sahipmişsin gibi bakmak lazım işte.
Mesaj tarihi:
Motoru sevmem ama korkmuyorum bindim kazadan sonra arkadaşımın arkasında falan ama güveniyodum :D

Hakan gezdir beni sen hiç bişeyim kalmaz asdsada

He bi de o gün hava yastıkları patladı yandaki öndeki falan ondan dandik arabaya da binmek istemiyorum kaza yapcaksak hava yastığımız patlasın asd
Mesaj tarihi:
Bide motora alkollü adam bindirmemek lazım arkaya. Bizim bi arkadaş 36 gün mü ne yoğun bakımda kalmış bu yüzden, arkasındaki gerizekalı uzanıp freni çekmiş şaka olsun diye sanırım sdf
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Abi evet, trafik her an ölümle burun buruna olabildiğin birşey. Profesyonel sürücü yoktur hatta, karşıdaki ne kadar iyi biliyorsa sen de o derece yaşama şansına sahipsin, acı gerçek.

Ben kendimi oldukça pro buluyorum sürüş konusunda, az kazadan yırtmışlığım da yoktur hani bu sayede ama dediğin gibi sen en birinci olsanda kurtulamayabiliyorsun.. Abimde çok iyi şöfördü, belki benden daha iyi. 4 gün önce önündeki araba su birikintisine girince yalpalayıp kontrolü kaybediyor sonra abim bunun arabasının üstünden uçuyor, taklalar atarken camdan çıkıyor ve kurtulamıyor da boğulmaktan korkup banyo yapmamak gibi bişi kaza yaptım diye arabadan çekinmek ya da ben iice dengesizleştim oda olabilir ^_^'
Mesaj tarihi:
Bizim şey çok iyiydi.Alkollüydük herkes arkasına birini aldı 6-7 motor.Gidiceğimiz yere vardığımızda bi arkadaşın olmadığını farkettik.Çocuk arkasındakini düşürmüş yokuş çıkarken alkolün de etkisiyle farketmemiş yoluna devam etmiş kimse de farketmedi çocuğu.Döndüğümüzde yokuşta oturuyodu ayağına dkiş falan atıldı.Bu da böyle bi anım
Mesaj tarihi:
Dartanian said:

Bizim şey çok iyiydi.Alkollüydük herkes arkasına birini aldı 6-7 motor.Gidiceğimiz yere vardığımızda bi arkadaşın olmadığını farkettik.Çocuk arkasındakini düşürmüş yokuş çıkarken alkolün de etkisiyle farketmemiş yoluna devam etmiş kimse de farketmedi çocuğu.Döndüğümüzde yokuşta oturuyodu ayağına dkiş falan atıldı.Bu da böyle bi anım

AHAHAHAHAHAHAHASFDGHDSF abi of epic fail lan ahahahadhfdghfmg
Mesaj tarihi:
Dartanian said:

bir an için bunu anlatcaksın sandım korktum

milliyet
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Alkollü araba kul-lan-ma-ya-cak-sın. Bırak, bisiklet bile kullanmamak lazım.

Kendi canını hiçe sayman bi yana, başkalarının canını da seninle birlikte uçurman kabul edilemez bişey. Fazla delikanlı/cesur olmaya gerek yok. Ya içmeyeceksin araç kullanıyorsan, ya kullanmayacaksın içeceksen.

Başın sağolsun bu arada.

budur kesinlikle. evet üzücü, başınız sağolsun da, kusra bakmayın kızlar da haketmiş.
Mesaj tarihi:
Laorx said:

"haketmek" ne demek? şaka mısın sen? Biraz düşünüp yazın suraya.

hayır şaka değilim. Seagle çok güzel açıklamış.

Resmen davet çıkarmış, bile bile lades yapmış.

Kaldı ki hiç kimsenin başkasının hayatını boş yere riske atmaya hakkı yok. Girdiği şey ağaç değil masum başka bir otomobil de olabilirdi, başkasını da öldürebilirdi. En basidinden senin annen baban o sırada yoldan geçiyo olsa bunlar yüzünden bok yoluna ölebilir ya da sakatlanabilirlerdi.

Hani ilk vakası olsa yine anlaşılır ama alkolden daha önce ehliyetine el konmuş sabıkalı biri yani. Şunu yapacak umursamazlıkta olan insan zaten başına geleceği haketmiş, kendi edip kendi bulmuş demektir.

Trafikte alkollü kullanıp da ölenlere, makas atarak serseri gibi kullanıp ölenlere pek acımamak gerekiyor.
  • Yeni Oluştur...