Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Habertürk'ün yayını mı kesildi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
az evvel teketek'i izliyordum, kemal kılıçdaroğlu fazlasıyla açık ve net biçimde referandumu anlatıyordu ve sadece habertürk'ün yayını kesildi. diğer bütün kanallar duruyor. Merak ettiğim, bölgesel bişey mi yoksa genel mi?
Mesaj tarihi:
geri geldi ama 2-3 dakikalığına sadece habertürk gitti abi ve adam baya açık şekilde anlatıyodu hani. vallahi komplo teorisinden HERŞEYİNARGASINDAAMERKAİSRAİLNATOVAR cılardan zerre haz almam da yani ne bilim bu kadarı da artık teoriden çıkıyor gibi.
Mesaj tarihi:
Atv'de de başbakan vardı bu gece. Onda da bi ara yayın gitti bayaa. Hatta ben girdim odaya 1 dk sonra yayın gidince babam direk uğursuz çocuk geyiğine bağladı sdfghg
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Atv'de de başbakan vardı bu gece. Onda da bi ara yayın gitti bayaa. Hatta ben girdim odaya 1 dk sonra yayın gidince babam direk uğursuz çocuk geyiğine bağladı sdfghg

iyi neyse. kıllandırıyolar adamı durduk yere ya...
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Demek o anda adam fenalaşıp kalpten gitse, baban seni doğrayacak asdf
Mesaj tarihi:
Ya cuk oldu ama ben girdim yayın kesilmeye başladı 1 dk içinde de gitti, reklam girdiler hemen ahaha. Ben de öyle derdim harbiden sdf

Bide çok kötü bi altyapı lan. Önemli önemli adamlar çıkıyor yani, ikisinde de böyle fail olması çok fena. Aşk-ı memnu yayınlanırken böyle bişey olsa sorumluları atarlardı sdfgd
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

ahahahahahah
Mesaj tarihi:
Süper olm Haber Türk 1 ayda yandaş medya oldu sfdsdf
neydi o elemanın adı paso atar gider yapıyordu başbakana ama şimdi gelmiş geçmiş en büyük yalakası.. adnan hocaya siz mehdimisiniz efendim diyen kızdan bi farkı yok o derece lol
Mesaj tarihi:
Yiğit Bulut 2 senedir AKP tayfası zaten, mantıktan yoksun başarısız argümanlarıyla AKP'yi başarıyla savunduğunu sanıyo. Ama halkın çoğunun zaten anlamaya yetecek kapasitesi olmadığındna aslında başarılı işte. Yani o başarısız ama halk daha başarısız. Peh..
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Yiğit Bulut 2 senedir AKP tayfası zaten, mantıktan yoksun başarısız argümanlarıyla AKP'yi başarıyla savunduğunu sanıyo. Ama halkın çoğunun zaten anlamaya yetecek kapasitesi olmadığındna aslında başarılı işte. Yani o başarısız ama halk daha başarısız. Peh..

hey gidi hey bir ara sinan aygün'le beraber programlara çıkıp nasıl savunurdu laikliği,akp'nin yanlışlarını,hukukun çiğnenmesini.Birde bağırır çağırırdı öfkeyle. Sinan aygün ergenekoldan hapse girdi bulut a birşeyler olmaya başladı. Aklımın ucundan geçmezdi böyle döneceği.
  • Yeni Oluştur...