batuhan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Did you think we had forgotten? Did you think we had forgiven? Behold now that terrible vengance of the forsaken! Death to the scourge and death to all living! "Wrath gate'den" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Lucette(Baldurs Gate 2 de Xzar ı öldüren Harper assassin) And so the fool dies... And death will come on wings of song, a song of long and winding guile and in the end your end i wend, and in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Fire in the Hole! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Biri legacy of kain den Razielin ilk cinematicinde Razielle elder God arasındaki konuşmayı koysun (comodo dns calısmıyor youtube a ulaşamıyorum). Birde VTMB den Malkavian male vampirle Asylum daki jeanette arasındaki diyalogu koyun. "When you and I are together.. there are bound to be flames.." diyerek bitiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 oyun olmasa da oyunun devamını anlatan filmden bir kaç replik vardır hiç unutmam. advent childrenın sonu cloud sephirotun ağzını burnunu dağıttıktan sonra "Stay where you belong: in my memories..." deyince sephirothun "i will never be a memory. " şeklinde yanıtlaması. baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Bone said: adam isteyerek gitti yahu. yoksa bir power word kill'lik işleri var. yok yok final combattan bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 "to the game." fifa 99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 - oduncu - madenci - yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 aah the great outdoors! bonus :D http://www.goblinworkshop.com/pics/mobs/mirkfallon-dryad.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 senko said: - oduncu - madenci - yaparım ŞŞŞŞ HUHH ! sesli oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 mother is good. mother is the way. mother protects us from meat, which would harm us. we are all mother's seedlings. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 oha bunu demek için gelmiştim ! tebrikler efem benden hızlısınız. sanitarium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 her sabah böyle uyanıyorum ben, tabi aynı ses tınısı ve tonlamayla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Lyvanna_Dolores said: senko said: - oduncu - madenci - yaparım ŞŞŞŞ HUHH ! sesli oku. uuA uuA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 ömrümü yemişti o veletler. her sabah uyanıyorum derken? telefon alarmı olarak ayarladıysan çok başarılıymış =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 yavuz kaptın sen olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 badilüfçük anirumence ikinbay yeiy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 "pata pata pata pon, pon pon pata pon" diyen olmadı galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Lyvanna_Dolores said: senko said: - oduncu - madenci - yaparım ŞŞŞŞ HUHH ! sesli oku. eycof mu oynadın kız? eycof oynayan kız kız eycof hmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 o kız senden benden iyi diablo da oynar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 @sipeys nevet hepimiz eycof severiz @selçuk :* öper severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar