-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 www.trialsofatlantis.com DAoC'un yeni exp. packi. daha önce konuşulmadı sanırım burda. Oyun Atlantis, yani su altı şehri üzerine kurulu olacakmış. Üç realminde su altına gidebilmek için portalları olacakmış. Su altı efektler, yeni zindanlar, her realm için 1 yeni ırk gelicekmiş. Grafikler de düzeltilip daha iyi hale getirilicekmiş. SS'ler henüz gösterilmior. kayık gibi yeni taşıma araçları olacakmış. oyuna süper bi hava katıcak bence bu exp. pack. Su altında oyun çok renklenicek eminim. ayrıca kayık vs. gibi aletler çok güzel olur. kısa zamanda çıkar inşallah.[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Cikmasin, housingden bile bahsetmemisler, uo gibi 15 tane expansion cikmasin. Hem cuzdana hem oyuna zararli :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, GM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 hem SI hem bunu mu alacaz şimdi bide oha ya en kötü şey işte habire exp çıkarıyolar daha SI 1. senesini bilem doldurmadı[hline] DAoC: Seyid Battal @ Exc|Alb (inactive) UO: Ivan Valiant @ OSI|Atl (inactive) CS,TF,HLDM: =LeadeR= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 eheh sen bi de beni düşün. makinayı yeniledim şimdi SI almak için para arıom. ben daa SI yi alamadan herifler çıkarcak bunu şap gibi kalıcam ortada. en kısa zamanda bi SI edinmeliyim. SI için sistem topladık o kadar. bu arada arkadaşlar sistemi şöyle yaptım: AMD 2000+ , 512 ddr ram, radeon 9500 pro, MSI anakart sizce nasıl olmuş? SI de rahat edermiyim artık bu sistemle alınca SI yi?[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 ya adamlar haklıla eve online çıktı şu günlerde. sonra shadowbane asıl DAOC un rakibi çıktı 1 ay önce. Daoc u güncel tutup oyuncularını kaybetmek istemiolar bu yüzden habire exp pack çıkarmaya başlıycaklar. bence doğru da yapıolar. hele bu atlantis çok hoşuma gitti benim sualtı falan çok hoş olacak.[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 ahah nası soygun nası soygun..[hline]Wıpe that grın off your face! Your Brotherhood ıs no dıfferent from us. We both take what we want from these savages. If you thınk your cause ıs any more selfless than ours, you're sadly mıstaken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 www.mythicentertainment.com/press/atlantis.html bu da mythic tarafından yapılan basın duyurusu. çıkış tarihiyle ilgili olarak: "Dark Age of Camelot: Trials of Atlantis is slated to ship to retail in Q4 2003. The expansion will require the original Dark Age of Camelot as well as the Shrouded Isles expansion." bu da ilginç bi olay: "Dark Age of Camelot: Trials of Atlantis will be distributed by Vivendi Universal Games in North America, Australia, New Zealand and South Africa. Dark Age of Camelot and Shrouded Isles were developed by Mythic Entertainment, co-published with Abandon Entertainment and distributed by Vivendi Universal Games" :)[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Yetismek istiyolarsa koysunlar siteye download edelim :) Soygun basbaya.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, GM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 hem yetişip hem para kazanmak varken neden bedava dağıtsınlar oeh mesela sen çıkınca almıycanmı bunu? biliom alıcan :) istersen alma....[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 lol ben daha SI almadım ya s*çtılar bütün planlara bide SWG falan hayali kuruyodum ühü[hline] DAoC: Seyid Battal @ Exc|Alb (inactive) UO: Ivan Valiant @ OSI|Atl (inactive) CS,TF,HLDM: =LeadeR= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 ben de almadım sistem kaldırmıo diye. şimdi sistem aldım SI alamıom para kalmadı. oeh[hline]Oski The XXL Hero Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 E öh, insan patch halinde yapar yenilikleri. Yeni başlayacak adamlar (ben) ne yapsın 90$ mı vercem ben şimdi bunlara? Bari gold edition çıkarsalarda hepsini ucuza kapatsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 var zaten daoc ile SI için gold edition. ama bu exp packini çıkmasına daha baya bi var. o yüzden şimdiden al sen ikili gold editionı. beklenmez üçlüsü[hline]Oski The XXL Hero Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Ya durun bakalım daha neler çıkacak. RvR işke ilgili bi expansiondan bile bahsediolar :) SWG vs. çıkınca kaptırmamak için hayal edemeyeceğimiz yenilikler getirecekler eminim. Sıkı bi rekabet bu iş. Oyuncularını kolay kolay kaptırmaz hiç bi firma.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 42) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 News olarak daha önce sitede vermiştim, bu sene içerisinde 3 yeni expansion var sadece 1 tanesi sene sonunda paralı olarak çıkacak diğer 2 expansion dl edilebilir olacak free, housing ve RvR değişiklikleri bu iki free patch'in içeriği.. Zaten SI'ın fiyatı da bayaa bir düştü sanırım, takip etmiyorum ama Zet 10$'a aldım falan dedi ( sıkmadıysa tabii ) İlk alış olarak biraz tuzlu olabilir ama daha önceden zaten Daoc ve SI'ı almışsan o kadar da koymaz gibi geliyor.. Bakalım hayırlısı zaman gösterecek Mythic amcaların planlarının neler olduğunu..[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 bosverin olan paraya olsun oyunun gelismesi daha onemli bence alcagimiz zevki katlicak hem insan surekli ayni yerlerde bayiyo yeni yerler guzel olur[hline]Us Kay Server -=Merc=- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute_X Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Hocam ayak üstü derim buna ben tamam güzlel sevdiğimiz yunu oynamak güzel ama habirede exp çıkarsa işler biraz yön değiştirir.Sonuçta adamın evladıd eğiliz çakarda çakar bize bak kızdım şimdi[hline]Kutsal Bakirenin Koruyucusu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ascahisien Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Bu arada housing ile ssleri camelot vaulta koymuslar. http://camelotvault.ign.com/thegame/foundations/hiberniass.shtml Bu hibbyler icin housing ssleri.Diger irklari koymayi usendim kurcalarsaniz bulursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Beyler DL ediceksiniz paralı expension icin daha var...[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkdaemo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Daoc gold editin haziran 6 sinda cikiyo.. Daoc + SI 26$[hline]Darkdaemonious XXII--MLF--50 Nightshade Daemonious--MLF--50 Warden Daemonious--Andred--50 Champion Bolbot--MLF--50 Nurture Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 hahaha BW forumlarinda bir lafa cok gulmustum bu konu ile alakali... "Sonunda Mythic Master Of Water RA sinin kullanilabilecegi birsey buldu"[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (semi-retired) Excuse Me lvl32 infiltrator - Grandmaster Tailor (non-stop exping) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 lol :D ozaman benim mow 4 bosha gitmesin bunuda alak [hline]Aluvian ençantiris Hibby/Prydwen Rhaea Rencir Hibby/Prydwen Aluvian VVarden Hib/exc [sold] [Bu mesaj SeriaLKilla tarafından 09 May 2003 22:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 lol[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (semi-retired) Excuse Me lvl32 infiltrator - Grandmaster Tailor (non-stop exping) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 hehe[hline]Chep Infiltrato ALb/Excal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar