Cin Ruhi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 ilk asp.net oyunumu yazıp bitirdim. 4 dakikanızı ayırıp oynar, skorunuzu kaydederseniz beni çok mutlu ederseniz. ayrıca yorumlarınızı da alabilirim. http://kelimeavla.kuyruk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 3 den fazla olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 bu ne abi :D said: Atom numarası 81, atom ağırlığı 204,39, yoğunluğu 11,85, 303 °C'de eriyen, fizik özellikleri bakımından kurşuna çok yaklaşan, tuzları ve birleşikleri zehirli bir element (simgesi Tl) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 kabul ediyom çok zor sorular var :) onları cevabı göster diyip geçiyon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 çıkıntısı olan cevap: çıkıntılı ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 abi kusura bakma ama sorular çok saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 abi mahmuz çiçeğini nerden bileyim ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 tasarım internet explorer 4.0 & netscape navigator uyumlu olmuş. tebrik ediyorum asdlkjasd siteye girmeden önce kulaklık falan takılıysa çıkarın kulağınızdan, derinlerden bir iiiuuvv sesi geliyor, 14.400bps modem bağlantı sesi duyar gibiyim, birazdan babam gelip "LA OLM TELEFON FATURASI GELDİ KOL GİBİ SIĞACAM HA" diyecek hatta hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 kelime: bozdurtmak allataki ipucu: bozdurmak sorular çok kötüymüş.. talyum gene iyi yanı buna göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 asplik bi durum yokmuş bunda pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 bill gates asp.net altyapısıyla böyle şeyler yapıldığını görse şirketi hayır kurumlarına bağışlar, bodrum'a yerleşirdi bence fedon'un yanındaki yazlığa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 "aha bildiğim bişi çıktı" diye heyecanlandım ama o da yanlışmış bulmacaya göre :( cima imiş. http://img713.imageshack.us/img713/8770/ahay.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 "roket adam" said: bill gates asp.net altyapısıyla böyle şeyler yapıldığını görse şirketi hayır kurumlarına bağışlar, bodrum'a yerleşirdi bence fedon'un yanındaki yazlığa. adam "ilk" demiş, senin dediğine bak, duyan da sanki quake 5 yapçaktı sanaak ^^ Pickles said: asplik bi durum yokmuş bunda pek html ile olmazdı ki, database, script felan girmiş anladığım kadarıyla. ha "asp bizim için değerlidir, gitsin php ile neyin yapsın" diyorsan o ayrı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 abi moncici kim tebrik ediyorum.. :) türk dil kurumunun veri tabanını aynen alıp kullandım. sorular ondan saçma. 50 mb'a yakın bir veritabanı. soruları elden geçirmek ölüm olurdu. aynen koydum. genel kültür geliştirmiş oluyosun işte. eklememi istediğiniz bişi varsa söyleyin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omhesabi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Sparkcaster said: abi kusura bakma ama sorular çok saçma cevaplar daha saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Bone said: "aha bildiğim bişi çıktı" diye heyecanlandım ama o da yanlışmış bulmacaya göre :( cima imiş. http://img713.imageshack.us/img713/8770/ahay.jpg AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 http://www.popiler.org/popilergame.aspx alin abi size oyun, hem basit, hem eglenceli hem lezzetli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Valla bazı soruların cevapları aşırı saçmaydı. Artı, her soruda postback yapmaktan gerildim aslfkjafa. AJAX entegre edip biraz görsellik kasınca çok daha iyi olabilir. Bu arada ASP'nin gerekliliği şöyle, soru cevapları XML'de ya da JSON'da tutup jQuery ile de mis gibi yaparsın, ama güvenilir olmaz. Sorular çalınır falan. Ha bi de SQL injection deniyim bari sdfkjjgdfg Heh yemedi injection Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 dun biri sql injection denemis biri bende enseledim, ipsini arastircam bakalim biraz ne cikacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 çivileyivermek tdk ya göre seksimi karşılıyomuş yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 hayır o bir önceki sorudan kalma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 attırabilmek Attırma imkânı veya olasılığı bulunmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 baktım araba için oturgaçlı götürgeç demiyor :) TDK işte ne beklersiniz. Enteresan sorular olabiliyor. Genel kültürünüz gelişir işte. Zor soruları cevabı göster diyip geçin daha çok puan alırsınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar