Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 az evvel teketek'i izliyordum, kemal kılıçdaroğlu fazlasıyla açık ve net biçimde referandumu anlatıyordu ve sadece habertürk'ün yayını kesildi. diğer bütün kanallar duruyor. Merak ettiğim, bölgesel bişey mi yoksa genel mi?
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 geri geldi ama 2-3 dakikalığına sadece habertürk gitti abi ve adam baya açık şekilde anlatıyodu hani. vallahi komplo teorisinden HERŞEYİNARGASINDAAMERKAİSRAİLNATOVAR cılardan zerre haz almam da yani ne bilim bu kadarı da artık teoriden çıkıyor gibi.
barbu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 kabloya basmış kameraman. sakin olun az. Kaynak
hoccemama Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 barbu said: kabloya basmış kameraman. sakin olun az. Kaynak allah bin belanı.... inci mi burası
barbu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 ne var ya. kaynak işte. beyler dedeler filan değil rahat olun. inci ile alakam yoktur
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 kameraman satılmış edit: ifade bozukluğu
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Atv'de de başbakan vardı bu gece. Onda da bi ara yayın gitti bayaa. Hatta ben girdim odaya 1 dk sonra yayın gidince babam direk uğursuz çocuk geyiğine bağladı sdfghg
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 SeaGle said: Atv'de de başbakan vardı bu gece. Onda da bi ara yayın gitti bayaa. Hatta ben girdim odaya 1 dk sonra yayın gidince babam direk uğursuz çocuk geyiğine bağladı sdfghg iyi neyse. kıllandırıyolar adamı durduk yere ya...
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 SeaGle said: Atv'de de başbakan vardı bu gece. Onda da bi ara yayın gitti bayaa. Hatta ben girdim odaya 1 dk sonra yayın gidince babam direk uğursuz çocuk geyiğine bağladı sdfghg Demek o anda adam fenalaşıp kalpten gitse, baban seni doğrayacak asdf
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Ya cuk oldu ama ben girdim yayın kesilmeye başladı 1 dk içinde de gitti, reklam girdiler hemen ahaha. Ben de öyle derdim harbiden sdf Bide çok kötü bi altyapı lan. Önemli önemli adamlar çıkıyor yani, ikisinde de böyle fail olması çok fena. Aşk-ı memnu yayınlanırken böyle bişey olsa sorumluları atarlardı sdfgd
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 SeaGle said: Atv'de de başbakan vardı bu gece. Onda da bi ara yayın gitti bayaa. Hatta ben girdim odaya 1 dk sonra yayın gidince babam direk uğursuz çocuk geyiğine bağladı sdfghg ahahahahahah
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Süper olm Haber Türk 1 ayda yandaş medya oldu sfdsdf neydi o elemanın adı paso atar gider yapıyordu başbakana ama şimdi gelmiş geçmiş en büyük yalakası.. adnan hocaya siz mehdimisiniz efendim diyen kızdan bi farkı yok o derece lol
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Yiğit Bulut 2 senedir AKP tayfası zaten, mantıktan yoksun başarısız argümanlarıyla AKP'yi başarıyla savunduğunu sanıyo. Ama halkın çoğunun zaten anlamaya yetecek kapasitesi olmadığındna aslında başarılı işte. Yani o başarısız ama halk daha başarısız. Peh..
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 nileppezdel said: Yiğit Bulut 2 senedir AKP tayfası zaten, mantıktan yoksun başarısız argümanlarıyla AKP'yi başarıyla savunduğunu sanıyo. Ama halkın çoğunun zaten anlamaya yetecek kapasitesi olmadığındna aslında başarılı işte. Yani o başarısız ama halk daha başarısız. Peh.. hey gidi hey bir ara sinan aygün'le beraber programlara çıkıp nasıl savunurdu laikliği,akp'nin yanlışlarını,hukukun çiğnenmesini.Birde bağırır çağırırdı öfkeyle. Sinan aygün ergenekoldan hapse girdi bulut a birşeyler olmaya başladı. Aklımın ucundan geçmezdi böyle döneceği.
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 yigit bulut cok komik lan, adamin %98i ego direk
sercio678 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 abi kesin bu işte nihat doğan var
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 bekir coşkun a 3 gün yazı yazma demişler referandum bitene kadar
Öne çıkan mesajlar