Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

evlilik

Joker

Öne çıkan mesajlar

"Kesinlikle evlenmiycem ben yea günümü gün edicem" diye bir düşüncede değilim ama evlenebileceğim kişiyi bulamayacağımı düşündüğüm için muhtemelen evlenemeyeceğim.

Eğer tam kendine uygun bir insan bulup da "ben evlenmicem" triplerine giren de varsa yuh derim zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Evlilik mi? Lolz ataerkil topluma "bakın seviştiğim kadın hayat kadını değil" demek için yapılan saçma akit. Erkek için hiç bişey ifade etmemesi ise bu olgunun ayrı bir başarısızlığı. Bellki çocukların resmi statüsü, medeni durumları falan filan araya girerse gerekebilecek bi kurum - o da kanuni yetersizliklerden. Onun haricinde evlenenlere kocaman bi LOL çekiyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Evlilik mi? Lolz ataerkil topluma "bakın seviştiğim kadın hayat kadını değil" demek için yapılan saçma akit. Erkek için hiç bişey ifade etmemesi ise bu olgunun ayrı bir başarısızlığı. Bellki çocukların resmi statüsü, medeni durumları falan filan araya girerse gerekebilecek bi kurum - o da kanuni yetersizliklerden. Onun haricinde evlenenlere kocaman bi LOL çekiyoruz.

dul
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

Masq'a katılıyorum.Çevremdeki bi çiftte benzer bi durum yaşanıyor. 6 yıllık sevgili döneminden sonra evlendiler.Heyecanını yitirmişti zaten evlendiklerinde aşktan çok dost olmuşlar ki bu yatakodası hayatını etkiliyor.Onun kötü olması da gerginlik ve tartışma ortamını hiç eksik etmiyo.

7 yıl çıktık, 11 yıldır evliyiz. Çok iyi bir evliliğimiz var. 18 yıldır bir kez ciddi kavga etmedik. Ama yarın ne olacağı belli olmaz diye düşünüyorum.

Biz istisnayız, Dartanian haklı.
Sosyal ağlarda paylaş

Çocukların statüsü açısından bir değişiklik yok, eski Medeni Kanunda vardı evlilik içi - evlilik dışı çocuk ayrımı. Miras açısından farklar filan vardı, artık yok. Kalan tek fark kanunda çocuğun babası kocadır maddesi var, evlilik dışında doğan çocuğun biyolojik babası çocuğu kabul etmezse sıkıntı çıkabilir. Öyle dan dun DNA testi yapılamıyor herkese.
Bunun dışında erkek açısından evliliğin çok bir farkı yok aslında evet.

Sufinin dediği gibi kadınlar için daha çok.
Sosyal ağlarda paylaş

Trias said:

Dartanian said:

Masq'a katılıyorum.Çevremdeki bi çiftte benzer bi durum yaşanıyor. 6 yıllık sevgili döneminden sonra evlendiler.Heyecanını yitirmişti zaten evlendiklerinde aşktan çok dost olmuşlar ki bu yatakodası hayatını etkiliyor.Onun kötü olması da gerginlik ve tartışma ortamını hiç eksik etmiyo.

7 yıl çıktık, 11 yıldır evliyiz. Çok iyi bir evliliğimiz var. 18 yıldır bir kez ciddi kavga etmedik. Ama yarın ne olacağı belli olmaz diye düşünüyorum.

Biz istisnayız, Dartanian haklı.

bu ne be, beyler forumda 40 yaşında adam var kaçın
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

gençlikte böle aykırı olunuyor sonra geçicek baltazar merak etme evladım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...