Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 e zaten ilk çıktığından beri öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Hee, 1 sene onceki patch'le gelmis bayagidir oynamadimdan haberim yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 cyclone dan kimse yok mu , pvp sirasi ve kalitesi hakkinda yorum yapabilcek ? transfer yapicaz birkac gun icersinde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 en iyi eu grup kalite olarak sıra - stormscale de horde 2-3 dakikada geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Stormscale'da karakter acmaya karar verdim. Server cok kalabalik. Bu iyi mi kotu mu olacak bilemiyorum. Bir de Raf sistemini arastirdim. 3x Xp vs. guzel seyler veriyor. Dual box yapmaya karar verdim. Ikinci karaktreri Trial actim simdilik. Hosuma giderse 2 accountla birden oyanarim. Bilizzard bariz destekliyor bu multibox olayini. Hile falan degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 legal hile diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 legal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 yeni başlık açmıyım ben de burdan sorıyım horde , druid başlamak istiyorum gel yanıma bizim server/guild iyi diyen var mıdır? catada raid yapmak istiyorum ama "casual" takılırım diyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 tunç yooooooooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ahhah deno yeni mi gördün wow oynadığımı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 goblin priest varsa kasıcam yoksa worgen priest kasıcam. oda yoksa hunter'a devam. server fark etmeyecek valla, nerede arkadaş var oraya geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 tüm race'ler her class olabilecek diye bir şey duydum ama var mıdır aslı astarı, umarım yoktur undead paladin fln :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 hiç mi okumuyosunuz wowhead falan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 yeni baslıyıcaklar frostmane - horde - vay ak ama druid alamıyomuşuz malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 warr pala veya DK olur mu? tank olarak, diğer roller de olabilir shaman da olabilir belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Adam kendi druid ondan öyle diyor, resto druid lazımmış yoksa guilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 tunch said: warr pala veya DK olur mu? o ne ya 3 tane tank mı kastın :) hayır yeni kascaksın tamam tamam :) vay ak'de kimler war ki, migrate mi etsem cata gelince acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Ben stormscale da actim. Hemen hic turk yok gibi. Bir tane Turk guild buldum, Horde tarafinda. Ortam kalabalik ana baba gunu... Latency'de guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Ya bende böyle guildlere muildlere dahil olmak istiyorum. Yıllardır en amatör seviyede kalarak oynamasını başaran bir insanım, bana katlanacak insanlar var mı aranızda? Eğlencesine oynayan? Bende oraya gelip açayım bir char. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 vay ak var işte, oraya kayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Nerde onlar? Search'te çalışmıyor forumda pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 az daha sabredin 1 hafta icinde vay ak yi yer altindan cikartip halka acicaz, taniticaz cata icin hedeflerimizi belirticez vay ak raid yapip end game goriyim, zaferden zafere kosiyim banka onumde epiclerimi gosteriyim, bir guild bulup karakterimi giydirip daha iyi bir guilde geciyim diyen insanlara gore degil onu bastan belirtiyim, WotLK de bunu cok yasadik vay ak zamaninda hardcore raid yapmis is, okul veya evlilik nedeniyle no lifer gibi oynadigi gunleri geride birakmis eglenceli bir wipe i 5 dropa tercih edebilicek arkadasliga ve muhabbete onem veren donem donem veya ayda yilda bir oyniyabilen ve herseyden ama herseyden onemlisi kendisi gibi gamer olan patilerle, pati kulturunun egemen oldugu bir guildde sakin bir ortamda harala gurele ile dram olmadan oynamak istiyen insanlar icin ikinci en onemli nokta ise ne olursa olsun gelirken bize class sormayin, ne ile oynamak istiyorsaniz onla gelin ha derseniz aktif class durumu ne o zaman soyleriz su classtan cok var sundan az var diye ki zaten onemi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 VAY AK'de kızlar teklif ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 TAM BANA GÖRE, GELİYORUM BENİDE ALIN. Ben öyle bir adamım ki WOW bölümünde tercüman gerekiyor anlayabilmem için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 hunty said: Ben stormscale da actim. Hemen hic turk yok gibi. Bir tane Turk guild buldum, Horde tarafinda. Ortam kalabalik ana baba gunu... Latency'de guzel. ay yıldız var turk guildi pve takılıyorlar ve baya saglam pvp yapan türkler var sen daha yeni oldugun icin sanırım, denk gelmemişsin ama dediğin gibi cok fazla degiller bir elin parmakları .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar