Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

abiiiiiiiiiiiiiiii portnoy :(

barnacle

Öne çıkan mesajlar

xunn said:

Ne alakası var lan benimle? Adam tırt, grupları daha tırt. Ben nerede devreye girdim?

Herneyse gidin Brethren of Free Spirit, Peter and the Wolf falan dinleyin, orta okulda sıra arkadasınızın "Abiieeağ, çok kral grup off sololara bak yeaa" diye tavsiye ettigi grupları artık bırakın.

Bu posta sinirlendiyseniz hala internette yenisiniz ve gidip yüzünüze bir su vurun, ve annenize "BEn bugün trollendim" diyin.

Evet annenizle yasadıgınızı biliyorum.

"Çok ama çok underground, bizim bodrum katındaki kapıcıdan başka kimsenin bilmediği isimler yazayım ki entelliğime entellik katayım, ha bir de inanılmaz troll bir insanım biliyor musunuz, herkesin aggrosunu alıyorum. İnsanlar hipster dediğinde de alınıyorum ama çaktırmıyorum."
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:

Ne alakası var lan benimle? Adam tırt, grupları daha tırt. Ben nerede devreye girdim?

Herneyse gidin Brethren of Free Spirit, Peter and the Wolf falan dinleyin, orta okulda sıra arkadasınızın "Abiieeağ, çok kral grup off sololara bak yeaa" diye tavsiye ettigi grupları artık bırakın.

Bu posta sinirlendiyseniz hala internette yenisiniz ve gidip yüzünüze bir su vurun, ve annenize "BEn bugün trollendim" diyin.

Ooooooooo.Bold lu laf beni benden aldı.Çok büyük laf etmiş orada yazar.Üstelik savunma şansı bile yok inkar da edemezsiniz adam biliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

MADBOY said:

xunn said:

"Çok ama çok underground, bizim bodrum katındaki kapıcıdan başka kimsenin bilmediği isimler yazayım ki entelliğime entellik katayım, ha bir de inanılmaz troll bir insanım biliyor musunuz, herkesin aggrosunu alıyorum. İnsanlar hipster dediğinde de alınıyorum ama çaktırmıyorum."

Can çok amatörsün.

Akhlaur'un geçen yaz ne dinlediğini biliyorum. Duuun duun dunnnnn.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Bunu ilk duyduğumda ben de çok üzülmüştüm, hele ki Wiki sayfasındaki zaman tüneline bakıyosun, portnoy en baştan beri var, bırakıyo, bi daha DT eskisi gibi olmaz falan dediydim de, a dramatic turn of events çok güzel albüm oldu bence gerek breaking all illusions ile, gerek outcry ile, gerek lost not forgotten ile, bayaa dinleniyo yani. Mangini de çok süper bi herif belli ki.

Diğer yandan A7X dinlemeyen biri olarak bugün Nightmare, Buried Alive ve Nightmare albümünden bi iki şarkı daha dinledim, Portnoy'un geçişi gayet iyi olmuş bence :) Nightmare'deki pedallar neydi öyle ya. Bayaa iyiydi.

Gerçi A7X'i de bıraktı ama olsun. Kafası karışık abimizin. Dolapdere'de dümbelekçi olucam derse şaşırmam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...