dieevil Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 ustune dırekt SİRKE (bıraz kokuyo ama gecıo ) sonra kredı kartı gıbı bır nesne ıle kazı .. Cam fılmı soktugumde cok ıse yaramıstı yormadan cıkartmıstım bı dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Camdan kazımak ile plastikten kazımak çok farklı olabilir yani kazıcam diye hart diye eritebilirsin ön göğüsün yarısını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 ön paneli değiştir gitsin o iş çok sakat baba patinin dediği gibi erir gider valla elinde kalır zorunlu değiştirirsin sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 forgiver said: kolonya döküp çakmağı çak http://forum.paticik.com/read.php?62,3985702,4113410#msg-4113410 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhan_sga Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 http://www.birkamask.com/karbon-fiber-kaplama.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 dantel at üstüne,hoşunada gider:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Bi hırdavatçıdan az bişey selülozik tiner al, ama dendiği gibi sentetik değil selülozik olmasına dikkat et. Sonra bi bez yardımıyla konsolun çok da görünmeyen ufak bi yerini iyice tinerle ov. Eğer kullanılan plastik abs ise zaten hızlı bi şekilde reaksyona girer ve eridiğini görürsün. Ama pp grubu ya da nylon 66 falan ise tinerden etkilenmez. Tiner uzun vadede araca zarar verebilecek bi çözücü değil, ya o anda etki gösterir ya da hiç göstermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 bence önceki sahibi yapışkan bir şeyi sökmek için asetonla fln grişti konsola, sora knsol bok oldu ve arabayı satmaya karar verdi.. evet.. ama.. sanki içinde çok ama çok fazla sigara içilmiş de konsola direk katran tabakası yerleşmiş gibi duruyor.. hele bir de süper kalıtesiz bıyık sarartan sigralardansa normal.. evt.. şimdi böyle.. bence sen komple konsolu değiştirt kaça değişir ki? çıkmacıya fln gitysen albea konsol kesin bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 bu olayı düzelttirdim bu arada eheuhe. bi tanıdığın mekanında 50 lira verdim hem pasta cila çektiler hem de bi maddeyle didine didine bunları da %90 oranında falan çıkardılar sfdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ben olsam kuzu postu yağıştırırdım geri. ortadoğu ambiansı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Selam, Foto isterük :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar