df Mesaj tarihi: Mart 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2022 ilk gün audiobook olanı aldım ben. çok hızlı rekor kırdı adam. helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2022 5. kitap için progress başladı sonunda. %7 şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2024 bugün çıktı 5. kitap Wind and Truth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2024 Ben unutmuşum 1 2 ay kala eskileri tekrar okuyacaktım. Umarım güzel bi final olur. Hızlıca okuyayım diğerlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Aralık 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2024 final? 5 kitap daha yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2024 5 i bi arc diğer 5 i bi arc olacak demişti. Yani aynı evrende geçen iki farklı hikaye gibi. Şimdiye kadar olan için final oluyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 6, 2024 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2024 Bunu bekliyordum bende, tekrar okuyacağım şimdi hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2024 Tam poe2nin çıktığı gün haksızlık bu ya Q_Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2024 Raze, 06.12.2024 23:02 tarihinde dedi ki: final? 5 kitap daha yok mu? toplam 10 kitap olacak ama işte bundan sonra ara veriyor. 6. kitaptan önce Mistborn era 3 başlayıp bitirecek. Arada Elantris 2-3, Warbreaker 2-3, white sand novelization da gelecek. 6. Kitaba baya var yani. Cosmere devam edecek de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2024 5. kitaptan önce recap isterseniz de bu video iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar