Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

beyler kız var

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Geçenlerde bir haber okumuştum, ama onda işler daha ileri aşamadaydı, önerilen teklif daha büyüktü, ama başlığı gördüm göreli arıyorum, bulamadım :(
Mesaj tarihi:
Çok eğlenceliymiş :) kıza gelen twitlerden biri:

@cumhuriyet_kizi ya tamam balım, kişiliğine saygı duyuyorum. ben zaten çağdaşım, muasır medeniyet seviyesinde sevişelim diyorum.

Bu kız eğer inci'den değilse ben de internet dünyasına yeni geldim arkadaşlar.
Mesaj tarihi:
foto buram buram fake kokuyor.

ama şu yeni yetme "evet cumhuriyetçiyiz" triblerindeki insanlarla bırak yemek yemeyi SEVİŞMEM bile lan?!
rahat bıraksınlar abi Atatürk'ü. amma rant karizma artistlik yapılıyo Atatürk, cumhuriyet üstünden. Tipsiz tipsiz emolar, tiki koca gözlüklü yavşak kızlar ve daha pek çoğu "cömhöriyetçiyöööz ölsün vatanı bölmek isteyenler" tribinde dolaştıkça kafalarını birbirine tokuşturup SAWARı DOOOOOOOOOOOOOO diye bağırmak istiorm
Mesaj tarihi:
hatırlar mısınız bilmem, özal zamanında seçim öncesi altın dağıtıyorlardı. arabayla önce anons edip, sonra da kuran'a el bastırarak "bu partiye evet basmak" şartıyla yemin etmek şartıyla altın veriyorlardı herkese. Bizim kapıcının karısı da partiyi hiç haz etmese de gitti, altınını aldı, yeminini etti geldi.

Eee yemin de ettin napıcan şimdi diye sordu ananem, "e tamam, onlara basıcam, ama diğer partilere de basmıycam diye bişi demedim ki. hepsine basıcam oyum geçersiz olacak" demişti.
Mesaj tarihi:
Geçen bi konuda anlattım, aynısını belediye seçimlerinde yaptılar burda ahahahasda

Seçilemedi bide oyu da çok azdı, altın dağıttıkları mahalleye gidip haram zıkkım olsun diye bağırdılardı zıhızıhı

Bide battı altın dağıtıp seçilemeyince herif
  • Yeni Oluştur...