barbu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Eralp said: Abi beni en çok rıdvanın PAS AT, SOLA VER, EMRE GERİ DÖN gibi lafları rahatsız ediyor. Acayip sinir oluyorum anasını satıyım pes oynuyor sanki gerizekalı, yorum yapacağı yerde komut veriyo. rıdvan demese atmazlar ama bunu biliyosun dimi. en iyi rıdvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Jaxx said: barbu said: acun bu arada ilk futbol muhabiri olarak çıktı. bilmeyenler için not düşeyim. Bilmeyenler için Acun'un Öztürk Pekin'e "brezilyalı fanatikler" eşliğinde bağlandığı video'yu da koyardım ama bilmeyen yoktur galiba. bilmeyenler için acunun geçen yıl yetenek sizsinizde jürilik yaptığını da söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Bilmeyenler icin, Acun'un uc tane kiz cocugu oldugunu da eklemeyi unutmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Ayrıca bilmeyenler için, acun kadıköy anadolu lisesi mezunudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 barbu said: acun bu arada ilk futbol muhabiri olarak çıktı. bilmeyenler için not düşeyim. futbol muhabiri olarak cıktı, yorumcusu degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 e alıntılamandaki amaç nedir ben ne demişim? sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 yani forever diyo ki damlaya damlaya arı maya, dikkat et arkandaki koca bir kaya. diyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 barbu said: e alıntılamandaki amaç nedir ben ne demişim? sdfs amaç şuydu, sen üstündeki mesaja acundan yorumcu olursa mesajına böyle bir cevap verince, ona istinaden. senin mesajın şey gibi oldu, neden yorumcu olmasın, muhabir olarak başladı felan gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 bu arada rıdvan bokunu cıkartmaya başladı. millet cok iyi yorumcu felan dedikce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 calimero said: DarKRideR said: bu arada yardımcı hakemin sabri'ye yürü git lan şeklinde hareket etmesi harikaydı asdfdas Birisi şunu bulsun, hatta gif ini yapsın yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 rıdvan maç mı yorumluyo playstation mı oynuyo belli değil; at sağa, uzun oyna, in sıfıra geçersin sen onu, aferin, tamam vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Khelben said: Onur Fenerin şampiyonluğunu ve Türkiye kupasını kesti ya, Türkiye'nin en iyi kalecisi üzgünüz beyler :D Öte yandan, Arda-Hamit-Tuncay 3lüsünün ekstra katkılarıyla bu maçı götürdük. Türkiye'de Mehmet Topal ve Necip gibi isimler varken orta saha kesinlikle Aurelio ya kalmamalı. 1-2 yıl Topal, ondan sonra Necip devralmalı orayı artık. İleriye top taşıyamıyoruz. Forvete Tuncay olmadı tabi. Defansımız kötü ötesi, bizim halı saha takımı çıksa gol atar milli takıma. Onur'un da şanssız mı desek hatası gole sebep oldu. 1. golde de hatalı çıkışı var zaten. Kötüydü yani. Şanslıydık. Almanya maçını bu orta saha ile oynarsak paramparça olur orası. Topal hazır değil, Necip'e gelene kadar da yıllardır ağzıyla kuş tutsa şu takımın banko 11 oyuncusu olamayan bir Nuri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 çok güzel maç oldu. gidip gelme işi ekstradan zevk kattı. ayrıca sahaya yakın ve sesi hapseden stadın olayını canlı izlemek de tt arena için iştahımı kabarttı. Fenerin stadını çok beğendim, övündükleri kadar varmış cidden. Bundan sonra daha iyisi bitene kadar burda oynansın istanbul maçları. hem eve de 30 dakkada gidiyorum negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=yTpYREfCzus&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 ahahah epic ya.uyurken bile aklıma gelicek sırıtıyo olucam.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 http://img688.imageshack.us/img688/1731/sabri.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 haha ulan ne adam bu ya. parmağı kaldırdığında ne dedi acaba hakeme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 çıkışta senin ananı avradını.. gibi duruyo. ya da: arkama söyliycem ağzına edicekler.. gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 ben asıl hakem ne dedi merak ediyorum. YÜRÜ GİT VURDURURUM SENİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 erucalavera said: http://img688.imageshack.us/img688/1731/sabri.gif +REP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 haha parmak salliyip geri geri gidio bi de sfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 o değil de arda tayyibe fena laf sokmuş maç sonrası ha http://www.facebook.com/video/video.php?v=1577311522344&ref=mf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 sokmuş da, şu hayırlısıyla nedir ya tiksiniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Laf sokmak değil o, yaranmaya çalışmak, yoksa biliyoruz arda, emre nasıl adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 tayyip lafı yemiş yalnız suratından belli. bi telefonla ardayı bitirip yerine serdar özkanı monte ettiricektir başbakan nası laf sokmak değil.bi emrenin konuşmasına bak. piki ben ardiyida verimm o zemen. ardanın konuşmasına bakın bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar