balon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Masakari said: Mantık evliliği yapasım var. Orası şu ortamda yüzde 95 zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 "Kesinlikle evlenmiycem ben yea günümü gün edicem" diye bir düşüncede değilim ama evlenebileceğim kişiyi bulamayacağımı düşündüğüm için muhtemelen evlenemeyeceğim. Eğer tam kendine uygun bir insan bulup da "ben evlenmicem" triplerine giren de varsa yuh derim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 tam kendime uygun insan buldum evlenicem tripleri daha komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Evlilik mi? Lolz ataerkil topluma "bakın seviştiğim kadın hayat kadını değil" demek için yapılan saçma akit. Erkek için hiç bişey ifade etmemesi ise bu olgunun ayrı bir başarısızlığı. Bellki çocukların resmi statüsü, medeni durumları falan filan araya girerse gerekebilecek bi kurum - o da kanuni yetersizliklerden. Onun haricinde evlenenlere kocaman bi LOL çekiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 tek istegim düzenli bi hayat lan,sanırım onun icinde evlenmek gerekior.aslında tam da emin degilim evli patilere sormak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 evlilik kadınlar içindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 fede said: tam kendime uygun insan buldum evlenicem tripleri daha komik Muhteşem bir hayal, muhteşem bir yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 ben burda böyle atıp tutuyorum da okul bittikten yaklaşık olarak 4 ay sonra evlenecekmişim gibi bi his var lan içimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 okul iş askerlik aralıkta evlilik askerden geldikten 2-3 yıl içinde olabilir. ama belki olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 fede said: ben burda böyle atıp tutuyorum da okul bittikten yaklaşık olarak 4 ay sonra evlenecekmişim gibi bi his var lan içimde bu da beyhude hayal hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 axedice said: Evlilik mi? Lolz ataerkil topluma "bakın seviştiğim kadın hayat kadını değil" demek için yapılan saçma akit. Erkek için hiç bişey ifade etmemesi ise bu olgunun ayrı bir başarısızlığı. Bellki çocukların resmi statüsü, medeni durumları falan filan araya girerse gerekebilecek bi kurum - o da kanuni yetersizliklerden. Onun haricinde evlenenlere kocaman bi LOL çekiyoruz. dul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Dartanian said: Masq'a katılıyorum.Çevremdeki bi çiftte benzer bi durum yaşanıyor. 6 yıllık sevgili döneminden sonra evlendiler.Heyecanını yitirmişti zaten evlendiklerinde aşktan çok dost olmuşlar ki bu yatakodası hayatını etkiliyor.Onun kötü olması da gerginlik ve tartışma ortamını hiç eksik etmiyo. 7 yıl çıktık, 11 yıldır evliyiz. Çok iyi bir evliliğimiz var. 18 yıldır bir kez ciddi kavga etmedik. Ama yarın ne olacağı belli olmaz diye düşünüyorum. Biz istisnayız, Dartanian haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Çocukların statüsü açısından bir değişiklik yok, eski Medeni Kanunda vardı evlilik içi - evlilik dışı çocuk ayrımı. Miras açısından farklar filan vardı, artık yok. Kalan tek fark kanunda çocuğun babası kocadır maddesi var, evlilik dışında doğan çocuğun biyolojik babası çocuğu kabul etmezse sıkıntı çıkabilir. Öyle dan dun DNA testi yapılamıyor herkese. Bunun dışında erkek açısından evliliğin çok bir farkı yok aslında evet. Sufinin dediği gibi kadınlar için daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Trias said: Dartanian said: Masq'a katılıyorum.Çevremdeki bi çiftte benzer bi durum yaşanıyor. 6 yıllık sevgili döneminden sonra evlendiler.Heyecanını yitirmişti zaten evlendiklerinde aşktan çok dost olmuşlar ki bu yatakodası hayatını etkiliyor.Onun kötü olması da gerginlik ve tartışma ortamını hiç eksik etmiyo. 7 yıl çıktık, 11 yıldır evliyiz. Çok iyi bir evliliğimiz var. 18 yıldır bir kez ciddi kavga etmedik. Ama yarın ne olacağı belli olmaz diye düşünüyorum. Biz istisnayız, Dartanian haklı. bu ne be, beyler forumda 40 yaşında adam var kaçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 axedice said: Evlilik mi? Lolz ataerkil topluma "bakın seviştiğim kadın hayat kadını değil" demek için yapılan saçma akit. Erkek için hiç bişey ifade etmemesi ise bu olgunun ayrı bir başarısızlığı. Bellki çocukların resmi statüsü, medeni durumları falan filan araya girerse gerekebilecek bi kurum - o da kanuni yetersizliklerden. Onun haricinde evlenenlere kocaman bi LOL çekiyoruz. gençlikte böle aykırı olunuyor sonra geçicek baltazar merak etme evladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 yasal mevzular icin evlilik, hastanede olurken kiz arkadasiyim ben diyeni yaniniza sokmuyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Sparkcaster said: bu ne be, beyler forumda 40 yaşında adam var kaçın 40 olunca kapatıcam accountu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 çok guzel sey evlilik, ama şu anayasadan evet cıktıgında olusacak ortamda ulkeyı savunabılmek ıcın bır yere baglanmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 bu ne dramatizasyon abi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 sen şaka sanıosun, görürüm seni 5-6 aya pati kapanınca =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 karıncayı incitmeden seviyorlar o yüzden hiç bişey hissetmicez yine korkma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Zor zanaat zannımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar