Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 http://twitter.com/cumhuriyet_kizi/status/23928352371 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 HAYIIIIIIIIR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 yemeği kim ısmarlicak.biz ısmarlicaksak iyiymiş bi ömürlük ihtiyacı çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 abi izmir'miş. benden kaçmaz. evet verecektim, burada onlarca sayfa bunu savundum. ama hayır da bir opsiyon şuan. asşdlkasşdkldfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 old Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Geçenlerde bir haber okumuştum, ama onda işler daha ileri aşamadaydı, önerilen teklif daha büyüktü, ama başlığı gördüm göreli arıyorum, bulamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 hayır'ı basarım akşama da sana basarım diye tweetlemek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Ha bilmemne dünya kupasını kazanırsa oral yapıcaktı bu iş yapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 sinad said: hayır'ı basarım akşama da sana basarım diye tweetlemek istedim. rt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 sinad said: hayır'ı basarım akşama da sana basarım diye tweetlemek istedim. tweetle hacı tutan mı var allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 SeaGle said: Ha bilmemne dünya kupasını kazanırsa oral yapıcaktı bu iş yapmaz Aynen abi sen çok yaşa ya buldum sayende. İşte Teklif Budur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 para karşılığı cinsel münasebete girenle ne farkı var ? hayırda hayır var (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Birinde sadece para alıyo, diğerinde hem yemek yiyiyo hem kendi ideolojisini körüklettiriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 sipeyskeyk said: abi izmir'miş. benden kaçmaz. evet verecektim, burada onlarca sayfa bunu savundum. ama hayır da bir opsiyon şuan. asşdlkasşdkldfasabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 ..ne kadar başarısız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 pffff istanbuldayım pazar günü oy veremiyorum o yüzden >>>>>>>>.<<<<<<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 büyük foto! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Çok eğlenceliymiş :) kıza gelen twitlerden biri: @cumhuriyet_kizi ya tamam balım, kişiliğine saygı duyuyorum. ben zaten çağdaşım, muasır medeniyet seviyesinde sevişelim diyorum. Bu kız eğer inci'den değilse ben de internet dünyasına yeni geldim arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 foto buram buram fake kokuyor. ama şu yeni yetme "evet cumhuriyetçiyiz" triblerindeki insanlarla bırak yemek yemeyi SEVİŞMEM bile lan?! rahat bıraksınlar abi Atatürk'ü. amma rant karizma artistlik yapılıyo Atatürk, cumhuriyet üstünden. Tipsiz tipsiz emolar, tiki koca gözlüklü yavşak kızlar ve daha pek çoğu "cömhöriyetçiyöööz ölsün vatanı bölmek isteyenler" tribinde dolaştıkça kafalarını birbirine tokuşturup SAWARı DOOOOOOOOOOOOOO diye bağırmak istiorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 bence de sevişmezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 abi tamam cumhuriyetçilik atatürkçülük iyi güzel de böyle 'oyunu şu yönde kullananlarla yemeğe çıkacağım' olayı bu değerleri ayağa düşürmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 abi kıza gelen mesajları okuyunca iyice ifrit oldum, evet diyeni ayrı mal hayır diyeni ayrı mal be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 hatırlar mısınız bilmem, özal zamanında seçim öncesi altın dağıtıyorlardı. arabayla önce anons edip, sonra da kuran'a el bastırarak "bu partiye evet basmak" şartıyla yemin etmek şartıyla altın veriyorlardı herkese. Bizim kapıcının karısı da partiyi hiç haz etmese de gitti, altınını aldı, yeminini etti geldi. Eee yemin de ettin napıcan şimdi diye sordu ananem, "e tamam, onlara basıcam, ama diğer partilere de basmıycam diye bişi demedim ki. hepsine basıcam oyum geçersiz olacak" demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Geçen bi konuda anlattım, aynısını belediye seçimlerinde yaptılar burda ahahahasda Seçilemedi bide oyu da çok azdı, altın dağıttıkları mahalleye gidip haram zıkkım olsun diye bağırdılardı zıhızıhı Bide battı altın dağıtıp seçilemeyince herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 bir de çek cumhuriyetçileri var.. onlar daha bi acaipmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar