Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Korku filmlerinin korkunçluğu ölçmek.

heso

Öne çıkan mesajlar

bi film vardı adamın birisi karısıyla oğluyla dağın başında bi eve gidiyorlardı. Adam sürekli bi kitap yazıyordu . Aslında tüm o kağıtalara karım ve oğlumdan nefret ediyorum onları öldürmek istiyorum yazmıştı. Neydi filmin adı hatırlayan var mı?

Esas korku filmi odur bence. İlla kan gövdeyi götürmek zorunda değil.[signature][hline][Gladiator] Zagor Gladius
U2 was a spyplane.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zagorx, 17 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
bi film vardı adamın birisi karısıyla oğluyla dağın başında bi eve gidiyorlardı. Adam sürekli bi kitap yazıyordu . Aslında tüm o kağıtalara karım ve oğlumdan nefret ediyorum onları öldürmek istiyorum yazmıştı. Neydi filmin adı hatırlayan var mı?

Esas korku filmi odur bence. İlla kan gövdeyi götürmek zorunda değil.

shining olabilir[signature][hline]in the disco
Sosyal ağlarda paylaş

Bu hep kafamı kurcalayan bir konudur aslında. Korku filmleri bence (gerilim değil) izleyici ile yapılmış yazısız bir antlaşmadır. Bunun hatta bir adı var sanırım, bir sinemacı arkadaşım söylemişti unuttum. Eğer filme korkmak için gitmezseniz iki şey oluyor: Ya çok rahatsız olmuş bir şekilde çıkıyorsunuz filmden, ya da gülüyorsunuz, saçma geliyor olanlar. Zaten ikisi beğenilmeyen korku filmleri için yapılan yorumlar fark ettiyseniz. Ben bu antlaşmaya imza koyamadığım için korku filmlerine gitmiyorum zaten :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sosyal ağlarda paylaş

ehe yok sorun sende degil. shining ve rose red konagı ikiside hayvan gibi uzun ama öle korkunc falan degil ancak insanı geren, rahatsız eden filmler.[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU

Katil-lvl 50 parasız asker-kay
Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay
Mothman-lvl 49 buffbotmuş-Kay

Sosyal ağlarda paylaş

ring veya cevapsız çağrı kat kat daha korkunç filmler bence shining ile karşılaştırınca. Hele cevapsız çağrının sonunda kızla birlikte sizde tükeniyorusunuz ölsede kurtulsa vede kurtulsak diye :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

ben çoğu korku fılmlerını gulerek ızlıom nedense hıc korkmuom arkadaşlar bı daha benı film izlemeye çağırmıolar :) :)[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

ben çoğu korku fılmlerını gulerek ızlıom nedense hıc korkmuom arkadaşlar bı daha benı film izlemeye çağırmıolar :) :) ama ring de telefon çalıo ya bı bolumde o fılm ı gosterdıkden heemen sonra bızım telefon calmıstı hass noluyoz lan fln olmustum meğersem babaammış
[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.

[Bu mesaj Shagrath tarafından 18 Ağustos 2004 19:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Oh be millet nerelerden para kazanıyor. Bende bir kitap yazıcam.
Fibonacci Korku Sineması
isminde.
Korku filmlerindekiğ efektlerin ve öenmli sahnelerin fibonacci serisiyle sürelerinin belirlenebileceği tezini anlatıp saçmalıycam. Kitabım da o gazeede bu gazetede haber olacak yüz tane dandirik gece talk showua çıkıcam, din profesorleriyle tartışma programlarında didişicem.
Adamı dinden imandan çıkarır bunlar.
Töbeee yarabbim töbeeee
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...