MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 xunn said: Ne alakası var lan benimle? Adam tırt, grupları daha tırt. Ben nerede devreye girdim? Herneyse gidin Brethren of Free Spirit, Peter and the Wolf falan dinleyin, orta okulda sıra arkadasınızın "Abiieeağ, çok kral grup off sololara bak yeaa" diye tavsiye ettigi grupları artık bırakın. Bu posta sinirlendiyseniz hala internette yenisiniz ve gidip yüzünüze bir su vurun, ve annenize "BEn bugün trollendim" diyin. Evet annenizle yasadıgınızı biliyorum. "Çok ama çok underground, bizim bodrum katındaki kapıcıdan başka kimsenin bilmediği isimler yazayım ki entelliğime entellik katayım, ha bir de inanılmaz troll bir insanım biliyor musunuz, herkesin aggrosunu alıyorum. İnsanlar hipster dediğinde de alınıyorum ama çaktırmıyorum." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 bu xunn denen arkadaş 4chanda çalışıp geliyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 1000sene aynı şeyi kim yapmak ister ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 http://www.garaj.org/ilan/553341/merhaba-ben-mark-portnoy-grup-ariyorum selam ben mark portnoy grup arıyorum ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 xunn denen arkadaş çok hipster ama inkar ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Sparkcaster said: http://www.garaj.org/ilan/553341/merhaba-ben-mark-portnoy-grup-ariyorum selam ben mark portnoy grup arıyorum ahahah konsept çok iyi. adam akıllı yazılsa efsane olabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=5HSwFR0uZVQ Arkadaki kızlar yüzünden geçmiş olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Orta yaş krizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 xunn said: Ne alakası var lan benimle? Adam tırt, grupları daha tırt. Ben nerede devreye girdim? Herneyse gidin Brethren of Free Spirit, Peter and the Wolf falan dinleyin, orta okulda sıra arkadasınızın "Abiieeağ, çok kral grup off sololara bak yeaa" diye tavsiye ettigi grupları artık bırakın. Bu posta sinirlendiyseniz hala internette yenisiniz ve gidip yüzünüze bir su vurun, ve annenize "BEn bugün trollendim" diyin. Evet annenizle yasadıgınızı biliyorum. Ooooooooo.Bold lu laf beni benden aldı.Çok büyük laf etmiş orada yazar.Üstelik savunma şansı bile yok inkar da edemezsiniz adam biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 bazen keske annemizle yasasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 avenged sevenfold>dream teather ne trol ne başka bişi nacizane görüşüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 MADBOY said: xunn said: Ne alakası var lan benimle? Adam tırt, grupları daha tırt. Ben nerede devreye girdim? Herneyse gidin Brethren of Free Spirit, Peter and the Wolf falan dinleyin, orta okulda sıra arkadasınızın "Abiieeağ, çok kral grup off sololara bak yeaa" diye tavsiye ettigi grupları artık bırakın. Bu posta sinirlendiyseniz hala internette yenisiniz ve gidip yüzünüze bir su vurun, ve annenize "BEn bugün trollendim" diyin. Evet annenizle yasadıgınızı biliyorum. "Çok ama çok underground, bizim bodrum katındaki kapıcıdan başka kimsenin bilmediği isimler yazayım ki entelliğime entellik katayım, ha bir de inanılmaz troll bir insanım biliyor musunuz, herkesin aggrosunu alıyorum. İnsanlar hipster dediğinde de alınıyorum ama çaktırmıyorum." Can çok amatörsün. Akhlaur'un geçen yaz ne dinlediğini biliyorum. Duuun duun dunnnnn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 buumbuumbuumbuum i want you in my room Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 vengabooyssssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Sparkcaster said: xunn denen arkadaş çok hipster ama inkar ediyo Nigga please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Bunu ilk duyduğumda ben de çok üzülmüştüm, hele ki Wiki sayfasındaki zaman tüneline bakıyosun, portnoy en baştan beri var, bırakıyo, bi daha DT eskisi gibi olmaz falan dediydim de, a dramatic turn of events çok güzel albüm oldu bence gerek breaking all illusions ile, gerek outcry ile, gerek lost not forgotten ile, bayaa dinleniyo yani. Mangini de çok süper bi herif belli ki. Diğer yandan A7X dinlemeyen biri olarak bugün Nightmare, Buried Alive ve Nightmare albümünden bi iki şarkı daha dinledim, Portnoy'un geçişi gayet iyi olmuş bence :) Nightmare'deki pedallar neydi öyle ya. Bayaa iyiydi. Gerçi A7X'i de bıraktı ama olsun. Kafası karışık abimizin. Dolapdere'de dümbelekçi olucam derse şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Icy tower oyna sıkıldıysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar